Astrologė Skirma Liepienė: nepamirškite savo įsipareigojimų

Ši savaitė primins, kokie svarbūs yra įsipareigojimai. Reikalai, nuo kurių neįmanoma išsisukti, finansinės duobės namuose – tokių staigmenų jums paruošė žvaigždės anot astrologės Skirmos Liepienės.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 10:36 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 1:40 PM

Avinas (03 21–04 19)

Visas dėmesys – galimybei pasirodyti, atskleisti save ar tiesiog sėkmingai surasti naują darbą ar naują sferą, kurioje galėtumėte save išreikšti. Šis akcentas į save, savo įvaizdį ar net bandymas pakeisti susidariusią nuomonę bus svarbi atspirtis, stiprus postūmis įžengti į visai naujas sritis. Įvairios dietos, mankštos taip pat suranda vietą dienotvarkėje. Tačiau meilės tema – uždara tema, ten nieko nauja.

Jautis (04 20–05 20)

Sunkumas, užgulęs pečius, kažkur pagaliau dingsta, tačiau bendravimas apribojamas iki minimumo, nelieka nieko, kas nereikalinga, erzina ar ryja jūsų laiką. Tuo pat metu jūs puikiai sutvarkote dokumentus, suberiate į dėžę nebereikalingus karoliukus, sagas, smulkmenas ir net jausmus iš praeities. Viskas, kas susiję su namais, tampa svarbu, net jei tai ir įsipareigojimai ar pažadai vaikui.

Dvyniai (05 21–06 20)

Lakstymas vingiais, bandymas išsisukti, išlaukti nieko nekeičia – jums reikia viską pergalvoti ir gyvenimą pradėti iš pradžių ar bent jau gerai sulopyti senąjį. Finansinės problemos menkutės, tačiau joms spręsti reikia laiko, nemalonių kelionių po įstaigas, o kartais net papildomos pinigų sumos. Viskas, kas nutinka, turi savo prasmę, savo priežastis ir tikrai turės įtakos ateičiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Situacija darbe nestabili ir tai nuo jūsų nepriklauso. Tiesiog viskas pradėjo byrėti lyg smėlis pro pirštus. Visas dėmesys – kaip išsilaikyti esamoje vietoje, kaip užsidirbti ar pristabdyti šį byrėjimą. Namie didėja poreikiai, atsiranda finansinių duobių, kurių gražiais žodžiais neužpilsi. Ir visame tame fone vis tiek išlieka gražus akcentas, jei tik turite su kuo nuoširdžiai pasikalbėti, apsikabinti ir leisti pamatyti jus tokius, kokie esate.

Liūtas (07 23–08 22)

Paprastai, lengvai, be didelių pastangų viskas dėliojasi į savo vietas. Nerimo lieka mažiau, viskas lyg ir gerai namuose, darbai einasi kaip ėję, o atostogos tėra tik maži savaitgaliniai punktyrai. Ramus, tingus metas, kai dienos ilgėja, o naktimis pritrūksta laiko pažiūrėti į žvaigždėtą dangų. Tačiau ši romantika gali greitai baigtis, jei darbo metu užsiimsite svetimais darbais, o namuose pamiršite savas pareigas.

Mergelė (08 23–09 22)

Įsipareigojimai slegia. Visai nesvarbu, kokio jie dydžio, svarbu, kad būtų įvykdyti. Jūs patys pasisiūlote ką nors atlikti ar pagelbėti per visuomeninius renginius, o paskui kremtatės, kad nelieka laiko saviems reikalams. Todėl būkite dėmesingi sakydami lemtinguosius „taip, sutinku“. Paskutinės savaitės dienos prabėgs bandant pasivyti laiką – darant tai, kas turėjo būti atlikta prieš savaitę.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ryšiai su mylimais žmonėmis tvirtėja, atsiranda daugybė mielų smulkmenų, kurios gyvenimą paverčia švente. Tai užliūliuoja ir pradedama manyti, kad pavasario alsavimas – tik dar vienas sėkmingas, nepakartojamas gyvenimo tarpsnis. Tačiau netrukus paaiškės, kad kažkur yra voras, kuris mezga voratinklį ir palieka jį ten, kur mažiausiai tikitės. Ir gali būti, kad visi apribojimai, rūpesčiai ateis per partnerystę. Tai ne jūsų problemos, bet spręsti tenka jums.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūsų sprendimų savaitė. Vienišumo jausmas tiesiog slėgte slegia. Ir jei neturite žmogaus, su kuriuo galėtumėte košiant šaltam vėjui vaikščioti pakrante, mėtyti akmenėlius, lesinti paukščius, – susipažinkite, užkalbinkite, eikite į renginius, pasijuskite laisvi ir kartu minios dalimi. Laimė – asmeninis sprendimas. Jei nuspręsite būti laimingi, tokie ir būsite. Jei nuspręsite, kad esate gražūs, būsite gražūs ir kitų akyse.

Šaulys (11 22–12 21)

Visoms šėlionėms yra pradžia ir pabaiga. Labai svarbu išsaugoti padorumo ribas, neperžengti jų namuose, neskaudinti artimųjų ir neleisti, kad iš jūsų kas nors virves vytų. Turite patys suprasti, kas galima, o kas ne. Ir tik jūsų poelgiai lems namiškių nuotaikas, galimybes tartis ir ieškoti kompromisų. Nutraukti santykius gerokai paprasčiau, nei juos išsaugoti. Labai keista, bet dar rasite laiko ir dirbti, uždirbti ir eiti pirmyn.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jokia iniciatyva, jokia drąsa negali įveikti kliūčių. Jų atsiranda net ten, kur atrodė viskas aišku, paprasta ir seniai ištobulinta. Jūs laisvai nedisponuojate savo laiku, jūsų iniciatyva slopinama, o bet koks būdas išreikšti save tiesiog nugesinamas. Todėl neverta plėšytis ir eikvoti energijos – tiesiog naudokitės pasitaikančiomis progomis, o ne jas provokuokite.

Vandenis (01 20–02 18)

Svajonės, kelionės – gyvenimo loterija. Dalykai, kurie jums sekasi, kur jūs galite atsiplėšti laisvės skiautę. Galite sutikti žmonių, kurie priims jus kaip lygų sau, kaip draugą, kompanioną. Savaitė, kuri labiau panaši į paauglystę nei į brandą. Ir tai žavi, leidžia svajoti, planuoti, siekti. Viskas bus puiku, jei nesustosite, neabejosite ir tiesiog džiaugsitės tuo, ką turite. Nebijokite pasirodyti juokingi ar vaikiški.

Žuvys (02 19–03 20)

Tada, kai jums atrodo, kad viskas sukasi per lėtai, kad nematote tikrosios įvykių priežasties, atsiranda kažkas, kas tiesiog timpteli aukštyn, padovanoja viltį, ir jūs pradedate tikėti, kad ši savaitė, mėnuo gali būti sėkmingi. Pasisekimas, laimingi atsitiktinumai, netikėtos progos – ne jūsų nuopelnas. Tai yra tai, ką dabar dovanoja likimas, geras žmogus ar nesusipratimas. Jūs gaunate tai, ko nelaukiate, bet tai šildo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.