Astrologė Skirma Liepienė perspėja: tai viena sunkesnių savaičių

Astrologė Skirma Liepienė šįkart žodžių į vatą nevynioja. Nepaisant akivaizdžiai artėjančio pavasario, ši savaitė bus nelengva. Ir tai suprantama: nebūna lengva, kai atsiveria naujos galimybės.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-21 16:25, atnaujinta 2017-04-09 15:22

Avinas (03 21–04 19)

Viena sunkesnių artėjančio pavasario savaičių. Jūsų ryžto ir entuziazmo gali neužtekti bandant išsisukti iš konfliktinių situacijų. Labai sunku, nes neturite palaikymo iš aplinkos, o ir patys apsunkinate jos sprendimą savo skubėjimu, veržlumu ir bandymu viską padaryti savarankiškai.

Tai galimybių laikas, tačiau vieni negalite padaryti nieko – reikia komandos. Pasirinkite tinkamai.

Jautis (04 20–05 20)

Nejaukiai, truputį nesmagiai, nepatogiai, bet labai kryptingai ir teisingai einate savo tikslo link. Tai puikus naujasis etapas, kuriame jus palaikys šeima, tėvai, tačiau jums patiems teks didžiausia naštos dalis: jūs užsikrovėte, jūs ir nešate, kiti – tik parama. Konfliktai namie neišmuš iš vėžių, tačiau atims laiko, sukels emocijų ir atitrauks nuo svarbiausios temos. Darykite viską, kas jums atrodo teisinga, nenusiženkite savo principams.

Dvyniai (05 21–06 20)

Idėjos, kelionės veda tolyn ne tik nuo gimtųjų vietų, bet ir nuo kasdieninio ritmo, mąstysenos, įpročių. Tai laikas, kai keičiasi ne tik jus supanti aplinka, bet ir pažiūros. Kiek tai svarbu ir kiek turės įtakos ateičiai, labai priklauso nuo to, kuo užsiimate dabar, kiek laisvi esate savo gyvenime, kokia įsipareigojimų našta jus slegia. Tai laikas, kai ribos išsitrina ir galite priartėti prie svajų įgyvendinimo.

Vėžys (06 21–07 22)

Didieji norai lyg ir išsipildė. Atrodo, sulaukėte to, apie ką svajojote. Teks sugalvoti naują ilgalaikį planą. Pastarųjų dienų įvykiai šiek tiek pakeitė požiūrį į paprastus ir, atrodo, visai suprantamus dalykus. Tai nėra esminiai pokyčiai, tačiau tikėtina, kad po užtemimo išvalius langus, nurinkus voratinklius iš namų iškeliaus ir kai kurie senieji planai. Jie tiesiog nebereikalingi, net nebuvo įgyvendinti.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai gera savaitė. Eikite ten, kur veda norai, emocijos arba seni draugai. Galima surasti ne tik naują meilę, bet ir naują darbą. Arba viską kartu. Ši savaitė sėkminga tiems, kurie ieško, nori permainų ir yra joms pasiryžę. Ir nesvarbu, kad kas nors išvadins jus seniu besmegeniu. Priimkite tai kaip žiemos komplimentą. Neatsisakykite pasilinksminimų, draugų kompanijos, nebijokite naujovių ir iššūkių.

Mergelė (08 23–09 22)

Lėkėte praėjusią savaitę, skubėsite dar ir šią. Darbas vys darbą. Paaiškės, kad suplanavote per daug, kad viskas kraunasi į neatliktų darbų krepšį, virsta ir erzina.

Norėsis ne tik pabaigti darbus, bet ir vykti į svečius, tačiau laiko tam tikrai nebus. Įtempta savaitė: darbas–namai. Namie daugiau stebuklų nebus, nes po Valentino dienos žiedlapiai surinkti, žvakės užgesintos, saldainiai sušlamšti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Keistai ir be perspėjimo priartėjusi ši savaitė kelia nerimą, nepasitenkinimą ir įtampą. Tai, kas vyksta, svarbu, tačiau nuo jūsų niekas nepriklauso, jūs negalite nieko keisti, turite priimti ir tiesiog susitaikyti. Gali būti, kad viskas taip ir liks tik laukimu, atskiestu liūdesiu.

Pareigos slėgs, darbai bus reikšmingi, tačiau be tolesnės tąsos. Kiekvienoje baloje atsispindi mėnulis, pamatykite ir jūs šiomis dienomis ką nors gera.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kad ir kas vyktų, būsite nepatenkinti. Darbe niekas nesupranta, ko jūs norite, namie ne taip į jus žiūrima, kavinėje kepsnys perkepęs, o sriuba šalta. Na, kepsnys bus pakeistas, sriuba pašildyta, o antroji pusė į jus dėmesio nekreips, nes dažnokai vėjus namuose keliate.

Valdykitės, neparodykite savo nepasitenkinimo tiems, kuriems rūpite, kurie jus vis dar myli. Rizikingus sumanymus nukelkite tolyn.

Šaulys (11 22–12 21)

Yra temų, apie kurias negalite kalbėti, yra paslapčių, kurių negalite pasakyti. Jei turite ką slėpti, slėpkite, net pačią didžiausią silpnumo akimirką neišsiduokite. Kol saugote, supakuojate, užrišate ir pamirštate. Tai laikas, kai geriau patylėti nei atvirauti. Kiekvienas virpesys turi savo aidą, tad tegul jūsiškis bus tylus, vien jums girdimas. Apie darbus kalbėti neverta: jie arba pabaigti, arba atidėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Žinote, kad viskas išsispręs, bet laukti nebeturite kantrybės, todėl imatės žygių, užsikraunate papildomą atsakomybę. Tai mato aplinkiniai, vertina, bet jūs negalite pakeisti visatos sukimosi ar išspręsti kitos galaktikos problemų.

Todėl energiją eikvokite ten, kur jos reikia, ten, kur jūsų triūsas ir pastangos bus matomi. Jausmas, kad įstrigote laike, greitai baigsis.

Vandenis (01 20–02 18)

Naujų darbų dar negalėsite pradėti, nes aplinkiniai tam nepasirengę, neužaugę iki jūsų idėjos, o senų pabaigti nepavyks. Savaitė prabėgs greitai, ją paįvairins kelionės, draugų susiėjimai bei pašnekesiai politinėmis temomis. Savaitė bus sudėtingesnė tiek emocine, tiek ir finansine prasme.

Tačiau tai toks trumpas momentas, kai viską galima suversti Saulės užtemimui, jaunačiai ar pavasario ilgesiui.

Žuvys (02 19–03 20)

Žinojimas gali pakeisti labai daug. Ką daryti, kaip padaryti, jūs žinote. Tik ar esate pasirengę priimti sprendimus? Išlaukite. Gimtadienis kartu su užtemimu suteikia labai įdomių galimybių. Būkite savimi, žavūs, viliojantys, nesvarbu, kad sveikinti turi jus, – sveikinkite, dalinkitės jūs patys. Lengvų pažadų nežarstykite. Karšto šokolado puodelis, smulki dovanėlė namie ar darbe – žingsnis į susitaikymą, flirtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.