Astrologė Skirma Liepienė: ką žada kitos savaitės šventės

Prasidėjęs pavasaris ne visada ir ne visiems reiškia šventę. Kur ieškoti džiaugsmų ateinančią savaitę, patars astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-03-05 04:30, atnaujinta 2017-04-08 14:44

AVINAS (03 21–04 20)

Triukšmas. Dundėjimas, bildėjimas aplink neleis snūduriuoti ir laukti, kol praeis savaitgalis. Gal tai bus kaimynai su nesibaigiančiu remontu, gal draugiška kompanija. Vidinis jūsų aš bus itin neramus. Nuo papildomo triukšmo gali pabusti ne tik norai, bet ir naujos jėgos. Neatidėliokite savo norų, juos reikia pildyti dabar.

JAUTIS (04 21–05 21)

Šventės. Vieni šventė Valentino dieną, kitiems tulpėmis pražysta kovo pradžia. Nesvarbu, kada ir kokios jūsų šventės, svarbu tik tai, ar esate joms pasirengę. Galbūt vaikai išpieš sienas, katinas sudaužys mėgstamą puodelį, o darbe bus suirutė, bet jums tai neturėtų rūpėti – gyvenate šventės laukimu. Tai, kas suplanuota prieš porą savaičių, dabar įgyvendinama, o pagalba ateina visai kitais koridoriais, nei tikėjotės.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Namai. Visada yra norinčių palydėti namo. Todėl gerai pagalvokite prieš ištardami savo adresą. Gal jis ten, kur palmės ir pliažas, o gal kelias veda pro barą. Protingai pasirinkite maršrutą ne tik eidami namo, bet ir keliaudami. Viskas, kas sumanyta, bus įgyvendinta, tik jūs neturėsite galimybės keisti maršruto, pakeleivių ir galutinio tikslo. Tai, kas dabar vyksta, jau buvo sumąstyta ir trokšta.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pavasaris. Vieni lyg bitės savo aviliuose krebžda, kamšo plyšius, siaučiasi į storesnius pledus ir laukia, kol pagaliau galės nosį kyštelėti. Kiti suka ratus, dairosi, kur galėtų nutūpti, naują lizdą susukti. Apie meilę galima tik pasvajoti. Darbai juda stabiliai, be didesnių pakylėjimų ar perspektyvų. Nieko gera nebus, kol nenuspręsite, ko jums reikia.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Troškimas. Nesvarbu, kas ant tako: šlapi lapai ar patižęs sniegas. Vis tiek noras tik vienas: išvažiuoti ten, kur šilta ir mėlynas vandenynas. Nelabai svarbu ir tai, kad išvažiavę ilgam prarasite viską, ką turite: mėgstamą pasivaikščiojimo maršrutą, sekmadieninius pietus su giminaičiais. Pasikeis net spalvos ir kvapai. Vis dėlto jums niekas nesvarbu, norite pakeisti aplinką. O tiems, kas negali išvykti, tenka čia susikurti kitą gyvenimą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pokyčiai. Sekasi ne taip, kaip norėjote, bet puikiai. Tai irgi smagu, nes dėl svarbių įvykių viskas ir keičiasi. Dabar atėjo laikas permainoms, todėl priimkite jas, keiskitės patys, keiskite aplinką, pasinerkite į tai, kas nauja. Nereikia didelių iššūkių, tik adekvačios reakcijos į pokyčius. O jei dar jų nesulaukėte, apsidairykite. Juk vis tiek kas nors pajudėjo.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Bendravimas. Laukia įdomios pažintys, todėl visai nesvarbus sutikto žmogaus amžius. Arba jums įdomu bendrauti, arba ne. Amžius neturi jokios reikšmės. Tai gyvenimo patirtimi pagrįstas bendravimas. Susitikimai ir pokalbiai keičia šios savaitės darbo grafikus, grįžimo namo laiką. Vertybes teks dėti ant svarstyklių. Kuri pusė nusvers, priklausys nuo to, kaip plaka širdis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Audra. Gyvenimas perspėjo, kad greitai įskrisite į audringą zoną, bet jūs vis tiek neprisisegate saugos diržo, nes geriau žinote, kaip turi būti. Jus krato, mėto į visas puses ir viskas priklauso nuo jūsų gyvenimo piloto meistriškumo. Gerai, jei šalia esantis žmogus pakantus, sumanus ir mokantis spręsti konfliktus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Prisiminimai. Jei liūdna, nieko kito nelieka, kaip basomis apsiauti vasarinius batelius, kuriuose vis dar liko paplūdimio smėlio, ir pasinerti į šiltus prisiminimus. Turite svajonę, kuri pakibo ir niekaip nenori virsti tuo, ko trokšta širdis. Nenusivilkite, vis dar tikėkite, kad tai gali įvykti. Liko keletas dienų iki galutinio termino. O ir šiaip viskas klojasi gerai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Informacija. Gyvenimas keičiasi, keičiasi jo normos, priimtini ir nepriimtini poelgiai, religiniai įsitikinimai. Jūs taip pat galite prisitaikyti, kita vertus, puikiai žinote, kokie jūsų tikslai, ko norite, o ko ne. Galbūt esate iš tų, kurie vis dar neigia socialinių tinklų egzistavimą, puikiai verčiatės be tviterio, bet bičiuliai vis tiek žino, kuo gyvenate, ką valgote ir kodėl lankotės pas gydytoją. Tai savotiškas informacijos saugojimo laikas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Santykiai. Svarbu, kad kiti manytų, jog jūs geresni, pareigingesni, nei esate iš tiesų. Labai norite nuslėpti savo nesutarimus su tėvais, vaikais, atrodyti idealūs. Tai puikiai seksis, bet ne tarp savų, kurie viską mato ir taiso jūsų klaidas. Finansiniai reikalai yra geri, tačiau retsykiais norėsite turėti daugiau, o dirbti mažiau. Papildoma atsakomybė dabar taip pat nedomina.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tikėjimas. Viskas tik į gera. Vadinasi, nuo to, kas gera, nepabėgsite. Reikia tikėtis, kad tas gėris greitai ateis. Tai bus viena iš gyvenimo virsmo savaičių. Gal ne viskas iš karto, vienu mostu, bet vis tiek keičiasi ir tikrai palankiai. Gali būti, kad neatsiras norinčių prisidėti ar tikinčių, jog jums pavyks dabartiniai sumanymai. Nepasiduokite, nes tikint žymiai lengviau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.