Astrologė: žiedai pievose ne visiems pranašauja šventę

Tai savaitė, kuomet prasideda vasara. Ar žiedai pievose – laukiančios šventės pranašai? Gal ir taip, bet ne visiems. Astrologė Skirma Liepienė paaiškino, kas šią savaitę laukia visų Zodiako ženklų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 1:05 PM

Avinas (03 21–04 19)

Pievos puošiasi spalvotais žiedų serpantinais – viskas aplink tampa šventės dalimi. Norisi būti geram, tokiam geram, kad net nejauku. Laimės laukimas, tikėjimas sėkme šią savaitę paverčia nuostabia, išskirtine. Kai tokia nuotaika, ir dirbti galima, ir kalnus versti. Ši savaitė darbinga, tačiau vis tiek atostogos, ilgieji savaitgaliai planuojami ir svarstoma, kas bus toliau.

Jautis (04 20–05 20)

Skirtingos dienos paženklintos tolstančio žydinčių sodų dvelksmo. Vieniems tai panašu į naują etapą, naujas galimybes, kitiems siejasi su ilgesiu, treti tiesiog džiaugiasi prasidedančia vasara ir nesigilina į filosofijos vingius. Viskas priklauso nuo požiūrio, svajonių ir emocinės patirties. Tačiau visiems norėsis ko nors savo, artimo, jaukaus, su lašeliu intrigos. Nutiesiami takai iš širdies į širdį, pas tuos, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Negalite sustoti vienoje vietoje. Turite drąsiai imtis mokslo, kad žinių siekis taptų savastimi, toks pat kaip alsavimas. Turite mankštinti ir lavinti protą, kad pajėgtumėte aprėpti viską, ką gyvenimas gali duoti. Neverta viso to atidėlioti vėliau, po švenčių, po Joninių, – viskas prasideda dabar. Visai nesvarbu, kurioje srityje, kokioje gyvenimo sferoje jūs tai darote, – svarbu tik noras siekti daugiau ir užsispyrimas tai įgyvendinant.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei turite tikslą, eikite jo link. Nesustokite nei šiandien, nei rytoj. Nesakykite, kad spėsite. Savaitgalinis liūdesys ir netikrumas išsisklaidys iki antradienio, bet nerimas vis tiek liks. Stenkitės matyti visumą, nesigilinkite į detales, smulkmenas. Tegu šios savaitės permainos turės tęstinumą. Tiems, kurie nelinkę skubėti, eisis kur kas lengviau ir paprasčiau nei tiems, kurie nori gyventi kosminiu greičiu.

Liūtas (07 23–08 22)

Atrodo, kad kažkas nupurto aplytą šaką ir šalti lašai užkrinta už apykaklės. Savaitė prasideda nedideliais nesusipratimais, smulkios apkalbos sujaukia nuotaiką. Tačiau labai trumpam, ir jūsų planų tai nekeičia. Viskas klosis taip, kaip jums norisi. Svarbu netriukšmauti, neieškoti teisybės, o namuose nesiginčyti ir neįvedinėti tvarkos ten, kur jos visai nereikia. Meilei, azartui ar bandymams užsiropšti ant pakylos laikas netinkamas.

Mergelė (08 23–09 22)

Ne taip paprasta atrasti tai, kas jūsų ir tik jūsų. Kartais savo lobiu reikia dalintis. Ši gerumo, dalybų, labdaros savaitė nesuteiks daug džiaugsmo, tačiau leis pasijusti atlikus pareigą, didžiuotis savimi, kad pasielgėte taip, kaip reikėjo. Gali būti, kad visų planuotų darbų nenudirbsite ir viskas nusikels dar savaitei. Šis laikas puikus susitikti su žmonėmis, kurie senokai buvo palikę jūsų gyvenimą. Grįžta jie neilgam, bet vis tiek labai malonu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Iš anksto negalite žinote, kur krisite ar užkliūsite. O ir žinodami, bandydami viską užglostyti iš anksto ar pasidėti pagalvę, kad būtų minkščiau kristi, nieko nepakeičiate. Yra dalykų, kurie turi įvykti, kad ir kas būtų. Tiesiog reikia išgyventi nemalonius momentus, nes jų negalite pakeisti. Tai laikas, kai suprantate, kad visata turi savo planą, ir tik ji dabar daro sprendimus, o jūs prisitaikote.

Skorpionas (10 23–11 21)

Skaičiuokite saulėtas dienas, pieškite debesis, fotografuokite smulkmenas, sukeliančias šypseną, vaikykite uodus, darykite viską, kad gyvenimas būtų linksmas ir strazdanotas. Nuo jūsų priklauso aplinkinių žmonių nuotaika, jų darbai, noras gyventi. Suteikite jiems tikėjimą, kad žmogus gali daugiau. Tai nelengva užduotis, tačiau jums ji įgyvendinama. Asmeninis gyvenimas? Koks asmeninis, kai jūs reikalingi aplinkiniams.

Šaulys (11 22–12 21)

Ši savaitė – lyg linksma karuselė su muzika, tačiau sukasi lėtokai. Aplink daug juoko, šurmulio, vaikų klegėjimo. Atrodo, kad aplinkiniai gyvena atostogomis, šventėmis, bet jokių planų ir minčių apie kitą metų laiką. Jums norėtųsi daugiau konkretumo. Tačiau turite tik tiek, kiek patys sau galite leisti. Nedideli planų pokyčiai. Svarbiausi įvykiai – savaitgalį. Kaip tik tuo metu ir sužinote, kas bus artimiausią pusmetį, kas pasikeis namuose ir kur gali nuvesti jūsų smalsumas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Keistas jausmas, lyg atrakcionuose: aukštyn – žemyn. Nestabilu daugelyje gyvenimo sferų. Tarp noro jaustis laisviems ir konservatyvizmo rasti kompromisą labai sunku. Vieną akimirką esate pasiryžę dideliems žygiams, o po valandėlės ieškote iš to naudos. Norėtųsi žinoti, kada tai baigsis. Tai netruks amžinai, tačiau artimiausiu metu vis dar negalėsite apsispręsti, kas teisinga, o kas naudinga.

Vandenis (01 20–02 18)

Laikas, kai žinios, žinojimas, mokėjimas yra svarbiausia. Tai laikas, kai daromi atradimai. Ne tik moksle, bet ir kasdienybėje. Suprantamos paprastos tiesos, leidžiančios pažinti greta esančius žmones. Kalbėdami, pasakodami venkite nereikalingų epitetų. Visos dviprasmybės, visi nutylėjimai virsta nesusipratimais ir konfliktais. Tačiau viskas atveda prie tiesos kelio.

Žuvys (02 19–03 20)

Save vertinsite pagal tai, kiek uždirbate, kiek galite uždirbti ir kokios perspektyvos. Gali būti, kad atsiranda visai naujų galimybių ne tik finansų, bet ir saviišraiškos srityse. Vieniems tai susiję su komforto sritimi, kitiems – mada, o atitolusiems nuo aukštuomenės ir bohemiško gyvenimo – permainomis buityje kuriant savo asmeninę erdvę, bandant surasti vietą, kur galėtumėte pabūti vieni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.