Astrologė patarė, kaip sunkią savaitę įžiūrėti pavasario žiedus

Savaitė nelengva. Svajonės pildosi sunkiai, gali kamuoti finansinė sausra. Tačiau astrologė Skirma Liepienė pažeria patarimų, kaip elgtis, kad šis laikas jums būtų kuo sėkmingesnis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2017, 4:30 PM

 

Avinas (03 21–04 19)

Nesvarbu, kaip klostosi gyvenimas, kurioje ekvatoriaus pusėje gyvenate, svarbu, kad žinote, dėl ko gyvenate ir ko norite. Galbūt turite norų, kuriems įgyvendinti trūksta drąsos, galbūt reikia postūmio, kad nedvejotumėte. Geriau jau patys pradėkite eiti, kad niekam nereikėtų jūsų stumdyti. Patikėję savimi, savo sugebėjimais surasite ne tik gražiausius pavasarinius žiedus, bet ir savo svajonių išsipildymą.

Jautis (04 20–05 20)

Jei einate pėsčiomis, kelias ilgesnis nei važiuojant ar skrendant. Tačiau jei keliaujate į savąją Terabitiją, vis tiek ją pasieksite, net jei reikės ir vandeniu eiti. Svajonės kartais pildosi, kartais ne. Dabar jos pildosi sunkiai. Sunkiai, bet tai nereiškia, kad yra nuobodu.

Jos pildosi, tik duokite laiko, sulaukite sėkmingo momento ir eikite link jų. Ir visai nesvarbu, kad dabar švenčių net nematyti. Gyvenimas dėl to nesibaigia.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sėkmė gyvena su jumis po vienu stogu. Kad ir kas ką sakytų, jūs turite galimybę laimėti daug, turėti daug, norėti daug. Laimingas metas ir jis dar negreitai pasikartos. Ne veltui sakoma: laimė dukart nesišypso.

Pasinaudokite šiuo šypsniu savo tikslams įgyvendinti. Pasiimkite tai, kas seniai jus viliojo, bet buvo nepasiekiama. Ir nesvarbu, ar savaitės pradžia, ar pabaiga – visas laikas yra jūsų.

Vėžys (06 21–07 22)

Sparnus išskleidžiate ir kylate aukštyn, o palankios oro srovės tiesiog kelte kelia. Sėkmės, palaikymo jums dabar galima tik pavydėti. Todėl nesidairykite žemyn, net jei ir manote, kad po kojomis liko mažokai tvirtos žemės.

Sklęskite tolyn. Šis laikas geras dar ir todėl, kad tai, kas kitiems atrodo sunkumai, jums tėra nauji išbandymai. Kai vėjai aprims, nebekels, teks dirbti. Bet tai bus dar negreitai.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors vaidinate, kad nerimaujate, kad jums labai rūpi ir jaučiatės nesaugūs, iš tiesų džiūgaujate. Dabar turėsite progą parodyti, ką galite, mokate ir kokie stiprūs bei patikimi esate. Ir jums tai patinka.

Šis jausmas leidžia pajusti savo vertę, leidžia kitiems parodyti, kad esate tuo, kuo esate. Sulaukiate pripažinimo ir pagarbos. Noras mokytis nuslopsta, atsiranda noras mokyti.

Mergelė (08 23–09 22)

Vidiniai vėjai kartais sudrumsčia ne tik mintis, bet ir savijautą. Reikia gerai pagalvoti, kuo visa tai nuraminti, kokia žole užkąsti ar iš kokio šaltinio atsigerti. Kai viskas nurims, pavyks ir darbus nudirbti, ir kokį augalą pasėti, ir žydinčiomis kriaušėmis pasigrožėti. Situacija priklausys nuo sugebėjimo tvardytis, tikslų, aplinkinių noro taikytis su nestabilia jūsų nuotaika.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gali būti, kad gyvenimas reikalaus parašyti pasiaiškinimą, bet nenusileiskite. Galite tik paaiškinti, jaustis kaltiems nėra dėl ko. Turite savo kryptį, turite darbus, žinote, ką galite, o ko ne.

Nesukite galvos dėl smulkmenų, ieškokite srities, kur galėtumėte tobulėti ir pailsėti. Užsiimkite tuo, kas malonu, o ne tuo, kas duoda pelno. Ir nepamirškite pasiimti atlygio už atliktus darbus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Finansinė sausra. Nesvarbu, kur dirbate, ką dirbate ir apie ką svajojate, labai sunkiai judate į priekį. Kai viskas stovi vienoje vietoje, kai negalite pasiekti to, kas, atrodė, jau jūsų, prarandate pasitikėjimą. Pirmiausia savimi.

Tačiau nereikia dėl to krimstis, nes laikas labai palankus darbams, kuriems reikia kantrybės, fizinės jėgos ir kurių nenuveiksi vienu šuoliu.

Šaulys (11 22–12 21)

Tvarkymosi sezonas artėja į pabaigą. Ir tvarka bus įvesta. Vieniems tai sandėliukas namuose, kitiems – darbo vieta, treti įsives tvarką jausmų srityje. Šis valymas nebus skausmingas ar nuostolingas, tiesiog tai laikas, kai reikia apibendrinti, įvertinti tai, kas jau padaryta, kas liko, o ką galima atidėti iki pavasario.

Kai revizija bus atlikta, jau žinosite, kokiu keliu jums toliau eiti, kokių naujų įsipareigojimų prisiimti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai ne šilto vėjo gūsis, tai labiau panašu į šaltą vėjo sūkurį, kuris pakelia visus lapus, šiukšles ir bloškia po kojomis. Jums nebus lengva, malonu ar džiugu tai matyti. Net ir tuo atveju, kai jūsų tai nelies tiesiogiai.

Norėsis apginti, paaiškinti, pakovoti už savo ar nuskriaustojo reputaciją. Bet gali taip nutikti, kad jūsų niekas negirdės. Todėl geriau ignoruoti nei kovoti su tuo, kas jau padaryta.

Vandenis (01 20–02 18)

Turite būti laimingi, kad galėtumėte kurti, dirbti, eiti į priekį. Jei gyvenimas tėra problemų sprendimo mechanizmas, jis nieko vertas. Turite būti laimingi, turite mokėti džiaugtis, turite taip susitvarkyti gyvenimą, kad jame būtų pakankama dozė teigiamų emocijų.

Ir nesvarbu, jog jums sako, kad tuoj išsiverš ugnikalnis ar prasidės karas. Tai bus vėliau, bet dabar tai – jūsų gyvenimas. Rūpinkitės savimi patys.

Žuvys (02 19–03 20)

Pašnekesiai apie viską, pradedant naminiais reikalais, darbais, planais, siekiais. Šnekama ne vien todėl, kad būtų užpildytas laikas ar išsklaidyta tyla. Kalbama, kad būtų išsiaiškinta kitų nuomonė apie jūsų darbus, padėtį.

Jums dabar reikia, kad kas nors patvirtintų, jog jūsų sprendimai teisingi, o jūs elgiatės taip, kaip reikia. Tačiau savame rate bus visko, nors į akis ir niekas nepasakys. Pabandykite išsiaiškinti, kas ir kodėl verkia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.