Astrologė: kita savaitė – romantiškas ir išlaidų kupinas laikas

Šventinė savaitė neapsieis be rūpesčių. Bus ir išlaidų, tačiau kai kuriems jas dosniai padengs Velykų Zuikis. Ko laukti kitą savaitę, pataria astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 9, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 2:12 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Pasiruošimas. Nesigilinkite į smulkmenas ir buities reikalus. Šventės šventėmis, o asmeninis gyvenimas tęsiasi. Todėl šventėms ruoškitės, bet nedarykite iš to kulto, nekelkite reikalavimų, neprimeskite savo požiūrio ar tradicijų. Nemanykite, kad ką nors pražiopsote ar praleidžiate. Daugybė dalykų vyks, bet jūs būsite nebylūs stebėtojai, o ne dalyviai. Ir gerai – mažiau problemų, mažiau rūpesčių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Šventės. Visas dėmesys – oficialiai ir juridinei gyvenimo pusei. Vieni gaus šaukimą į teismą, kiti – pavėluotas sąskaitas, treti bandys pasirašyti sutartis. Viskas būtų gerai, jei pavasario šventės nesujauktų planų ir darbų. Namuose lyg ir viskas gerai: suplanuota, kur pusryčiausite, kur pietausite. Svarbu, kad viena diena švenčių netaptų ilga nedarbo savaite. Kaip viskas klosis, priklausys tik nuo jūsų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Išvykos. Šeiminiai ginčai dėl vaikų, jų mokymosi, materialinės pagalbos ir kitų dalykų labai paaštrės. Jei galite viską atlikti nesitarę su antrąja puse, taip ir padarykite. Tik paskui pasakykite, nes sutiksite pasipriešinimą. Jums šeima ir pareiga – svarbiausia. Tikėkimės, kad problemas spręsite taikiai. Šeimos išvykas geriau renkite prie tekančio vandens, kad visą įtampą nuplukdytų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Naujovės. Nebijokite imtis permainų, senų, įprastų dalykų keisti naujais. Tupėdami vietoje nesužinosite, ką praleidžiate, ką prarandate. Vieniems naujovės gali pakeisti gyvenimą, kitiems eksperimentai ir bus tik eksperimentai. Kad ir kokio lygio bus naujovės, vis tiek praskaidrins kasdienybę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pinigai. Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo ir jau nieko negalite pakeisti. Rūpinkitės ateitimi, planuokite ne tik darbus, bet ir asmeninį gyvenimą. Nesvarbu, kad turėsite laisvus tik kelis vakarus. Dabar jau rūšiuokite savo norus. Piniginės reikalai neblizga, nes reikia pataupyti. Juk negali žinoti, kada teks iš kojinės traukti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ramybė. Gyvenimas apaugo maurais. Niekas be jūsų niekur neskuba, nesitvarko, net nebando judėti. Mažai tikėtina, kad kas nors pasikeis ir šią savaitę. Na, gal kartais kai kas iš giliai suburbuliuos, bet paskui vėl nurims. Tai gal ir nereikia nieko keisti? Tegul viskas taip ir lieka. Ateis laikas, kai gyvenimas išsilies į plačią vagą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pokyčiai. Kai laimė slenkstį trypia, reikia atverti duris. Plačiai. Yra baimė, kad ne tik laimė kartu ateis, bet rizikuoti galima ir net būtina. Mokėkite priimti tai, ką gaunate. Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik kvietimą į gražią šventę, bet ir naujų sutarčių, darbų, atves naujų žmonių. Tos pažintys gal ir nepakeis gyvenimo iš pagrindų, gal nebus lemtingos, bet dienas praskaidrins.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Norai. Romantiškas ir išlaidų kupinas laikas. Norai sunkiai derės su realybe. Tai neturėtų varžyti: visada atsiras Velykų Zuikis, kuris padengs jūsų išlaidas. Tada liks užsiimti tuo, kas malonu. Neužsižaiskite, nes pirmadienis išsklaidys visus burtus ir turėsite gerai pagalvoti, kaip ištaisyti tai, ką sukūrėte.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Ribos. Gyvenimas – kaip punktyrinė linija: tai viskas tiesu ir aišku, tai vos matyti kelias priekyje. Taip bus visą savaitę. Todėl tempo nedidinkite, eikite ten, kur žinote, kad reikia eiti. Tas neaiškus punktyras ketvirtadienį virs ištisine linija, kurios kirsti negalima. Ir vėl blogai. Laimė, ribos yra.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šeima. Gaila, bet sava šeima, savas mailius nebus įdomūs. Viskas statoma ant kortos, rizikuojama dėl geresnio gyvenimo, pramogos. Yra tikimybė, kad pasiseks. Gal ne tiek, kiek buvo pradžioje sumanyta, bet pasiseks. Galbūt vėliau jūsų niekas ir nesmerks, bet dabar visi primins, kad turite pareigų namuose. Todėl kelionės ir pramogos turi būti derinamos su namų valdžia.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dužena. Kuo ilgiau tylėsite, tuo sunkiau bus prisipažinti. Ir nutylėjimai darbe, ir uždarumas namuose – viskas turi kainą. Gali būti, kad visa tai, kas slepiama, suduš kaip trapus kiaušinio lukštas. Tada teks suktis. Jei tai suprasite, viskas bus gerai: ir šventės, ir susitikimai, ir puotos praeis be didelių netikėtumų. O tie, kas dirbs visą savaitę, sulauks dovanų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nervai. Dirglumo pakaks visiems, o jums atrodys, kad kalti tik kiti. Greičiausiai tie, kurie nesiskundžia ir kuriems viskas gerai. Prieš sukeldami konfliktinę situaciją namuose, darbe ar su kaimynais gerai pagalvokite, ar verta. Ne todėl, kad esate neteisūs (nors gali būti ir taip). Pagalvokite, ką iš to laimėsite, jei išsirėksite, pasakysite, ką manote. Nesinervinkite, užsiimkite savais reikalais ir jau trečiadienio rytą paaiškės, kad tai buvo geriausia išeitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.