Astrologė: kita savaitė nebus itin džiuginanti

Ateinančią savaitę laimės teks ieškoti paprastuose dalykuose. Kasdieniai rūpesčiai ir planai neleis atitrūkti. Astrologės Skirmos Liepienės prognozės ir patarimai.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 26, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 5:04 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kasdienybė. Pavasario vėjai menkai keičia jūsų kasdienybę. Viskas taip, kaip ir visada: lekiant, su daugybe planų ir įsipareigojimų. Ši savaitė nuo kitų skirsis tik tuo, kad labiau susitelksite į save, daugiau dėmesio skirsite įvaizdžiui, vis dažniau mąstysite apie sporto klubą ar jogą. Visa tai nustumsite tolyn, kai teks spręsti darbo problemas ir vesti į priekį surūgėlius.

JAUTIS (04 21–05 21)

Šėlionės. Jums patinka žaisti jausmais, spalvomis, leistis į nuotykius ir negalvoti, kas iš to išeis. Jei dar galite šėlioti, šėliokite. Kai pajusite, kad takas veda ne aukštyn, o į prarają, sustokite. Juk puikiai jaučiate ribas, kiek galima, o kiek neverta. Todėl pasidžiaukite akimirkomis, išnaudokite visas progas ir dalykitės sėkme su tais, kuriems sekasi sunkiau. Artėjant savaitės pabaigai ieškokite ramesnės vietos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Laiptai. Lipant laiptais aukštyn nesidairoma į tai, kas paliekama. Smagu, jei tie laiptai veda į svaigų aukštį (pirmiausia darbe, pažadais apipinti), tačiau gali būti, kad jie virš bedugnės – daug rizikos, o naudos mažai. Šeiminiai santykiai truputį komplikuojasi, namiškiai šiaušiasi, vaikai garsiai tranko durimis. Reikės pasistengti, kad viskas, kas pažadėta, būtų įvykdyta. Nedidelės kelionės taps laiko leidimo būdu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įsipareigojimai. Vyks šeimos pokalbiai, turto dalybos. Mintyse bus sodinami ir persodinami pomidorai. Viskas, kas susiję su namais, buitimi bei vaikų ateitimi, taps svarbu. Pramogas nustumsite į antrą planą, tačiau tai, kas suplanuota, neatšaukiama. Tie, kas negali išvykti, tiesiog mėgausis pavasario žingsniais, lankys teatrą, skaitys, keliaus mintimis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Paslaptys. Tiek daug kartais telpa į slaptas sielos kertes. Tiek daug lieka užklota svogūnų lukštais, užmaskuota žalsvais popieriais. Ir ne todėl, kad tai slapta ar neteisinga, tiesiog labai asmeniška, svarbu ir nenorite, kad kas kuistų ar matytų. Su paslaptimis, mįslingai šypsodamiesi stengsitės artėjančias Velykas paversti švente, lyginsite baltą staltiesę, o tai, kas jūsų, liks tik jums.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žibuoklės. Puikiai suprantate: kad žmogus pasijustų laimingesnis, užtenka gero žodžio, šypsnio, žibuoklių puokštės. Stengsitės dėmesį parodyti draugams, giminaičiams, namiškiams. Aplinkiniai reikalaus daugiau, jums taip pat reikės daugiau. Turėsite būti kaip visi. Nieko baisaus, iki margučių šventės daugybė dalykų suriedės ten, kur turi suriedėti. O jūs galėsite ieškoti gyvenimo prasmės paprastuose dalykuose.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Planai. Niekas nepapasakos, kaip elgtis ir ką veikti. Turite savo nuomonę, planą ir motyvų. Šaunu. Jei jūsų planai susiję su užsieniu, bilietų pirkimu ar panašiais organizaciniais klausimais, pasitikėkite tik savimi, nes žinote geriausiai. Jei tai šeimos reikalai, pirkiniai ir didelės išlaidos, reikia antrosios pusės patarimo. Pirkti išsimokėtinai – prastas sprendimas.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pasiruošimas. Paskutinė savaitė, kai galėsite išlukštenti sudėtingas situacijas, kai dar bus galimybė pasirašyti sutartis ar atidėti finansines investicijas. Vėliau daug kas vyks taip, kaip turi vykti. Šeiminiai reikalai nėra idealūs, tačiau ne tokie erzinantys, kaip buvo anksčiau. Pasirengimas šventėmis – kaip remonto planavimas: ginčų ir išlaidų daug daugiau, nei reikia ar verta. Įprastiems susitikimams su draugais nėra nei laiko, nei noro.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tikslas. Teks greitai bėgti aplytais laipteliais. Bandysite bet kokia kaina užsiropšti aukštyn. Jokios kliūtys nebus baisios, kai matysite tikslą ir žinosite, kad galite jį pasiekti. Nebus lengva, tačiau realu. Namiškiai netrukdys, tyliai lūkuriuos, tikėsis, kad kiškio pyragas bus žymiai anksčiau, nei išauš Velykų rytmetys. Viskas bus gerai, jei viską darysite tyliai, nešūkaudami ir nieko nevaikydami.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pajamos. Tuščios kišenės erzins. Gali būti, kad nebus jokios realios priežasties tas kišenes versti. Neverta baimintis, kad viskas bus ne taip gerai, kaip tikitės. Bus gerai. Svarbu, kad darbus atliktumėte laiku, nevėluotumėte mokėti ir žadėti. Savaitgalio išvykos pažers pažinčių ir naujų galimybių. Todėl bendraudami galėsite papildyti kišenes.

VANDENIS (01 21–02 19)

Mėtų arbata. Ne kiekvienas sulos ąsotis gardus, ne kiekviena diena prilygsta šventei. Gali būti nemažai dalykų, kurie primins praeities klaidas, apkartins bendravimą su namiškiais. Visa tai neturės įtakos jūsų darbams, planams ar mokslams, nes tai tik dirglus emocinis fonas. Mėtų arbata vakarais, pasivaikščiojimai prieš miegą ir marginimas vašku – puiki terapija.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Plyšiai. Neramus laikas. Sunkiai dėliosite ne tik tolimus, bet ir artimus planus. Atsiras tam tikrų plyšių, pro kuriuos pradės švilpti vėjas. Ir čia gražiais žodžiais ar buvusiais laimėjimais nieko nepasieksi. Teks iš naujo planuoti. Pats metas įvertinti savo galimybes, išsikelti naujų tikslų ir sudaryti veiksmų planą. Jei reikalai susiję su finansais, viskas pajudės po Velykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.