Astrologė Skirma Liepienė: kitą savaitę laukia permainos

Ateinanti savaitė leis suprasti, kad pavasaris jau arti. Pūstelėjęs permainų ir atsinaujinimo vėjas neleis snausti. Astrologės Skirmos Liepienės horoskope – patarimai ateinančiai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Vandenis
Vandenis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-02-12 04:30, atnaujinta 2017-04-10 06:49

AVINAS (03 21–04 20)

Sietas. Kai kas jumis susidomėjo, kai kam parūpo, kaip gyvenate. Lyg pro tankų sietą sijojami jūsų pasiekimai, žodžiai ir meilė. Gal kas ir bus išsijota. Kad ir kaip būtų, nuo to jums nei blogiau, nei geriau. Tiesiog ne visada malonu. Visa kita – kaip visada. Gal tik kiek daugiau pažinčių, susitikimų, pokalbių, naujų žmonių aplink. Nieko nuostabaus, kad laiko darbams ir namams nelieka.

JAUTIS (04 21–05 20)

Norai. Didieji norai blunka, virsta pilka kasdienybe, susitraukia iki galimybės pasiimti mažiau, bet dabar. Tai kiek liūdina, tačiau leidžia pasimėgauti išsipildžiusiais nedideliais norais. Tai, kas savaitės viduryje teikia malonumą (mokslų, kelionių ar protų mūšių planavimas), savaitgalį atrodo nesvarbu, neskubu ir ne itin patrauklu. Išvaikykite debesis, ieškokite saulėto krašto.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Tvarka. Lengviau likti savo išraustose vėžėse nei dairytis paprastesnio, bet svetimo kelio. Neskubėkite imtis naujovių: naujų mokslų, sumanymų ar tolimų planų. Dabar palankiau tvarkyti tai, kas pradėta, kol dar viskas šviežia, nestabilu. Tęskite pradėtus darbus, nekeiskite to, ką turite, ir rūpinkitės savo bei antrosios pusės sveikata. Nedideli mitybos pokyčiai, ilgesnės trasos dviračiu – štai ko reikia iki laimės.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Klaidos. Svajonių duženos gali žeisti. Nusivylimas, paminti jausmai, užgriuvusi realybė. Baisiai šlykšti nuotaika. Todėl bandoma rasti ir nubausti kaltuosius. Tik greičiau jau iš balos į balą šleptelėsite, nei tai pavyks. Vienintelis variantas – pripažinti, kad klydote ir kad patys taisysite savo klaidas. Tik tada švystelės geresnė nuotaika, sėkmingesnės dienos ir naujos galimybės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Keisti pasiūlymai gali būti rizikingi. Jei tai tik svajonės, kelionės, planai, meilės reikalai – nieko baisaus. O jei kalbame apie investicijas, projektus, kuriems reikia lėšų, viską vertėtų atidėti bent savaitei. Aplinkiniai vertina jūsų poelgius, kalbas. Tikėtina, kad jūsų baimė būti atstumtiems ar sukritikuotiems turi realų pagrindą. Puikiai žinote, kur nusižengėte ir kur prisidirbote.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Nesutarimai. Gyvenate savo ritmu, savo problemomis ir planais. Darbe gal kiek daugiau naujovių, didesnių užmojų, tikėtinos ir didesnės pajamos. Aišku, galimi nedideli nesutarimai, kai užkabinami autoritetai, abejojama profesionalumu. Kita vertus, jūsų argumentai svarūs, kritiką išklausysite, nieko nepasiųsite, niekur neišeisite. Tiesa, pramogos keistos, šiek tiek ne pagal metus. Bet kas nenori būti jaunas?

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Stabdžiai. Gyvenimas eina šuorais: tai geriau, tai linksmiau, tai visai linksma. Sunku sustoti, įvertinti, kurioje vietoje tas linksmybes reikėtų pakoreguoti. Vieniems stabdžiais taps sveikatos patikrinimas, kai kam algą apkarpys (laikinai), o visi kiti toliau slys įprastu ritmu. Viskas gerai, jei atsakote tik už save, o jei nuo jūsų priklauso kolektyvas, šeima? Tada sunku būti rože ant torto.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Permainos. Kai kas smegeninėje snapeliu bando pramušti senų taisyklių lukštą. Tai, kas sena, turi subyrėti, kad atsirastų vietos naujiems dalykams. Dabar nedrąsiai, neužtikrintai, tačiau nuosekliai keičiamasi. Tai būtina, kad pamatytumėte naujų galimybių ir galėtumėte sublizgėti naujose srityse. Ir darbe, ir namuose kartais reikia permainų. Tai kodėl ne dabar?

ŠAULYS (11 23–12 22)

Riksmas. Daugiau lietaus debesų. Atrodo, kad gyvenimas sustingsta, bet tai netiesa. Gal jūs tiesiog pavargote nuo nuolatinio uždarumo, vienatvės ir norite išsirėkti? Norite? Padarykite tai. Gal miške, gal namie, gal pas draugus. Kai susikaupia gyvenimo drumzlės, reikia jų atsikratyti. O kokiu būdu ir kaip, spręskite patys. Padarykite tai, kad galėtumėte pamatyti visą šalčiausio, niūriausio metų laiko grožį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Planai. Tai, kas vyksta toli, sukelia virpesius, priverčia greičiau plakti širdį ir keisti planus. Didelė tikimybė, kad tai susiję su vaikais, rizikingais projektais ar partneriais užsienyje. Kad ir kaip būtų, didesnę gyvenimo dalį užima kasdieniai darbai, namai ir rūpesčiai dėl keturkojų. Užtemimai, ugniniai gaidžiai mažai ką pakeis. Tai gali būti tik tąsa to, kas vyko anksčiau.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kelionė. Jei turite svajonę, leiskite jai išsipildyti. Kiekvieną dieną iš ateities stoties pajuda traukiniai, turėkite drąsos įsėsti į savąjį ir keliauti ten, kur trokštate. Nesikrimskite dėl to, kas gali nutikti, jūsų paslaptys saugios. Vieniems ši savaitė leis priartinti planus, susijusius su tolimais kraštais, kitiems padės baigti darbus, o kai kas tiesiog ras vietą, kurioje galima pabūti vienam.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Jausmai. Šeiminis gyvenimas panašus į metų laikų kaitą: tai romantiškas pavasaris, tai aistringa vasara, tai gruodas. Šios jausmų permainos glaudžiai susijusios su namų pertvarkymu arba finansais. Dar savaitė, ir viskas aprims, santykiai bus panašūs į šiltą žiemą. Darbe pokyčių nėra. Gal tik šiek tiek daugiau pareigų ir reikalavimas viską planuoti iš anksto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.