Astrologė Skirma Liepienė įspėjo: laukia sunki savaitė

Savaitė laukia gana sunki. Kai kam gali tekti net susitaikyti su pralaimėjimu. Svarbiausia – vykdyti savo pareigas, įspėja astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 19, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 5:58 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Rizika. Bėgate priešais garvežį, didinate tempą, skubate, bet vis tiek jaučiate, kad tolimą stotį garvežys pasieks greičiau nei jūs. Ši savaitė sunki, nes įsivelsite į situacijas, kurias galima apibūdinti kaip pavojingas, rizikingas ir keblias. Išsisukti nebus galima, todėl iš anksto pasirūpinkite draudimais, leidimais, pažymomis. Nevelkite namiškių į tai, kas nei jums, nei jiems nemalonu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Prievolė. Viskas skirstoma į svarbius ir antraeilius dalykus. Gali būti, kad supainiosite juos ir vėluosite, todėl teks grįžti prie eiliškumo. Žinodami, ką privalote daryti pirmiausia, tai ir darykite. Nekreipkite dėmesio į tai, kad kas nors bus nepatenkintas. Atlikus pagrindinius darbus antraeilių ar trečiaeilių liks žymiai mažiau.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Namai. Papildomi darbai turėtų būti atliekami lovoje su pižama užkandžiaujant ir trupinant. Trupinius išpurtyti nėra sudėtinga ir paprasčiau nei pasilikti iki vėlumos darbe. Namiškiams gal ir nepatiks, tačiau jūs galėsite bendrauti, patarinėti, dalyvauti namų gyvenime. Jei galite, mažinkite darbo krūvį, prižiūrėkite daigus ir ruoškitės pavasario šventėms.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pralaimėjimas. Neištaisysite to, ko nematote, ko nežinote. Jūs nekalti, jūs tiesiog pralaimėjote. Pralaimi net geriausi. Tai pamoka, kurią išmoksite ir eisite toliau. Nemalonios pamokos laukia ir darbovietėje. Darbai neturi tęstinumo, komplikuojasi, aplimpa laiką ėdančiais susitikimais, pokalbiais, derybomis. Tai nieko nekeičia. Kai susitvarkysite darbe, situacija namuose taip pat palengvės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ambicijos. Nesate švelnumo debesėlis. Manote, kad niekas nepastebi jūsų ambicijų, norų ir bandymų palypėti aukštyn? Vieni mato, kiti ne. Savaitgalį namuose puikiai seksis maskuoti savo tikruosius motyvus, tačiau darbe viskas visiems bus aišku. Teks meilikauti ir teikti smulkias dovanas bandant išsaugoti gerus santykius su kolegomis bei viršininku.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Stabtelėjimas. Tikėkitės geriausio. Nesvarbu, kas vyksta, ką sapnuojate ar kokios katės priešais šmirinėja. Tada, kai situacija sunkiai valdoma, kai viskas sukasi prieš laikrodžio rodyklę ir manote, jog pametėte gyvenimo ritmą, stabtelėkite. Leiskite aistroms nurimti ir vėl įsukite savo visatą taip, kaip reikia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pareigos. Jei žmogus eina aukštas pareigas, jis turi sakyti tai, kas svarbu, turi būti sąžiningas ir galvoti ne tik apie save. Juk pareigos – tai atsakomybė. Tuo ir įsitikinsite šią savaitę. Kiekviena klaida bus suskaičiuota, kiekvienas nusižengimas užfiksuotas. Mažai tikėtina, kad turėsite laiko sau. Pramogos bus susijusios su naujienomis virtuvėje – naujais puodais ar neįprastais prieskoniais.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pasižadėjimai. Jums pamojavo morka, ir nuėjote ton pusėn, kur kvietė. Gali būti, kad visai ne ten ėjote, kur norėjote ar reikėjo. Dabar yra galimybė grįžti į tiesos kelią, apsidairyti ir eiti ten, kur jums patiems reikia, ten, kur kviečia pareigos. Pasižadėjimai, įsipareigojimai verčia stengtis, tam reikia dėmesio, laiko, o finansiniai reikalai sprendžiami staiga, bet be svetimos pagalbos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Vaikai. Vieni gąsdina Juoduoju Mėnuliu, kiti vėluojančiu pavasariu, tačiau vis tiek pokalbiai sukasi apie vaikus, jų rūpesčius ir naują meilę. Gal ir gerai būtų, jei tai netuštintų piniginės, nekomplikuotų bendravimo šeimoje. Reikia tikėtis, kad taip ir bus. Išvykstantiems ieškoti pavasario nėra lengva: kelionės brangsta, o kartais tiesiog atidedamos. Loterijos, kortos ar kiti azartiniai žaidimai taip pat nedžiugins.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Viltis. Tarp paslapčių, emocijų ir laukimo prasiskverbia tikėjimo daigelis. Viliatės, kad netrukus viskas išsispręs ir bus tikrai gerai, patogu ir stabilu. Šis tikėjimas turi pagrindą – taip ir bus. O iki to laiko reikia ne tik keistis, bet ir keisti santykius su žmonėmis. Keiskite ir požiūrį į darbo santykius. Dabar negalite reikalauti ar tikėtis palaikymo, viską turite padaryti patys.

VANDENIS (01 21–02 19)

Artimieji. Bandote įsikibti į kaspiną, kuris plaikstosi ir negali jūsų išlaikyti. Iliuzinė pagalba. Remkitės artimais žmonėmis, o ne tais, su kuriais galite tik paplepėti prie kavos puodelio. Gali paaiškėti, kad šalia jūsų nieko nėra. O jei ir yra, tai jie užsiima savais pomėgiais, rūpesčiais ir jus apeina. Ieškokite tų, kurie padės pajusti stabilumą, pasitikėjimą savimi. Nesileiskite įtraukiami į intrigas ar netikrus karus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Taika. Atsisakykite kovos, pasitraukite, nesivelkite į konfliktus, kurie skaudina, gadina nuotaiką ir neleidžia susitelkti į svarbius dalykus. Turite tapti neutralūs kaip Šveicarija. Pasistenkite nekovoti, viską spręsti derybomis ir taikos misijomis. Tai pats svarbiausias savaitės tikslas. Gali būti, kad būsite nepatenkinti, bus sudėtinga patylėti. Dabar to reikia, kad vėliau galėtumėte džiaugtis pergale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.