Astrologė: gegužės pabaiga pateiks malonių staigmenų

Gegužės pabaiga palepins malonumais, ypač, jei esate Ugnies ženklų atstovai. Žvaigždės kai kuriuos apdalins tikra sėkme. O ką jos žada jūsų ženklui? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2017, 4:36 PM

Avinas (03 21–04 19)

Paskutinė gegužės savaitė pateiks daug malonių staigmenų. Aplinkiniams atrodys, jog jums sekasi viskas. Tik jūs žinote, kad sėkmės nuopelnas nėra toks didelis – jūs įdėjote daug darbo, kad viskas būtent taip susiklostytų. Esate verti to, ką likimas jums dovanoja. Gali būti, kad tai bus susiję su nedideliais pasirodymais, ateities perspektyvomis. Žvelkite į šiuos pasiūlymus, šią sėkmę kaip naujas galimybes ir kaip dar vieną galvosūkį.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų požiūris į gyvenimą truputį skiriasi nuo aplinkinių. Tai, kas jums suprantama, lengvai valdoma ir žinoma, kitiems asocijuojasi su atsakingomis pareigomis. Nesvarbu, namuose, darbuose ar šeimoje. Jei jums tai nesudėtinga, tai kodėl norite, kad kiti įsitrauktų ir trukdytų? Apsispręskite: arba veikiate vieni, arba taikotės su trukdžiais. Geriausias laikas – namuose, kur jau dvelkia atostogomis, kelionėmis ir pramogomis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tai ne atostogos ar atokvėpis – tai pasiruošimas naujam šuoliui, jėgų, energijos ir patirties kaupimas. Ar jau galėsite atsispirti ir pradėti tai, ką sumanėte? Greičiausiai dar ne, reikia dar truputėlį palaukti. Todėl ir yra toks jausmas, lyg tūpčiotumėte: tuoj, tuoj prasidės, bet dar ne. Viskas juda jums palankia linkme, tik reikia kantrybės. Finansiniai reikalai galėtų klostytis geriau, bet dar ne šventasis Antanas...

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas priklausys nuo to, kiek dėmesio ir pagyrų būsite verti. Nėra lengva lyderiauti, kai kiti nori jus pastumti ir būti priekyje arba bent jau eiti greta – tiesiog per daug priartėja prie jūsų. Šeiminiai ginčai laukia tik tų, kurių santykiai namuose nenusistovėję ar kurie neseniai tvarko bendrą ūkį. Patyrusioms poroms jokie svetimi katinai nebaisūs. O kad namuose nesilankytų nepageidaujami svečiai, prieškambaryje nelaikykite kačių statulėlių.

Liūtas (07 23–08 22)

Iliuzijos išsisklaido, užklumpa realybė. Jūs viską suprantate ir žinote, bet tas žinojimas nekeičia nei jūsų planų, nei gyvenimo būdo. Tačiau nesate labai patenkinti tuo, ką turite. Dabar puikus laikas iš naujo prisukti gyvenimo laikrodį. Pastovus ritmas ir nuolatinis tiksėjimas šiek tiek ramins, leis viską apgalvoti. Gyvenimas pateiks daug nedidelių dovanų, tik ar jas įvertinsite, priklausys nuo aplinkybių.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimas rašomas tiesiai į švarraštį, ir kiekviena klaida labai ryškiai matoma. Tačiau už jas nebaudžiama, tik švelniai pabarama. Savaitgalis bus lengvas, laisvas ir gal kiek tingus. Bet naujai savaitei prasidėjus pasitaikys naujų, neįprastų darbų, pasiūlymų. Naujos pažintys vers išgyventi, nerimauti, tačiau tai gali nuvesti į naujus santykius. Tiems, kurie neieško nieko, tai dar viena keistų susitikimų savaitė.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gerai pagalvokite prieš atskleisdami paslaptis. Gal niekam ir nereikalinga ta tiesa? Gal praėjo tiesos senaties terminas? Svarbu nieko neįskaudinti, nieko nenuskriausti. Jums nebus lengva dabar, bet vėliau paaiškės, kad sprendimas teisingas. Darbai į priekį stumiasi sunkiai, kartais atrodo, kad dar truputį, ir visai įstrigs. Tačiau jie vis tiek juda. Labai tikėtina, kad tai ramybės laikas prieš vasaros keliones, triukšmingus savaitgalius, kai viskas tiesiog virste virs kūliais.

Skorpionas (10 23–11 21)

Konfliktiškas laikas tęsiasi. Ne jūs esate iniciatorius, ne jūs – vykdytojas, bet tai, kas vyksta aplink jus, įtraukia, neleidžia gyventi savo ritmu. Norom nenorom dalyvaujate ten, kur netrokštumėte būti. Atsiranda baimė prarasti tai, kas svarbu, kas priklauso jums, bet tai tik baimė. Kriauklelė rankinėje ar kišenėje gali padėti ją išsklaidyti. Savaitė bus kupina daugybės naujų planų ir pažadų, kad artimiausiu metu turėsite laiko sau.

Šaulys (11 22–12 21)

Dovanų, laimėjimų, dėmesio – kaip iš gausybės rago. Jus vertina už jūsų pastangas ir nuopelnus. Tai teikia malonumą, leidžia kurti naujus ateities planus. Ne vienai dienai ar nakčiai – ilgalaikius planus. Smagu ne tik tai, kad sekasi, bet ir tai, kad nuotaika, pasitikėjimas, tikėjimas gražesne diena pabunda. Neslopinkite, neuždarykite savo norų į pintinę. Pasakokite, dalinkitės svajonėmis, troškimais – taip jie greičiau išsipildys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai tik susiruošiate pasakyti ką nors svarbaus, kas nors jus pertraukia arba jūsų negirdi. Vadinasi, to daryti neverta. Ir jei liko neišsakytų naujienų, pasiūlymų, svarstymų – tegul ir lieka ateičiai. Gal laikui bėgant net nereikės apie tai diskutuoti, svarstyti. Pačios vertingiausios mintys ir idėjos ilgainiui nublanksta. Tačiau vis tiek bus situacijų, kai turėsite išsakyti savo sprendimus. Ir tai komplikuos santykius artimoje aplinkoje.

Vandenis (01 20–02 18)

Laikas, kai žodis, pažadas, įsipareigojimas lemia labai daug. Puikus metas pradėti naują, ilgą kelią ar darbą, kuriam reikia kantrybės. Tačiau ši savaitė turės ir nepasitenkinimo, nusivylimo atspalvį (ypač savaitgalį). Vėliau viskas išsisklaidys ir laikas tekės greitai. Jūs turėsite puikias galimybes ne tik pajudėti savo tikslų link, bet ir patikrinti artimų draugų ištikimybę. Rezultatas ne visus džiugins.

Žuvys (02 19–03 20)

Nebūtina, kad padėtų, – svarbu, kad netrukdytų. Nei patarimais, nei darbais. Jūs puikiai žinote, kur galite išlošti, kur yra paslėpti sėkmę lemiantys kauliukai. Tik jau gali taip nutikti, kad negalėsite pasiekti to, kas yra jūsų, kas tikrai reikalinga. Neverta draskytis – išlaukite, kol kliūtys pačios pasitrauks. O tada jau sėkmė bus jūsų rankose. Ir jei savaitgalis atrodys nuobodus, keliaukite į artimiausią prekybos centrą – ten jūsų lauks nuotykiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.