Astrologė Skirma Liepienė žada sėkmingą savaitę

Laukia sėkminga savaitė: netrūks energijos, o pastangos bus vaisingos. Kaip pasinaudoti likimo malonėmis, pataria astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Žuvys
Žuvys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-03-12 04:30, atnaujinta 2017-04-08 03:55

AVINAS (03 21–04 20)

Ugnis. Žygius pradėsite kupini energijos ir sumanymų. Tikėtina, kad tai, ką mato ir girdi kiti, tėra išorinis žiežirbų šokis. Viduje liepsnote liepsnoja viskas, kas nauja ir įdomu. Veikiausiai atsiras paskui jus einančių kaip paskui šviečiantį, kviečiantį deglą. Tik gali būti, kad iki savaitės pabaigos liks mažai pakeleivių, o ir jūsų ugnis ims slopti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dovanos. Užvaldys mintys apie namus, jų pertvarkymą, paskolas ir laimėjimus. Daug ką dedate ant svarstyklių, bandydami įvertinti, sumažinti riziką ir priartinti sėkmę. Gerus patarimus dalys tėvai, seneliai. Iš jų galite sulaukti ne tik moralinės, bet ir finansinės paramos. Darbo santykiai šils. Gausite dovanų, jus apipils pagyromis, tačiau augs pavyduolių gretos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Namai. Daug laiko praleisite didelėje kompanijoje tarp bendraminčių. Todėl namai nutols, pasidarys mielesnis darbas. Dabar iš jūsų reikalaujama daugiau pastangų. Nesipriešindami atlikite pavestas užduotis, prisidėkite ne tik prie namų ruošos, bet ir prie ateities planavimo. Pasitikėkite antrąja puse. Jos argumentai bus svarūs, o patarimai išmintingi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Laimėjimai. Svarbu ne tik tai, kaip planuojate finansus (gali būti, kad net neplanuojate, tik naudojatės savotišku laimės šuliniu), bet ir tai, kaip dalijatės likimo dovanomis. Juk tai, ką turite, privalo teikti džiaugsmo ir kitiems. Tai laikas, kai savo laimėjimais reikia dalytis su šeima, draugais. Iškilusias problemas būtina spręsti, bet nereikia jų ieškoti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Norai. Laisvė – ne vien galimybė lėkti puikiu automobiliu link jūros ar turėti gerus batelius rytiniam krosui. Laisvė – tai jausmas, kai galite elgtis taip, kaip jums patinka, o žmonės šalia nesirauko. Viskas, kas padeda eiti per gyvenimą pakelta galva, prisideda prie vidinės laisvės. Būkite atsargūs su savo norais. Jie pildosi, todėl gerai pagalvokite, ko norite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planas. Patenkinti savimi, valdantys situaciją ir tvirtai žengiantys į priekį. Tokius jus įsivaizduoja kiti. Vienintelis minusas – nuolat tobulinami planai, keičiamos į patogesnes sąskaitos, apskaitos lentelės. Viskas tam, kad neprarastumėte kontrolės. Žiūrėkite į tai ramiau – viskas pavyks ir be papildomos kontrolės, viskas ir taip juda pagal planą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pagrindas. Jūsų sumanymai įgauna realų pagrindą, viskas pajuda reikiama linkme. Aišku, iškyla nesklandumų, menkų nesusipratimų, tačiau tai tik prieskoniai, kad gyvenimas būtų įdomesnis, o kelias link tikslo vaizdingesnis. Net nesutarimai namuose, neaiški padėtis darbe nenuslopina jūsų optimizmo.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Klaidos. Vis dar ieškoma griežto atsakymo į jūsų pareiškimus. Negalite į tai nereaguoti, nes klaidos, už kurias esate baudžiami, realios ir tikrai jūsų. O pripažinti jas sudėtinga. Todėl iškyla nenumatytų ginčų, konfliktų ne tik darbe, bet ir artimiausioje aplinkoje, kurioje bandote įsitvirtinti. Pažiūrėkite į viską lanksčiau, priimkite kritiką ir taisykite savo klaidas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Drambliai. Bet kurią ašaringą istoriją galima paversti bestseleriu. Ir jums pavyks iš musės išpūsti dramblį. Juo labiau kad keletas realių dramblių – problemų – iš tiesų yra. Jūsų pastangos sutvarkyti šį žvėryną, įveikti strapaliojančias beždžiones duoda vaisių, bet reikia pagalbos, gero dresuotojo. Gali būti, kad tada viskas taps šiek tiek lengviau.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Chaosas. Namuose – kaip po žemės drebėjimo: kas tvarkos nesilaiko, kas kraustosi iš vieno kambario į kambarį, o kam atrodo, kad lieti ant partnerio pyktį – geriausias būdas pailsėti. Šiame chaose egzistuoja ir netikėtumo stebuklas, kai gyvenimas pateikia siurprizų. Tie siurprizai – kaip kinrožės žiedai: vieną dieną pražysta vienas, kitą kitas, o pirmasis jau žavesį praradęs. Siurprizų daug, o džiugesio jokio.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vėtra. Kartais vakarykščiai prisiminimai daug baisesni nei artėjantys egzaminai ar pokalbiai su valdžia. Viskas priklauso nuo to, kiek galite sau leisti. Kartais reikia gerą vėtrą sukelti aplinkiniams, kai kam į atlapus kibti. Tai darykite taip, kad jūsų žygiais nemirgėtų rytojaus laikraščių antraštės. Savaitė bus tokia, kad nutrūkti ar atitrūkti nuo įprasto gyvenimo tiesiog būtina. Pasilinksminkite.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tvarka. Gūžiatės nuo savo išradingumo: ten paimsite, ten sukeisite, o trečioje vietoje viską sumaišysite ir savaip sudėliosite. Na, nebus taip. Viskas eis taip, kaip ir turi eiti: iš eilės, sava tvarka. Jums nereikia nieko makaluoti. Kas myli, tas mylės, kam patinkate, tas jus pastebės. Nieko neatrasite, nieko neišrasite, nesivarginkite ir būkite sąžiningi. Nesvarbu, ar jus kas stebi, ar patys sau šeimininkai esate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.