Astrologė: ši savaitė kiek reikšmingesnė už kitas

Vasariui persiritus į antrąją pusę, jau gana aiškiai juntamas pavasario dvelksmas. Pavasaris reiškia atsinaujinimą ir pokyčius, tačiau daugeliui ateinanti savaitė bus gana stabili. Nors kai kuriems – kiek svarbesnė už kitas. Bent jau taip pranašauja astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-02-19 04:30, atnaujinta 2017-04-09 19:35

AVINAS (03 21–04 20)

Darbai. Nedideli pykčio priepuoliai greitai suliepsnoja, greitai užgęsta. Gali būti, kad visi šie spragsėjimai nesukels didelių emocijų namuose. Nuotaikų kaitą visi aiškins pilku kraštovaizdžiu, išsiblaškymu ar jūsų kaprizais. Taip bus savaitės pradžioje, vėliau tai visus pradės erzinti. Todėl imkitės darbų, kuriems reikia fizinės jėgos, – taip išsklaidysite dirglumą.

JAUTIS (04 21–05 21)

Medis. Gyvenimas namuose – lyg senas medis parke: apkerpėjęs, atsibodęs, tačiau stabilus ir patikimas. Kai norisi permainų, stuktelėjai į kamieną, varnos pakilo, atrodo, kad pokyčiai, o realiai – nieko. Tas stabilumas išliks visą šią savaitę ir tik praėjus Saulės užtemimui šakos ims lūžti. Darbe viskas taip pat stabilu, o su antrąja puse vis dar meiliai burkuojama.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Susikaupimas. Praėjusią savaitę blaškėtės. Dabar atėjo laikas sustoti ir pasirengti naujam startui. Bėda ta, kad kol kas nepavyksta susikaupti, suvokti, ko norite. Atrodytų, reikia lyg ryžių košei pastovėti, išbrinkti iki tam tikros ribos. Tai ir brinkite, nesiverskite per galvą, nereikalaukite iš savęs to, kas neįmanoma. Palaukite, kol viskas bus aišku ir paprasta.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kantrybė. Pastangų, postringavimų ir auklėjimo rezultatą norite matyti dabar. Čia – kaip su tuo akmeniu, kurį pratašo lašas po lašo. Reikia ilgai ir kantriai dirbti, o rezultato greitai nebus. Tikėtina, kad jūs nepasiduosite ir bandysite įdiegti aplinkiniams savo požiūrį. Viskas – kaip visada. Kartu raskite laiko tobulėti, daugiau skaitykite, eikite į svečius, bendraukite, mokykitės pakantumo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Tobulėjimas. Norėsite pakeisti darbą, atsikratyti nuobodžių pareigų, pamiršti nuolankumą. Jei labai norite, pavyks. Jei ko nors siekiate, tikrai pasieksite. Laikas – jūsų sąjungininkas, bet jis niekur neskuba. Užsiimkite nauja veikla, kuri padėtų siekti tikslų. Vieniems tai bus italų kalbos kursai, kitiems – aliejaus ragavimas, tretiems – vairavimo egzaminas. Kiekvienas turi savo tobulėjimo būdą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pertvarkos. Kavos puodelyje, kaip ir debesyse, ne visada pamatysi ženklus, nuorodas į ateitį. Dabar tas metas, kai susivokti tenka patiems. Vieni namie vadovauja, kiti darbe svarbesni, treti viską sprendžia, o ketvirti tik pritaria. Gali būti, kad jūsų noras diktuoti taisykles bus nuslopintas, nes niekas nelaukė ir nesitikėjo, jog dabar imsitės pertvarkų. Tiesiog reformoms prastas laikas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Burbulas. Žinojimas lyg burbulas iškyla į paviršių. Negalite, nemokate ir net nenorite slėpti to, ką žinote. Vieniems tai suteiks pranašumą, kitiems taps nemalonia našta. Jei niekas neklausia nuomonės, nesikiškite. Niekas nežino, koks kvapas pasklis, kai burbulas sprogs. Darbe nieko nauja, darbai nesikeičia. Gal kiek daugiau rūpesčių vadovams, bet tai tik įprasti nesklandumai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Revoliucijos. Ši savaitė gal kiek reikšmingesnė už kitas. Smulkmenos, nuogirdos ar paplepėjimai kai ką reiškia. Nėra nieko nereikalingo. Tikėtina, kad šio laikotarpio sprendimai turės įtakos artimiausiam pusmečiui. Tai permainų, o gal ir mažų revoliucijų laikas. Paaštrėja pojūčiai. Atsiranda galimybė pakeisti tai, kas sena, nuobodu. Viskas vyksta dėl užtemimų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Smūgiai. Bandysite išsisukti iš situacijos, sušvelninti smūgius, kuriuos patiriate. Tam naudosite įvairius būdus: keiksite tą, kuris nužiūrėjo, kaltinsite žvaigždes, kioskelyje už kelis centus pirksite amuletus. Tai nepadės. Reikia peržvelgti savo darbus, poelgius, mintis ir rasti tai, nuo ko viskas prasidėjo. Priežastis susijusi su jumis, o ne aplinka. Tik supratę, kas padaryta ne taip, galėsite žengti į ateitį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pokyčiai. Reikia opozicijos, priešpriešos, judėjimo, kuris priverstų suklusti, sunerimti ir imtis veiklos. Kol viskas gerai, stabilu, jūs nieko nedarote, nesprendžiate ir ramiai pūpsote. O stovintis vanduo pasmirsta. Gali būti, kad bangas kelia antroji pusė, o gal iniciatyvos imasi vaikai. Bet kuriuo atveju atsiras asmuo, kuris privers keistis. Viskas, kas vyksta, – į gera.

VANDENIS (01 21–02 19)

Norai. Artėjantis pavasaris, širdelių šventės ir nauji blynų receptai sušiaušia jausmus, todėl norisi naujų galimybių, darbų, pažinčių, meilės ir nuotykių. Norėti galima, tačiau ar taip bus ir ar sugebėsite tai paimti, visai kitas reikalas. Jei pajėgsite nelėkti, apgalvoti, viskas bus gerai. Lauks pažintys, nauji pasiūlymai, kelionės. Svarbu bendrauti, ieškoti kompromisų ir nesiimti atsakomybės už viską.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Galimybės. Neturite daug laiko: savaitė dvi – ir galimybė užimti svetimas teritorijas išgaruos. Todėl dabar vertėtų ne tik kurti planus, bet ir juos įgyvendinti. Juolab kad žinote būdų, kaip pasiekti tai, ko norite. Neatidėliokite nieko, ką galite padaryti dabar. Kiek aštroki santykiai namuose, bet taip yra tik todėl, kad jums reikia veiklos, tempo ir kad niekas netrukdytų. Pajamos nedidėja, tačiau tai laikina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.