Astrologė patarė, kaip išlaikyti sėkmę savo rankose kitą savaitę

Pavasario gūsiai atneša permainas. Keičiasi aplinkybės, o su jomis – ir sėkmė. Astrologė Skirma Liepienė patars, kaip elgtis, kad kitą savaitę ji neišsprūstų iš rankų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Jautis
Jautis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-04-23 05:30, atnaujinta 2017-04-25 22:28

AVINAS (03 21–04 20)

Nenuobodu. Dar keletas minčių pavasariui, dar šiek tiek naujovių kasdieniame gyvenime. Gali būti, kad tai laukia ne šiandien, ne rytoj, o tolimoje ateityje. Kol kas tai idėjos, prie kurių grįšite vėliau. Gali būti, kad dabar kaip tik tas laikas, kai bandysite įgyvendinti senas svajones, gyvenimą paįvairinsite kelionėmis, o darbe viską apversite aukštyn kojomis. Kad ir kas vyktų, nuobodu nebus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Bangos. Pėdos smėlyje ilgai neišlieka, tik iki kitos bangos. Taip ir su dabartiniais darbais – jie sekasi tik tol, kol nesikeičia aplinkybės. O bangoms įtakos jūs neturite. Viskas klosis taip, kaip ir turi klotis, be jūsų norų ar patarimų. Kiek sudėtingesni santykiai namuose, tačiau jei yra bendrų interesų, planų, viską spręsite greitai. Būkite atviresni bendraudami – netrukus reikės, kad kas nors būtų šalia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kaltė. Atrodo, vėl išridenote ne tą kauliuką. Ir visi lieka kalti: ne taip pažiūrėjo, priminė, ko nederėjo, ar užmynė ant nuospaudos. Kelias yra tik vienas – reikia iš naujo įvertinti bendravimo būdą, savo elgesį ir pamatuoti santykių vertę. Finansiniai reikalai labai priklausys nuo to, kiek esate linkę į nuolaidas, kaip vertinate savo darbą ir iniciatyvą. Reikia pokyčių profesinėje srityje.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Permainos. Lašėjimas nuo stogo ir šalti vėjo gūsiai negali sugadinti jums nuotaikos. Tai, ką jaučiate, ko trokštate, yra su jumis. Kai kalba pakrypsta apie darbus, vienas kitas lašas nurieda už apykaklės, ir nuotaika tampa ne tokia pakili. Tikėtina, kad permainos darbe neišvengiamos, tačiau visiems jos skirtingos. Viskas priklauso nuo atsakomybės, kurią prisiėmėte. Vadovų laukia didesni atstumai. Vykdytojai ras kitą vietą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Glostymas. Didžiausias dėmesys darbui ir bandymams išlaikyti savo poziciją. Rūpintis lyg ir nederėtų, nes viskas vyksta gerai, greitai, gal tik aštrokai ir nestabiliai. Tai kol kas nelemia didelių pajamų, nesuteikia papildomų taškų, tačiau leidžia nekeisti įpročių. Reikia tai vertinti ir džiaugtis. Santykių tema nėra svarbi, nes jus myli, glosto, nors ir prieš plauką.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žaibai. Kad ir koks žydras dangus būtų, vėjas atpučia lietaus debesų, o kartais sugriaudžia ir sužaibuoja. Tai neturėtų jūsų stebinti, nes daug dirbdami, sparčiai eidami į priekį negalite žvalgytis ir svarstyti, ar mina kas ant kulnų, ar kas pelkėmis bando aplenkti. Gal aplenks, o gal užmins, bet tai nepakeis jūsų ėjimo tikslo link. Retsykiais pažaibuoja? Tai tik aplinkinių iškrovos.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Taupumas. Pagaliau gaunate tai, kas jums nepriklauso. Godumas ir taupumas labai skiriasi, neperženkite ribos. Dėkokite už tai, ką gavote. Labai norite palypėti karjeros laiptais, pasigerinti socialinę padėtį, įsisukti į dar aukštesnį ratą. Tam reikia pastangų ir pinigų. Kitaip tariant, ne viskas taip paprasta. Jūs ten dar ne savas, bet neveja lauk, tai irgi gerai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Mechanizmas. Trūkinėjantys ryšiai, kalbėjimas su savimi, bandymas vadovauti ir prievarta susigrąžinti išeinančius mažai padeda. Tie, kas eina, išeis. Tikėtina, kad padaugės darbų, o gal jums taip tik atrodys. Gerai suderintas mechanizmas puikiai veikia ir be jūsų vadovavimo ar šūkavimų. Patartina daugiau laiko praleisti vieniems ir rasti sritį, kurioje vertėtų patobulėti. Sveikos gyvensenos tema – slidi. Nesivelkite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Drauge. Šeimos tema – viena svarbiausių. Kas apie vaikus galvos, gandrus kvies, kas jaunai porai padės lizdą sukti, o kas savajame senas šakeles naujomis keis. Tai nėra labai lengvas metas, nes viską reikia daryti drauge, negalima vienam padėti kiaušinio ir tikėtis, kad savaime kas nors išsiris. Finansiniai reikalai klostysis palankiai, o darbai po truputį judės pirmyn įgydami vis didesnį pagreitį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Poilsis. Be užmojų ir didingų planų. Darbai ne visada džiugins, neliks iniciatyvos, norėsite ko nors stabilaus ir paprasto. Rutina, įprastas ritmas pradės varginti. Jūs galite tai pakeisti permesdami dalį savo pareigų kitiems, pasilikdami tik tai, kas priklauso būtent nuo jūsų. O patys – į laukus, daržus, su šunimis, katėmis ieškoti pavasario stebuklų, laukti gegutės ir mėgautis kiaulpienių salotomis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Verpetai. Pasaulis suksis kažkur greta, jo verpetai mažai jus pasieks. Atrodys, kad viskas išskydę, išblukę. Jei nedomins, kas ką valgo, kas su kuo miega ar politikuoja, neapsimetinėkite ir nesišypsokite tiems, kas jums nesišypso. Daugiau dėmesio skirkite sau, savo poreikiams ir erdvėms, kuriose jaučiatės saugiai. Kaimynų ar giminių konfliktai neturėtų jūsų įtraukti, nes nesugebėsite išlikti objektyvūs.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Bumerangas. Jūsų skuboti sprendimai grįš bumerangu tiesiai į kaktą ir paliks nemažą gumbą. Todėl reikia įvertinti savo norus, pareigas, pažadus, darbus atlikti iki galo ir tik tada tikėtis, kad viskas bus gerai. Nesvarbu, ką galvosite, nesvarbu, kur būsite, su kuo bendrausite. Svarbu tik tai, kad išmoksite patylėti, leisite reikštis kitiems ir sulauksite savo laimės valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.