Astrologė įspėjo: ši savaitė jums nelabai patiks

Šią savaitę susiklosčiusi situacija jums nelabai patiks – vieni jausis blaškomi vėjo į visas puses, kiti liūdės dėl pakirptų sparnų ir apribotos laisvės. Ką atneš artimiausios dienos, sužinosite iš astrologės Skirmos Liepienės horoskopo.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2017, 11:51 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:35 AM

Avinas (03 21–04 19)

Kiek kartų sakėte, kad nesisupsite linguojančių medžių viršūnėse. Bet viskas ir vėl iš naujo. Tai kaitina kraują, tampa varikliu, padeda gyventi net tais momentais, kai kažkas nutrūksta, suplyšta. Kartais negalima nei sulopyti, nei suadyti, tačiau vis tiek tikite, kad viskas bus gerai. Kad ir kokio dydžio lopas bus dabar, jūs vis tiek liksite tokie, kokie esate, – rizikuojantys.

Jautis (04 20–05 20)

Suprasdami susiklosčiusią situaciją, jausdami gyvenimo ritmą, žinodami savo vietą jame jūs sumažinate riziką. Ne tik savo darbuose. Iškyla kur kas mažiau problemų bendraujant, užmezgant naujus santykius. Atrandate naujas sritis ir priimate kaip naujus išbandymus, kaip naujas galimybes atsiskleisti ir pagerinti buitį. Neatsisakykite naujų darbų vien todėl, kad anksčiau to nedarėte. Išbandykite tai, kas iš tiesų jums nauja.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nesusipratimai artimoje aplinkoje vis dar išlieka – kam su kaimynais, kam su bendradarbiais, o kai kuriems persimeta ir į giminiškus santykius. Čia labiau jau teritorijos nei valdžios klausimas. Svarbu, kad šie nesusikalbėjimai nevirstų ilgais karais. Baigiantis savaitei atsiras keistų minčių apie darbų keitimą, dar keistesnės naujienos lauks namuose. Bet viskas tik tam, kad gyvenimas būtų gražesnis.

Vėžys (06 21–07 22)

Kai pučia labai stiprus vėjas, arba linkstama, arba lūžtama, bet nepavyksta išlikti tos pačios būsenos. Ir gali būti, kad šios savaitės vėtra jus lankstys į visas puses, purtys, bet nenulauš. Jei tik nesipriešinsite, o kukliai patylėsite. Namuose jūsų niekas nepurtys, bet reikalaus, ir čia jau galėsite ne tik šimtametį ąžuolą, bet ir visą kalną vaidinti. Todėl labai svarbu ten, kur reikia, nusileisti, o kitur ginti savo įsitikinimus.

Liūtas (07 23–08 22)

Neverta laukti paaukštinimo, kai esate pats sau šeimininkas. Neverta laukti ir tiems, kurie turi virš savęs valdžią. Juo labiau kad visas gyvenimas vis dar verda namuose. Jūs esate priklausomi nuo emocinio klimato, vis dar negalite diktuoti sąlygų, tačiau galite dovanoti dovanas, lepinti aplinkinius ir tikėtis, kad jie nusileis jūsų norams. Tiems, kurių darbai susiję su vaikais, savaitė bus labai sudėtinga.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai daug pažadų, kuriuos sunku įvykdyti, daug nesusipratimų paprasčiausiose situacijose. Neaiškios instrukcijos, pasiklydę laiškai. Tikras rūkas informaciniame lauke. Jūs galite į tai nekreipti dėmesio ir bandyti viską išsiaiškinti arba pasitikėti savo intuicija ir elgtis taip, kaip jums atrodo teisinga. Logikos jokios, todėl geriau neskubėkite, palaukite, kol viskas išsisklaidys. Nebijokite, niekur nepavėluosite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laisvė kartais matuojama labai skirtingais matais. Viskas priklauso nuo jūsų gyvenimo įpročių, poreikių, ateities planų. Kad ir kaip ją matuosite – pėdomis, sieksniais ar tiesiog šaukštų ilgiu – vis tiek suprasite, jog dabar jos per mažai. Jūs įdedate pastangų, norite ko nors pasiekti, bet atsiranda kliūčių, kurių neįmanoma perlipti ar apeiti. Todėl energiją nukreipkite kita linkme – mokymams, kursams, paskaitoms.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atrodo, kad kažkas pakirpo sparnus ir jūs ne tik negalite skristi, bet net kaip pridera jų pašiurenti. Jokių galimybių ir perspektyvų. Bet tai ne ilgam, jūs visada turite alternatyvą – galite savo kojomis bėgti. Gal ne taip greitai, gal pažeme, bet vis tiek į priekį. Savaitė nebus nei perspektyvi, nei labai įdomi. Laikas, kai laukiama to, kas bus ateityje. Ir tas laukimas nebus labai nuobodus, jei pasikviesite draugų.

Šaulys (11 22–12 21)

Noras keliauti, pažinti, plėtoti tai, ką darote, niekur nedingsta. Jis išlieka toks pat, tačiau kompanionų, einančių kartu su jumis į bendrą reikalą, bendras avantiūras ar darbus, vis mažėja. Ir nėra ko kaltinti, tiesiog tokia situacija. Todėl dairykitės veiklos greta, vietoje, nevažiuodami niekur tolyn, neieškodami rėmėjų ir patarėjų. Geriausi, patikimiausi gyvena kartu su jumis. Tarkitės, kalbėkitės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Atrodytų, viskas, kas buvo daroma lig šiol, visos jūsų pastangos buvo nukreiptos viena linkme – kad būtų gerai vėliau. O reikia, kad būtų gerai jau ir dabar. Todėl nenuostabu, kad tenka apmąstyti ne tik dabartinę veiklą, bet ir įvertinti riziką, kas gali nutikti ateityje. Todėl neskubėkite vertinti, greitai apispręsti. Apsvarstykite ir atsitraukimo planą. Jei neprireiks, žinosite, kad viskas pasisuko geriau, nei buvo planuota.

Vandenis (01 20–02 18)

Žiūrėkite į susiklosčiusią situaciją kaip į naują iššūkį, naują kelią, kurį nueiti būtų įdomu. Įdomu įvertinti savo jėgas ir gabumus. Ir jei galite pardavinėti puodus, galite pardavinėti ir gėles. Jei galite įkalbėti žmogų imtis naujos veiklos, vadinasi, galite ir patys tai daryti. Darykite tai, kuo tikite, kuo norite tikėti, būkite tuo, kas jus žavi, nesivilkite kolonos uodegoje.

Žuvys (02 19–03 20)

Ateina laikas, kai reikia imtis veiklos, sukaupti savo patirtį, jėgas, ir pradėti rengtis naujiems startams. Nesvarbu, ar tai darbai, ar mokslai, ar tiesiog dar vienas išbandymas. Jūs turite tai padaryti dabar, nesvarbu, kad kas nors sakys, jog per anksti, dar ne laikas, dar spėsite. Pradėkite tam ruoštis dabar. Jums reikia būti užtikrintiems savo sėkme, savo laimėjimais ir pergale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.