Astrologė perspėjo: kitą savaitę laukia praregėjimai

Kita savaitė daug ko išmokys. Laukia praregėjimai, po kurių nebegalėsite gyventi taip, kaip anksčiau. Tad ruoškitės pokyčiams, kviečia astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 28, 2017, 5:30 AM, atnaujinta May 28, 2017, 6:42 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Klaidos. Klysti nėra blogai. Klysta tik tie, kas mokosi, ką nors bando, rizikuoja ir taisydami klaidas, jas analizuodami tobulėja. Kiekvienam gyvenimo etapui – savos klaidos ir pergalės. Todėl neatsisakykite galimybių, kurias siūlo gyvenimas. Jei yra pasiūlymas, vadinasi, bus kai kas nauja ir neįprasta. Pažinkite tai. Jei nepavyks iš pirmo karto, turėsite antrą galimybę.

JAUTIS (04 21–05 21)

Praregėjimai. Planuojate keliones, žavitės naujomis knygomis ir vis dažniau pasakojate, kaip keičiasi jūsų požiūris į gyvenimą. Viskas tiesiog nuostabu, tačiau žiūrėdami į tolius galite praleisti svarbiausius dalykus ir nematyti, kas vyksta greta. Todėl savaitės antroje pusėje praregėjimų bus, bet nieko nei padėti, nei pakeisti negalėsite, o ypač ketvirtadienį.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Tikslas. Kai tampate patenkinti savimi, kai prarandate lankstumą ar kai ilgai vaikščiojate aplinkkeliais, jus tiesiog nukreipia ten, kur reikia. Atsiranda žymekliai, kurie nuveda link naujų žmonių ir leidžia atsisveikinti su tais, kurie šalia užsibuvo per ilgai. Tai sudėtingas, tačiau reikšmingas laikotarpis. Pavasario ir vasaros riba bus ypač svarbi, jei pribrendote permainoms.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Bendravimas. Tai, kas praėjusią savaitę atrodė kaip išskirtinumas, taps nuolatine būsena. Nebijokite šnekėtis, daugiau būkite tarp žmonių, išsakykite problemas, nuogąstavimus ar nerimą. Raskite laiko masažui, voniai ar pirčiai. Gera knyga negali pakeisti bendravimo, bet gali tapti pašnekesio tema. Jei jaučiatės stabiliai, visos kitos problemos išsispręs savaime.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Dumblas. Savaitgalis bus triukšmingas, šiek tiek tiek nervingas, pakels visas nuosėdas, tačiau po jo viskas pasidarys paprasčiau ir lengviau. Visai nesvarbu, kokiais prieskoniais gardinsite pyktį, kuo pabarstysite įžeistas ambicijas, viskas vis tiek atsiduos dumblu. Su tuo susitvarkyti nebus lengva, na, bent jau iki trečiadienio. Todėl svarbiausia – savaitės pradžia. Neleiskite, kad aplinkiniai jus išvestų iš proto.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasitikėjimas. Nepavyks slysti paviršiumi, nesiseks apsimesti, kad jums nerūpi, kas vyksta. Kai kas primins senas pažintis, kai kas reikš pretenzijas dėl naujų. Vieni skaičiuos karmos taškus, kiti grįš į praėjusius gyvenimus, o jums reikia patvirtinimo to, apie ką kalbama. Kelionių planai strigs, tačiau jūs vis tiek keliausite ten, kur norite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Laukimas. Venkite skubotų sprendimų, nesistenkite į nemalonius laiškus atsakyti tuoj pat ir šiurkščiai. Palaukite, kol aistros nurims, kol galėsite viską sudėlioti paprasčiau, teisingiau. Šis skubėjimas bus jaučiamas ne tik aiškinantis santykius, bet ir bandant suplanuoti ateitį. Būtų smagu, jei kas nors jus pristabdytų. Pokyčiai darbe ilgalaikiai, o jei niekas nesikeičia, tai nesikeis dar ilgai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pokyčiai. Pasijusite svarbūs, reikalingi ir nepakeičiami. Puiku, tai gali įkvėpti kitaip pažvelgti į savo darbą. Anksčiau ateisite į darbą, vėliau išeisite – darbų daug, viskas svarbu. Bandysite patys viską padaryti, patobulinti, tačiau savaitės pabaigoje suprasite, kad reikėtų racionaliau naudotis darbo jėga, kolegų žiniomis. Namuose tokio entuziazmo nebus, todėl tikėtina, kad savaitgalis paskęs buityje.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Planas. Kol kai kas laukia, svarsto, jums reikia veikti. Tai nieko nauja ar stebuklinga. Jūs privalote turėti asmeninį tikslą, nesvarbu, ką apie tai manytų kiti. Yra dalykų, kurių nederinate nei su namiškiais, nei su viršininku. Būtent dabar tas tikslas ir tampa svarbiausias. Tai gali būti ir nauja dieta, ir nauja namų tvarka, ir naujas tobulėjimo planas. Jis jūsų ir jūs jį vykdote.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Traukinys. Bandysite kai ką įrodyti, išsaugoti individualumą. Pradėjusiems naujus darbus itin sudėtingas laikas, nes užvaldys noras pasirodyti gerai, būti priekyje, užimti lyderio poziciją. Gali būti, kad nebus lengva tai padaryti. Pamatysite, kad senasis traukinys jau išvažiavo, o naujajame nelabai yra vietos. Turite stengtis, tačiau laukia kelionė bendrame vagone, jei spėsite į jį įšokti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Naujovės. Vidinė pilkuma ir lieka pilkuma, nesvarbu, kokiomis reklamomis ar skelbimais ją padabinsite. Jums reikia kai ko naujo, įspūdingo, patraukiančio dėmesį. Negalite visą laiką darbuotis toje pačioje vietoje, nešioti to paties megztinio ir sakyti, kad taip patogu. Patogu, tačiau tai neskatina tobulėti, neatveria perspektyvų, neleidžia eiti tolyn. Yra tik du variantai: arba nesiskųskite, arba darykite ką nors, kas stebins ne tik aplinkinius, bet ir jus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Rūpesčiai. Neverta verstis per galvą, bandyti visų išmokyti tinkamai valgyti, kalbėti. Tai galite daryti namuose, bet ne darbe, kavinėje ar viešajame transporte. Jeigu jūsų neklausia, nesikiškite. O ir savų rūpesčių gali atsirasti netikėtai. Vieniems – tėvų reikalai, kitiems – senelių. O kai kam teks ir skubiu stogo remontu užsiimti. Gyvenkite savo gyvenimą, skirkite laiko, pinigų labdarai ir kultūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.