Astrologė Skirma Liepienė: šią savaitę pavyks išjudinti Visatą

Tinkamai pasirinktas svertas padės išjudinti Visatą. Astrologė Skirma Liepienė negaili patarimų, kad šios savaitės darbai ir linksmybės vyktų sklandžiai.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2017, 4:47 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 12:31 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jūs turite veiklos, žinote takus, kur galima eiti, o kur patylomis sliūkinti, – telieka susikaupti ir judėti pirmyn. Deja, iš viso to pavyksta tik eiti atbulomis, ir tai tamsoje. Jums tai svetima ir nepriimtina. Bet pasirinkimo nėra ir šis gyvenimo kliūčių ruožas pasitinkamas kaip naujas iššūkis, kurį įveikus laukia apdovanojimas. Ir greičiausiai tai bus kelionė į kalnuotą šalį. Bet dabar vis dar atbulomis.

Jautis (04 20–05 20)

Nuo ryto iki vakaro, nuo vakaro iki ryto, vis tuo pačiu ritmu, tame pačiame rate. Net riešutų už šį bėgimą nėra kada pasiimti. Todėl tikėtina, kad uždarbis kaupiasi, pliusai už padarytus darbus virsta prizais, o visu tuo pasinaudoti galėsite nebent sodams žydint. Nenuostabu, kad savaitės viduryje labiausiai norėsis miego ir poilsio, o ne vakarėlių ir šokių. Bet dalyvauti reikės – čia toks rato vingis, kad ratas būtų sudėtingesnis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Įkliūti galima ir į kilpas, kurias jums paspendžia namiškiai. Atrodytų, nekaltai, prastai maskuojant jos pastatytos, bet vis tiek įkliūvate. Na, ką gi, teks dabar pabūti grobiu. Ir nesvarbu, kad tai smulkmenos, mažmožiai, vis tiek nemalonu, kai įkliūvi. Būtų galima viską apeiti, būti visiems sąžiningiems, protingiems, išmintingiems, bet dabar nesiseka. Pasistenkite daugiau laiko skirti savo tiesioginiams darbams. Nešvaistykite energijos veltui.

Vėžys (06 21–07 22)

Kol vieni linksminasi, kitiems dirbti reikia. O dirbti nesinori, juo labiau kad namuose jūs verčiami daryti tai, kas būtina, reikalinga, o jokios meilės jūsų asmeniui nerodoma. Tai nepatinka, erzina. Jūs suprantate, kad taip sukrinta aplinkybės, bet juk vis tiek norisi kalbėti ne vien apie pareigas. Jaučiatės karaliumi be karalystės. Ir jokie vakarai su draugais to nekompensuos. Tačiau artėjantis savaitgalis viską atpirks, sulaukite jo, pasiruoškite.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei reikės sėkmės, jei reikės, kad kas nors pastovėtų greta ar išspręstų jūsų problemas, ieškokite savo žmogaus ir reikalus tvarkykite antradienį. Tai laikas, kai gyvenimas atvers jums duris ir galėsite drąsiai pro jas įeiti. Jei praleisite šį momentą, viską susitvarkysite ir patys, tik reikės truputį daugiau pastangų, daugiau sėkmės ir palankių orų, kad judėtumėte pavėjui. Naudokitės visomis progomis, kurios jums dabar pasitaiko.

Mergelė (08 23–09 22)

Tingėti ir svajoti niekas neuždraus. Darbai rūkte rūks, bet vis tiek iš vietos nepajudės. Kai nesinori, tai niekas ir nevyksta. Na, nebent tiek, be ko gyventi negalite. Nemažai problemų kyla bendraujant. Ne todėl, kad ko nors nepadarėte, neįvykdėte, tiesiog nesinori nieko kalbėti, aptarinėti ir niekur skubėti. Visiems kitiems tai panašu į pavasarinį tingulį, tačiau jūs žinote, kad tai tik artėjančio periodo žemas startas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Galite stengtis, skubėti, galite sugalvoti naujovių, pasinerti į atradimus, tačiau gyvenimo žvaigždės vėl atsikartoja, vėl verčia spręsti tas pačias problemas, vėl pasirinkti. Tai kelia nepasitenkinimą ir apmaudą, bet galų gale išmoko labai svarbių dalykų – vertinti save ir mokytis iš klaidų. Labai tikėtina, kad nieko stebuklinga neįvyks, tačiau savaitė vis tiek bus įsimintina.

Skorpionas (10 23–11 21)

Labai daug visko aplink jus, todėl tvyro sumaištis ir sunku atsirinkti, kas ir kodėl vyksta. Pabandykite bent keletui dienų atsiriboti nuo svečių, vizitų, pasimatymų, susitikimų ar derybų. Tegul jūsų informaciniame lauke įsivyrauja tvarka, tegul visos audros aprimsta. Pailsėję nuo šio chaoso jūs vėl galėsite valdyti situaciją ir mėgautis draugija tų, kuriems esate svarbūs, kurie jums svarbūs.

Šaulys (11 22–12 21)

Ant pečių užsiverčiate tai, kas atrodė nepakeliama, nemalonu ir niekada nebus niekur nešama, keičiama ar išmetama. Bet gyvenimas reikalauja sprendimų ir jūs juos darote. Skausmingus, nemalonius, kartais net gličius sprendimus. Nestresuokite, žiūrėkite pozityviai: nuspręskite, vieną kartą nukirskite ir būsite laisvesni, nors kartumą dar jausite ilgai. Tai liečia ne tik darbus, bet ir namus. Namuose tai daryti kur kas sunkiau.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai, kas nereikalinga, supakuojama, pakeičiama naujovėmis ir bandoma susigyventi su ta situacija, kuri susiklostė. Atsiranda įvairiausių niuansų, daugybė sprendimo būdų ir labai sunku pasirinkti, kas yra teisinga, kas nuves ten, kur jums reikia. Bet kas gali žinoti, ko iš tiesų reikia, kas iš tiesų teisinga. Jei galite nespręsti svetimų problemų, nespręskite. Gilinkitės tik į tai, kas svarbu jums ir jūsų šeimai, kiti savimi pasirūpins patys.

Vandenis (01 20–02 18)

Visuomeninis gyvenimas suaktyvėja, jūs nebegalite ramiai gyventi ant stogo, nuo kurio matyti visas pasaulis. Pasaulis matyti, bet jūs neišskiriate smulkmenų, iš kurių jis susideda. Žavitės visuma, nesigilindami į tai, kas bus ir kas buvo. Tai savitas požiūris, bet dabar jį reikės keisti, pritraukti arčiau kasdienybės. Jūsų laukia kasdienis nuobodus darbas. Vienintelis dalykas, kuris dar žavi, – žmonės, esantys greta, naujai ateinantys į jūsų gyvenimą.

Žuvys (02 19–03 20)

Tikėjimas savimi ir savo jėgomis, savo sugebėjimu įveikti kliūtis – štai kur tikrasis variklis, štai kur svertas, pajudinantis visatą. Ir jei negalite savyje surasti to atsvaros taško, į kurį remiasi jūsų tikslai, arba neturite nei tikslo, nei plano, bus labai nelengva. Tai laikas, kai įvertinate žmones, esančius greta, kai surandate tuos, kurie jus palaiko, kurie pasiryžę eiti kartu tolyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.