Astrologė perspėjo: permainos visada sudėtingos

Likimas ateinančią savaitę pažers išbandymų. Vieniems tai bus užgriuvę darbai, kitiems - laukimas, mokantis kantrybės. Kaip visa tai atlaikyti, patars astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Dvyniai
Dvyniai
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Atsipalaidavimas. Keista, bet jūsų entuziazmas mažės, nors viskas klostysis palankiai. Darbai bus atidedami, didieji pasirodymai pristabdomi, o bandymai užkariauti pasaulį pasirodys ne tokie svarbūs. Tai laikina kaip lietus ar vėjas. Viskam savas laikas. Todėl pernelyg neatsipalaiduokite, atostogų neplanuokite, o šeimai skirkite daugiau laiko ir dėmesio nei iki šiol. Namuose tai gali įvertinti. Viršvalandžiams darbe – griežtai ne.

JAUTIS (04 21–05 21)

Darbas. Dabar jums svarbiausia – veikla, į kurią esate įtraukti. Sudėtinga dalytis, blaškytis tarp kelių darbų. Todėl geriau dėmesį ir jėgas skirti vienai sričiai. Jei kas nors privers imtis papildomų darbų, atitrauks dėmesį, prarasite susidomėjimą ir persiorientuosite į naują veiklą. Viena ugnis užges, kita ims rusenti. Tai, ką darote, jus tiesiog pasiglemžia, todėl nematote nieko aplink. Darbas – štai kuo jūs gyvenate.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dovanos. Liaukitės prašyti to, ko neturite, džiaukitės tuo, kas yra. Lengva pasakyti, tačiau tai vienintelė tinkama gyvenimo kryptis šią savaitę. Jūs iš tiesų galite turėti daug daugiau, nei turite dabar, bet pirmiausia išmokite vertinti gėrį. Ši savaitė nešykštės pamokų, susitikimų, o kartais – net ir dovanų, tačiau tai nėra vien tik materialūs, lengvai apčiuopiami ar valgomi dalykai. Dovanos vertingesnės, jos skirtos sielai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Laukimas. Savaitės pradžia praeis laukiant, svarstant finansines galimybes, derantis ir ieškant kompromisų. Išlaidų nėra daug, pajamos taip pat ribotos. Sumanymų turite, tačiau viskas rutuliojasi lėtai, su nesklandumais ir ne visai aiškiomis aplinkybėmis. Penktadienį taps giedriau. Tai, kas kėlė nerimą, bus atskleista. Santykiai namuose labai panašūs į sumazgytą siūlų kamuolį.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Darnumas. Didžiausias dėmesys – bendriems reikalams, kuriems reikia pritarimo, patarimų ar pasidalyti darbus. Viską spręsite darniai, be konfliktų ar ginčų, kol kas nors nebandys jūsų apeiti ar savo nuomonės pateikti kaip jūsų. Visa kita nėra svarbu, jei nesate susiję su visuomeninėmis organizacijomis ar nedalyvaujate politinėje veikloje. Ten jau niekas negali padėti, kaulelius perrinkinės visi, kas gali.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planai. Pašnekesiai apie planus ir ateitį truputį erzins, nes šiuo metu negalite nieko planuoti, nežinote, kas ir kaip bus. Niekas nepriklauso nuo jūsų. Darbai, bendri finansai kinta. Kartu kinta ir jūsų galimybės, vasaros sumanymai. Todėl neverta pirkti bilietų į tolimas šalis, ko nors žadėti ar tikėtis, kad viskas susitvarkys savaime. Be jūsų pastangų nieko nebus. Tikėtina, kad antroji pusė jus palaikys ir nespaus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svajonės. Savaitės tema – svajonės, grandioziniai planai ir menkos galimybės juos įgyvendinti. Laimė, tai nesugadins nuotaikos, nesugriaus svajonių, tiesiog jas pakeis į kai ką naujo, dar sunkiau įgyvendinamo. Ši savaitė nebus gera rimtiems darbams, planams ir naujoms sutartims. Kita vertus, jei esate tikri dėl savo sprendimų, jokie asteroidai ar ūkai nesutrukdys.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Branda. Nebus lengva spręsti problemas, rasti jų naikinimo būdų. Atrodo, kad prireiks ne tik jūsų patirties, bet ir vidinės brandos. Tik tada sprendimai bus teisingi. Įsivyraus santykių tema. Tai laikas, kai jūsų meilė augs, atsiras ryšys su vaikais. Per visą savaitę gali neįvykti nieko svarbaus, tačiau emocijų bus daug.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kryptis. Ne kiekviena liūtis gali pakeisti gyvenimą, tačiau yra tikimybė, kad keistai susiklosčius aplinkybėms nedidelis įvykis parodys naują kryptį. Ar eisite ta kryptimi, ar sustosite ir lauksite naujo gūsio, priklausys nuo drąsos. Laikas dabar labai svarbus. Jei nepasinaudosite galimybe, niekas nepažadės kito šanso, bet naują kryptį suteiks.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Vertybės. Visada ko nors trūksta iki laimės. Tai geros kavos, tai saulės. O kai visa tai yra, reikia vėjo. Tai svarbu, bet ne taip svarbu, kaip žmonės, esantys šalia, santykiai su jais. Gebėjimas padėti vieni kitiems realiai, aukojant savo laiką, jėgas – štai vertybė. Joks vėjas to neatstos. Daug paprasčiau, jei gyvenate vieni, dirbate namie ir nenorite su niekuo bendrauti. Tuomet niekam nereikės padėti, bet ir jums niekada niekas nepadės.

VANDENIS (01 21–02 19)

Permainos. Tiek daug visko: ir meilės, ir laimėjimų, ir klaidų. Laikas, kai viskas susipina, susikuičia ir niekas negali pasakyti, kas ir kodėl bus. Permainos visada sudėtingos, nepatogios. Būtent jas norite atidėti ir tikitės, kad viskas susitvarkys savaime. Deja, pokyčiai neišvengiami, o pirmiausia jie užgrius darbe. Tai gali turėti įtakos ir jūsų sveikatai, ir santykiams.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Įtampa. Visą savaitę laukia neišsenkantis srautas darbų, emocijų, susitikimų, ginčų ir siautulio. Viskas svarbu, viskas susiriš, viskas taps artima. Nedideli konfliktai privers sutelkti jėgas, suerzins. Nuo burbuliavimo bus prieita iki šnypštimo. Kils karšto oro debesys, verdančiame katile neliks šaltos vietos. Namiškiai išsilakstys kas kur, atvėsti teks patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.