Astrologė Skirma Liepienė: jausime Saulės užtemimo poveikį

Kitą savaitę jausime Saulės užtemimo poveikį. Kartu su pavasario pradžia tai gali tapti postūmiu į šviesesnį gyvenimo etapą. Astrologės Skirmos Liepienės patarimai ateinančiai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Žuvys
Žuvys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 26, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:29 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kantrybė. Nežinia, geriau ginčytis ar nusileisti ir patylėti. Vieni sakys, kad tai dėl užtemimo, kiti viską suvers amžiaus vidurio krizei. O greičiausiai tai seni konfliktai sužiba visomis vaivorykštės spalvomis. Pasinaudokite susiklosčiusia situacija, viską išsiaiškinkite, o tada arba viskas pereis į kitą lygmenį, arba paprasčiausiai nutrūks. Kad ir kaip būtų, savaitės pradžioje kantrybė išseks.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kuklumas. Sunku pasakyti, kas pritraukia, o kas atbaido žmones nuo jūsų. Kad ir kaip būtų, būkite kuklesni, mažiau pūskitės ir nesigirkite tuo, ką ketinate įgyvendinti. Vertingi tik atlikti darbai. Planai – tai vėjo pamušalas, kuris gali greitai suplyšti. Namie – viskas puiku. Rasite kompromisus, šnekėsitės apie tai, kas svarbu, o kartais net planuosite ateitį. Įvertinkite savo galimybes.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Klausimai. Darbo tema tampa labai aktuali. Tai ir santykiai su kolegomis, ir žinių patikrinimas, ir ginčai su valdžia. Namuose jus išklausys, patars, bet kritikuos. Todėl nieko neklauskite, jei nenorite girdėti atsakymų. Abejotina, ar tėvų namai taps užuovėja, kai reikės pritarimo. Visi linkę aptarinėti, mažai kas nori padėti. Kad ir kas vyktų darbe, jums pavyks išsaugoti pozicijas. Pajamas – taip pat.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tvarka. Erzina visi: ir tie, kurie nosimi šniurkščioja, ir tie, kurie sriubą siurbia, ir net tie, kurie į jus meiliai žiūri. Laikas, kai norite tvarkos, švaros ir net sterilumo. Vis dėlto tai smulkmenos, palyginti su jūsų reikalavimais savaitgalį. Tada jau niekas įtikti negalės. Nesivelkite į konfliktus, ginčytinas situacijas. Teisių nebus, o pasekmes jausite ilgai. Nekalbų savaitgalį galite paversti tvarkymosi laikotarpiu – išsikuopti namus ir susidėlioti mintis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Tikslas. Finansinių klausimų sprendimas šiek tiek erzina. Jums nesuprantama, kodėl reikia uždirbti daugiau, jei neaišku, ką su tais pinigais darysite. Geresnė buitis, šiltesnės atostogos ar brangesni batai. Turi būti tikslas, dėl kurio stengiatės. Iš tiesų jokie sumanymai rimtai nepajudės, kol nerasite, dėl ko verta stengtis. Reikia motyvacijos. Tiek daug visi apie tai kalba, bet kiekvienas turi pats susirasti džiaugsmo šaltinį.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Užmojai. Imatės užduočių, kurias vos sugebate atlikti. Griebiate vis daugiau ne tik darbe. Įsigyjate masyvesnius baldus, todėl reikia didesnio kabineto ar automobilio. Gerai pagalvokite, ar tikrai reikia. Gal tai tik užgaida, kuri pridarys rūpesčių ateityje? Kad ir kaip būtų, šis plėtros procesas greitai nesibaigs, todėl nenuostabu, jog prireiks ir didesnių drabužių.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Išlaidos. Atrodo, kad šiuo metu namiškiai jus vertina kaip didelę piniginę. Jums tenka mokėti ne tik už būtinas reikmes, bet ir už nesaikingas užgaidas. Iš pradžių tai džiugins, nes galite pasirūpinti, palepinti mylimuosius. Vėliau suprasite, kad peržengtos visos ribos, ir apribosite jų norus. Šiuo metu jūsų galimybės uždirbti didėja. Išnaudokite šį sėkmingą etapą rimtiems pirkiniams, mokslams ar tolimoms kelionėms.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Norai. Žiūrėti nėra į ką. Jokių šviesų, rodančių tolimą kelią. Viskas vyksta greta jūsų, namuose, darbe, o kartais – ir sieloje. Kol nesusivoksite, ko norite, kur einate ir kodėl pradėjote daryti tai, ką pradėjote, niekas nepajudės. Žinių troškimas vienus nuveda į tobulinimosi kursus, kitus įkvepia mokytis svetimos kalbos, o tretiems užtenka įsigyti kabelinę televiziją. Kiekvienam savo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Drąsa. Gyvenimas – grandinė galimybių, kurias renkamės kiekvieną akimirką. Todėl nereikia dejuoti, kad gyvenimas sustojo, kad nieko negalite pakeisti ir kad taip bus per amžius. Viskas priklausys nuo to, ar išnaudosite galimybes, ar tik stebėsite, kaip jos po truputį nyksta, išsisklaido.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Erzelis. Namuose viskas kliba, barška ir verčia ne tik iš naujo įvertinti santykius, perspektyvas, bet ir ieškoti bendrų interesų. Reikalingas pomėgis, į kurį būtų įtraukta visa šeima. Dėl pinigų nuolat kils ginčų ir erzelio. Kai žinote, kurioje vietoje esate, suprasite ir ką daryti: kur galima pridėti, o kur reikia atimti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Viršininkas. Niekas nežino, kas teisinga, rimta ar tikra. Laikas į savo vietas sustato viską: ir santykius, ir jausmus, ir prieraišumą. Esate mylimi, geidžiami, bet gal ne visada namiškių. Reikia atsvaros. Ar ji bus, priklausys nuo aplinkybių ir jūsų nuostatų. Darbe – kaip visada: ir gerai, ir su kliuviniais. Daug ką lems viršininkas ir jo nuotaika. Tiems, kas planuoja keisti darbą, vertėtų šiek tiek palaukti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kaina. Saulės užtemimas, kalendorinio pavasario pradžia ir tekanti sula pastūmėja link minties, kad gyvenimas keičiasi geresne linkme. Gal ne iš karto, gal be didelio postūmio, bet vis tiek jau arčiau šviesesnės juostos. Viskas priklausys nuo to, kaip save vertinate, kiek esate įkainoję gyvenimo mugėje. Tai, kas bus smagu savaitgalį, pirmadienį gali virsti rimta bėda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.