Astrologė perspėjo: norai gali išsipildyti ne taip, kaip trokštate

Ne visiems norams lemta šią savaitę išsipildyti. Net ir išsipildymas gali būti ne visai toks, kokio trokštate, įspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 5:31 PM, atnaujinta May 17, 2017, 8:57 AM

Avinas (03 21–04 19)

Didieji norai ir galimybės. Atrodo, kad jūsų norai pirmame plane, – jie pučiasi, tampa vis didesni, spalvingesni, apima vis daugiau gyvenimo sričių. Didelė jų dalis išsipildys, o dalis sprogs kaip plonytis muilo burbulas. Problemos meilės srityje – čia jūs neisite į kompromisus, neleisite, kad kas nors suabejotų jūsų galimybėmis karaliauti, valdyti ir žėrėti visomis spalvomis. Žėrėti ir stebinti seksis, bet visai trumpai.

Jautis (04 20–05 20)

Tai, kas buvo paslaptis, tai, ką slėpėte, patys išplepate ir visiems parodote. Gal gerai, o gal ir ne, tai paaiškės vėliau. Dabar jaučiatės esantys visatos centras, svarbus žmogus ir tikitės, kad visi aplinkiniai mano taip pat. Tačiau tai labiau panašu į kaprizus, o ne tikrąjį autoritetą ar laimėjimus. Jūs patys turite savo vertybių skalę ir pagal ją esate gana aukštoje pozicijoje. Ką mano kiti, nėra svarbu, o po poros savaičių viskas pasisuks jums dar palankesne kryptimi.

Dvyniai (05 21–06 20)

Bendrumo jausmas išnyksta, ateina suvokimas, kad viską turite padaryti patys, nepasakodami, neatviraudami, net nesidalindami savo mintimis ir planais. Nei darbų, nei asmeninio gyvenimo tempas nėra greiti, viskas sukasi ratilais, išsisklaido. Tam reikia papildomo dėmesio ir susikaupimo. Naujų planų, naujų galimybių imtis darbo, verslo, kokios nors veiklos yra, tačiau visa tai nestabilu.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų gyvenimo gėlynas tampa klampia pelkute – lyg ir žydi, lyg ir gerai, gražu, bet labai jau nestabilu, kai žengiate žingsnį į kairę. Tenka laikytis įprastos krypties, daugiau dėmesio skirti namiškiams, tėvams. Kartu tai padidina išlaidas neįprastiems pirkiniams, mokesčiams už ką nors, dažniausiai – už savo laisvę ar patogumus. Neatrodo, kad iki šios savaitės pabaigos išbristumėte ant stabilesnio kupsto.

Liūtas (07 23–08 22)

Tingiai, ne visada taip, kaip trokštate, tačiau ten, kur šviečia saulė, kur jus giria ir žada naujų perspektyvų. Žada, bet ar suteiks, priklausys nuo jūsų sugebėjimo patylėti, prisiderinti, o gal net ir pataikauti. Kad ir kaip būtų, jūs visą laiką jausite, kad ko nors trūksta iki svajonės išsipildymo. Ši savaitė labiau skirta darbams, naujiems planams, o ne namams, kuriuose jūs vis dar galite vadovauti.

Mergelė (08 23–09 22)

Naujų žinių troškimas, geidžiamos informacijos paieškos, bandymai išsiveržti į priekį ir tapti guru savo srityje pradeda varginti. Tačiau iki atostogų labai toli, namie reikia jūsų paramos, patarimų ir veiklos. Jūs – tas velenas, kuris suka visą namų ūkį, verčia aplinkinius tvarkytis, primena permainų būtinybę ir keičia nusistovėjusią tvarką dar tobulesne tvarka. Net jei tam ir prireikia pusšimčio naujų dėžių.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Eidami į priekį barstykite duonos trupinius, akmenėlius ar net perlus, pasižymėkite kelią, iš kur einate. Tai ne todėl, jog reikės grįžti, o tam, kad nepamirštumėte, iš kur atėjote ir kuo buvote. Jūs veržiatės į priekį neigdami savo pradžią, pamiršdami tuos, kurie padėjo, ir žmones, kuriems esate skolingi. Tai savaitė, kai teks mokėti skolas – ir moralines, ir finansines, ir net grąžinti tai, ko nesiskolinote.

Skorpionas (10 23–11 21)

Sutelkiate dėmesį į santykius, bendravimą. Ir tai visai nepanašu į balandėlių burkavimą, labiau jau į kėkštų pašnekesį trešnėje su visais ginčais, sparnų mostais. Aplinkiniai nenorės kištis, niekas nebandys taikyti, niekas nepasakys, kad jūs teisūs. Jūsų problema – jūs ir spręskite. Darbe niekas nečirens, netrukdys, todėl padarysite daug, laiku ir dar galėsite per pietus ne tik skanios arbatos išgerti, bet ir užkrimsti.

Šaulys (11 22–12 21)

Tikėjotės ramios tėkmės, tolygaus siūbavimo, o patenkate į kalnų upokšnį su slenksčiais. Tenka pasiduoti srovei ir leistis nešamiems pirmyn. Jokio poilsio, jokios galimybės atsipūsti ar sustoti. Darbo tempas stebina, sąlygos sunkėja, o rezultatas gali būti visai nekoks, jei būsite išmesti ant akmenų. Vienintelė paguoda – namai, kur viskas panašu į užutėkį, kur niekas neskuba ir palieka jus ramybėje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Vis dar vaikų tema. Jei tai smėlio žaislai – viena, jei dideli darbai – visai kas kita, tačiau vis tiek tai svarbu, neatidėliotina ir sprendžiama. Gali būti, kad šios situacijos įsitemps kaip pavadėlis, – hobiai virs tikraisiais darbais, o darbai transformuosis į kai ką neapibrėžta, nestabilaus ir beveik nesibaigiančio.

Finansų srityje menkai kas gali pasikeisti – jūs žinote, kiek turite ir kiek galite.

Vandenis (01 20–02 18)

Kilpelė po kilpelės neriasi visas tinklas, kuriuo gaudysite šią vasarą žuvis, dideles ir mažas. Tai laikas, kai atsiranda planų, išsigrynina artėjančio sezono darbų ir santykių idėjos.

Gali būti, kad surasite tą, kuris jums pritars, prisidės prie jūsų idėjų įgyvendinimo. Nedideli nesklandumai antroje savaitės pusėje nieko nepakeis, tačiau leis ištaisyti seniau padarytas klaidas, išpainios susimazgiusias situacijas.

Žuvys (02 19–03 20)

Emocijos sninga kaip žiedlapių lietus, viską užkloja ir lieka tik tai, ką jaučiate ir kaip jaučiatės. Visai nesvarbu, kokie darbai, kokie planai ar aplinkinių norai, jūs viską vertinate per išgyvenimų šydą. Tai netruks visą savaitę, tačiau jos pradžia bus sudėtinga, kartais verksminga, o kartais lydima isteriško juoko. Pasistenkite susitvardyti, nepridaryti kvailysčių ir savaitei artėjant į pabaigą praregėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.