Astrologė: laukia nemažas postūmis į priekį

Nauja savaitė - naujas postūmis į priekį. Gali būti, kad šįkart pokyčiai bus kiek ryškesni, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

May 14, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Ateitis. Manote, kad jus nuskriaudė? Pamynė jūsų autoritetą, nepaisė nurodymų? Jūs labai jautriai reaguojate. Viskas – kaip ir anksčiau, niekas nepasikeitė. Gyvenkite savo gyvenimą, renkite vakarėlius ir mėgaukitės draugų kompanija. Darykite gerus darbus ir nesigręžiokite atgal. Nieko gero praeityje nėra, viskas, kas gali gero nutikti, – ateityje.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pokyčiai. Kuo keistesnė situacija, tuo labiau nenuspėjamas sprendimas. Čia ir slypi originalumo paslaptis. Imsitės netikėtų, naujų, neįprastų darbų, kurių įvykdymas užtikrins paaukštinimą ar bent jau didesnes pajamas. Aišku, bus tokių, kurie nei pastebės pasiūlymų, nei jų imsis. Todėl dairykitės ir nebijokite naujovių, su jomis ateina kitas gyvenimo etapas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Tvarka. Norite, kad santykiai būtų įteisinti, dokumentai pasirašyti, o visos sutartys atitiktų jūsų reikalavimus. Taip norite jūs, tačiau visada yra tikimybė, kad kai kas pasisuks ne taip ir teks procesą pradėti iš naujo. Todėl neskubinkite tų, kurie neskuba, ir patys neeikvokite energijos menkaverčiams, neįdomiems užsiėmimams. Ieškokite, kaip linksmai praleisti laiką.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Meilė. Ten, kur pareiga ir pinigai, apie meilę nekalbama. O meilės norite. Iki skausmo norite, kad kas nors mylėtų, prisimintų, retsykiais paskambintų. Reikia dėmesio ir šilumos. Jūs tai galite turėti, na, jei ne namie, tai ten, kur jus prisimena ir laukia. Kartais reikia ko nors neteisingo, nepadoraus, bet tikro. To, kas dar gali priversti ne tik širdį plakti, bet ir raudonuoti, gailėtis, patirti visą jausmų paletę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Bangos. Dienos bus panašios į vandenyno bangas. Lyg ir vienodos, lyg ir monotoniškos, bet skirtingai lūžtančios, daužančios krantą. Todėl ir kasdienybėje vyks svarbių, bet iš pat pradžių sunkiai pastebimų pokyčių. Viskas bus aišku po savaitės ar dviejų, bet jau dabar daug kas kinta. Santykiai darbe neturėtų virsti moterų ir vyrų priešprieša, taip pat nederėtų darbo vakarienės paversti romantišku pasimatymu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Jausmai. Nepradžiugins nei šokoladinės širdys, nei raudonos rožės. Jums reikia visai ko kito, jūs turite žinoti, kad jus myli. Meilė gali būti įvairi: išreikšta batų nuvalymu, paruošta karšta arbata ar tiesiog klausimu „Kaip nuvažiavai?“. Jūsų meilė susideda iš smulkmenų. Tai labiausiai ir vertinama. Darbo savaitė bus aštroka, laukia didelis krūvis be galimybės jį permesti kitiems.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Postūmis. Kol nežinosite, ką daryti, kol ieškosite plano, idėjos, o paskui įgyvendinimo būdų, bus sunku. Visai nenorėsite, kad kiti patarinėtų ar spaustų. Laimė, jau ketvirtadienį bus rastas sprendimas, nubraižyta artimiausių savaičių schema. Tada reikės ir patarimų, ir palaikymo. Ne paslaptis, kad visa tai, ką sugalvojote, dar gromuliuosite, taisysite ir keiksitės, bet jau vis tiek bus ryškus postūmis į priekį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pagerėjimas. Pastarieji mėnesiai buvo sunkūs, o dabar jaučiate pagerėjimą, žinote, kad tai patirtis, kurios labai reikėjo. Ginčai, diskusijos, tiesos paieškos vers vis dažniau grįžti prie praeities išgyvenimų, ieškoti emocinių ryšių ir keisti požiūrį. Meilei vietos bus nedaug, nors visi linksminsis ir demonstruos jausmus. Jūs tikrai žinote, kad jausmas – ne pyragėlis, jo nuotraukos į feisbuką neįkelsi.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Lengvumas. Atrodo, ateinančią savaitę svarbiausi būsite jūs. Lengvai įsimylėsite, lengvai ir išsiskirsite. Viskas klostysis nesudėtingai ir be stiprių išgyvenimų. Visi sako, kad meilė – tai lengvas žaidimas, o jūs tai patvirtinate. Tiesa, dabar viskas gali susiklostyti kiek kitaip, jei sutiksite žmogų, su kuriuo įdomu, su kuriuo galite keliauti, kalbėtis, juoktis iš tų pačių dalykų. Vadinasi, tai jūsų žmogus.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atsitraukimas. Permainos vers prisitaikyti, imtis netikėtos veiklos ir derybų. Mažai tikėtina, kad visa tai bus į naudą. Didžiausia tikimybė, kad teks sukurti atsitraukimo planą vien tam, kad išsaugotumėte tai, ką turite. Nenorintiems kautis dėl laimės pyrago teks užsidaryti savyje, graužtis ir laukti, kol kas nors pastūmės ar paspirs. Bet kuriuo atveju judesys bus išprovokuotas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Išbandymas. Kai ko nors labai reikia, kai norite ir be to negalite gyventi, brendate link tikslo. Nesvarbu, kad tai pats ežero vidurys, kur giliausia. Tiesiog einate. Artėja laikas, kai suvokdami situacijos svarbumą, riziką, o kartu ir savo beviltiškumą irsitės link ežero vidurio. Vieni. Tai bus didžiausias metų išbandymas. Jūs privalėsite jį išlaikyti. Kurioje srityje? Toje, kuri jums labiausiai rūpi.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Netikėtumai. Galite planuoti ką tik norite: šventes, keliones, susitikimus, darbus, bet tai tik jūsų planas. Gyvenime šiuo metu vyksta daugybė netikėtų dalykų, kurie keis jūsų požiūrį į kasdienius darbus, santykius namuose, ryšius su užsieniu. Sunku nuspėti, kaip galėtumėte su visu tuo gyventi. Greičiausiai reikės prisitaikyti ir kuo mažiau veltis į nepatikimas draugystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.