Astrologė patarė, ko verčiau nedaryti kitą savaitę

Kitą savaitę daugeliui Zodiako ženklų astrologė pataria būti atsargiems. Be reikalo verčiau nerizikuoti, ir savaitė turėtų būti visai šauni, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 2, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 11:35 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Pelai. Gyvenimo girnos sumala ne tik puikius grūdus pyragui. Savaitgalį ragausite pyragus, bet antradienį ir trečiadienį gali paaiškėti, kad buvo primalta ir pelų, kurie sugadino ne tik kepinius. Nedidelės klaidos, ir situacija nekontroliuojama. Pasistenkite to išvengti. Nepamirškite finansinių įsipareigojimų.

JAUTIS (04 21–05 20)

Sankryža. Praeitis – kaip išlietas pienas. Jos nesugrąžinsi. Tikriausiai ir nereikia. Visada yra pradžia ir pabaiga. Nei geri, nei blogi dalykai netrunka amžinai. Dabar ir esate sankirtoje tarp pradžios ir pabaigos. Darbų pradžiai geras laikas, tačiau tik tiems, kurie turi realų pagrindą. Gaila, bet bandymai susikurti svajonių darbą ir liks tik svajonės. Nesistenkite apeiti valdžios ar slėpti mokesčių – labai keblus etapas.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Įsipareigojimai. Būsite nepatenkinti savimi. Ir ne todėl, kad nykštukai spintoje drabužius siaurina. Tai labiau būsena, kai pritrūksta varomosios jėgos, kai darbai užsuka. Todėl reikia rasti laiko, noro ir kompaniją, kuri sutiktų kartu su jumis pabėgti nuo kasdienių darbų, įsipareigojimų. Neatrodo, kad tai įvyks jau šį savaitgalį, bet planuoti reikia, ieškoti galimybių – taip pat. Paslaptys neslegia, jos tik suteikia gyvenimui spalvų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nuojauta. Kažkas trauks tolyn, link gyvenimo pakraščio. Ir nesvarbu, kas esate, ko norite ar kuo ketinate tapti. Viskas priklausys nuo aplinkybių, kurios ne visada dėliosis jūsų naudai. Puikiai nujausite visus kėslus ar apkalbas. Galėsite iš tolo pajusti artėjančią audrą ir jos išvengti. Svarbu, kad patys neužgriebtumėte per daug, suvoktumėte, kiek galima, o kiek ne.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Kol viskas vyks pagal tą patį scenarijų, be pokyčių ir permainų, bus gerai. O kai tik nuspręsite, kad galite daug, mokate daug ir esate svarbūs, pralošite. Pralošite ir prie kortų stalo, ir tvarkydami verslo reikalus. Jokia rizika nepasiteisins, jokie slapti reikalai nevirs lobiais ar meile. Dabar daug geriau elgtis sąžiningai, taupyti nei būti bebaimiam. Todėl elkitės išmintingai ir neapsunkinkite gyvenimo nei sau, nei kitiems.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planai. Daug kalbėsite, planuosite, stengsitės aplenkti laiką ir galimybes. Jaučiate, kad taip, kaip buvo, nebus, o planai keičiasi. Atrodo, lyg būtumėte praradę savo šansą. Iš tikrųjų taip nėra. Tiesiog keisis sąlygos, reikės prisitaikyti, pakoreguoti pirminį planą. Viskas bus gerai, kai tik suvoksite, kad burtų lazdelės nėra, o jūsų žavesys negali pavergti pasaulio. Daugiau dirbkite, mažiau plepėkite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Darbai. Pokyčių, nuotykių troškimas nuslops. Liks darbai, kurie puikiai sekasi. Atsiras vis daugiau galimybių, naujų ryšių, sumanymų ir sričių, kuriose galima išbandyti jėgas. Nors manysite, kad tai nieko nauja, tik tąsa to, ką darėte, atrodo, jog geroji fėja jumis tikrai rūpinasi ir netrukus galėsite džiaugtis solidžiu pelnu.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Meteoritas. Šlovė, garbė, gal kiek daugiau pinigų, dovanų ir dėmesio. Viskas puiku, tik gaila, kad laikina. O norėsis, kad tai virstų dideliu ir vertingu projektu. Na, teks gerai pagalvoti, kaip šį sėkmės blyksnį paversti ilgai šviečiančia žvaigžde. Deja, bet namuose būsite menkas meteoritas, kurio žybsnis pamirštamas akimirksniu.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Personažas. Labai svarbu įsipareigojimai, pažadai. Negalėsite sulaužyti to, kas yra visko pagrindas, bet puikiai jausite, jog gyvenimo spektaklyje pasirodė naujas personažas. Gal jį patys prisišaukėte, gal užklydo, tačiau tai suteiks intrigų atspalvį. Ir gyvenimas pradės žaižaruoti. Ar prisiliesite prie šios ugnies, ar stebėsite iš šalies, ramybės neliks. Aišku, jūs vis dar galite apsimesti, kad nieko nevyksta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sugrįžimas. Daug idėjų, norų, svajonių. Viskam reikės rasti laiko. Ir nesvarbu, ar skraidysite, ar bėgiosite, vis tiek visko nesuspėsite. Todėl aprimkite, grįžkite prie to, ką seniai palikote, ten, kur buvote savimi. Tai nėra žingsnis atgal, greičiau naujas gyvenimo spiralės vingis, aukštesnė nata to, kas ilgai skambėjo ir buvo jūsų gyvenimas. Vieniems taip suskambės seniai paliktas darbas, kitiems santykiai.

VANDENIS (01 21–02 19)

Judėjimas. Ieškojimas toje vietoje, kur esate, niekur nenuves. Jums reikia arba palypėti šiek tiek aukščiau, arba judėti tolyn. Norėsite keisti tai, kas nuseno, atgyveno. Pirmiausia reikia rasti drąsos šulinį, iš kurio atsigėrę galėtumėte imtis naujovių. Atrodo, kad sprendimus turėsite priimti jūs, o tik tada kas nors sumanys padėti, palaikyti ar tiesiog sumokėti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Progos. Puikiai suprantate, kad viskas priklauso tik nuo jūsų, bet vis dar bandysite pasinaudoti gyvenimo netikėtumais, siurprizais, palankiomis progomis. Tos progos išnirs tiesiog priešais, todėl neturėsite laiko galvoti, svarstyti. Teks pasirinkti tuoj pat. Gali būti, kad pasirinkimai bus pernelyg drastiški, netikėti ir keičiantys gyvenimą, bet tikėtinas ir kitas scenarijus: tiesiog nepastebėsite palankių akimirkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.