Astrologė: laukia gana sudėtinga savaitė

Ateinanti savaitė – nelengva ir gana nervinga. Kažkas bus sugriauta, bet kažkam ir nauji pamatai pastatyti. Astrologės Skirmos Liepienės prognozės artimiausiai ateičiai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 4, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Riksmas. Kantrybė – aukso verta, bet paskutiniu lašeliu gali tapti smulkmena, pavyzdžiui, sudužęs mėgstamas kavos puodelis. Jūsų susierzinimas suprantamas ir turintis pagrindą. Aukodamiesi dėl kitų ir savo ramybės jau padarėte viską, ką galėjote. Bus proga pašūkauti, išsirėkti. Manote, kad negražu? Tada padainuokite, nelaikykite visko savyje.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pinigai. Ne kiekvienam skirta laukais lėkti, naujus darbus dirbti ar bandyti įsitvirtinti nepažįstamuose plotuose, bet gali būti, kad kaip tik tokiais dalykais dabar užsiimsite. Laikas, kai reikia veiklos, bet nebūtinai kasdienės. Daug energijos skirsite šviečiamajai veiklai, kuri gali padėti papildyti taupyklę. Pinigai nėra svarbiausias dalykas, bet daug daroma būtent dėl jų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Santykiai. Jautriau reaguosite į situacijas darbe. Ten nieko ypatinga ar reikšminga nevyks, tačiau jūs visą laiką lauksite, kas ką pasakys, kas kritikuos. O jei pagirs, tai svarstysite, kokie buvo motyvai. Viskas žymiai paprasčiau: visi rūpinasi tik savimi, nesusireikšminkite. Santykiai tarp tėvų ir vaikų išliks įtempti, nors ryškaus konflikto nebus. Jei esate nepriklausomi, nelįskite į akis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pastangos. Bandysite įsilieti į visuomeninį gyvenimą, lįsite ten, kur jūsų niekas nekvietė, ir norėsite pasirodyti, pelnyti dėmesį. Pastangų, išlaidų daug, o naudos – jokios. Ateina laikas, kai reikės ramiai planuoti ateitį, apgalvoti strategiją, neskubėti aplytais, slidžiais karjeros laiptais. Viskas vyks laiku, jums nepavyks nieko paskubinti. Meluoti taip pat nepatartina, ypač jei kalbama apie įsipareigojimus, pagrįstus teisės aktais.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Permainos. Lietaus debesys slinks dangumi, retsykiais sužaibuos, pagriaudės, visa tai asocijuosis su permainomis. Ši savaitė darbinga, su didelėmis perspektyvomis. Labai svarbu ne tik sugalvoti, bet ir sumanymus įgyvendinti. Tai nebus vienkartiniai, momentiniai darbai. Tai sudėtingų procesų pradžia. Viską turėsite padaryti patys. Meilei liks mažai laiko.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Karas. Namuose kils keistas karas, griaunantis ne tik santykius, bet ir svajones. Byrės kartu statytos smėlio pilys, jausmai, prisiminimai. Neverta imtis karo veiksmų, jei nežinote, kuo baigsite, jei nežinote, kam viso to reikia. Situacijos sudėtingumas taip pat labai priklausys nuo santykių darbe bei antrosios pusės sugebėjimo nekreipti dėmesio į kabinėjimąsi. Jei šią savaitę pakentėsite, kitą savaitę nenorėsite kariauti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Aiškumas. Atsivers naujų erdvių, aplankys kitoks suvokimas, užmegsite įdomią pažintį. Nesvarbu, kad tik dabar supratote, kam reikia vaikų ar kodėl burtininkės apsimetinėja gėlių pardavėjomis perėjoje. Visoms žinioms ir visoms paslaptims savas laikas. Gyvenimas tampa ryškesnis, aiškesnis, su svarbesniais, tikslesniais siekiais. Nuostabus pažinimo laikas. Tie, kas mąsto paprasčiau, gali atrasti naujų skonių, spalvų ar net amatą.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Raizgalynė. Kažkas paskelbs temą. Gal tai būsimo verslo, naujo darbo, naujos meilės ar neištikimybės tema. Kol kas nieko nėra, tik tema, kuri po truputį pradeda ridentis, painiotis. Savaitės pabaigoje ji virs rimtu kamuoliu, kurio egzistavimą pripažins visi. Iš tiesų tai tik virvelių raizgalynė, tik užuomina, atsainiai mesta prie kavos puodelio. Gerai pagalvokite, ar verta tai narplioti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Rūpesčiai. Puikus laikas, kai jausitės protingesni, aukštesni, gražesni už aplinkinius. Tai sužvaigždėjimo etapas, kuris sugadins santykius ne tik su bendradarbiais, bet ir su giminaičiais. Prieš vertindami, kritikuodami apsižvalgykite aplink. Gal ne viskas taip tobula ir jūsų gyvenime. Nesvarbu, kad žinote, kaip turėtų būti. Ši savaitė neypatinga, tiesiog kupina rūpesčių ir nusivylimų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Poreikiai. Vieniems rūpės kuo daugiau uždirbti, o kitiems daugiau sutaupyti. Ir tai nėra tas pats. Būtų gerai, jei namiškiai palaikytų jūsų poziciją, suprastų, kas jums svarbu. Tik dabar toks laikas, kai susitinkama trumpam, pasikandžiojama ir kiekvienas eina savo keliu. Susitaikykite su tuo ir nesistebėkite, jei kitiems pritrūksta noro. Ne visi gali vadovauti, ne visi turi neribotą laisvę.

VANDENIS (01 21–02 19)

Šventė. Atrodo, kad savaitgalis truks amžinai. Tai neturi nieko bendra su prasidėjusia vasara, akacijų žydėjimu. Tiesiog dabar tokia sielos būsena. Tai džiugins. Mylite save ir kitus, todėl visus apipilsite dovanomis, to tikėsitės ir iš artimųjų. Visi aplinkui taip pat gyvena trumpiausios vasaros nakties šventėje, tačiau dienos dar ilgėja, darbai spaudžia, o atostogos lyg ir tolsta dėl laiku neatliktų užduočių.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Poilsis. Nepatenkinti savimi, skubėdami, klupdami bandysite baigti ravėti daržus, atšvęsti mokslo metų pabaigą ir bent savaitgalį ištrūkti. Bandykite, stenkitės ir pavyks. Kas nors pakvies kartu važiuoti prie upokšnio šerti uodų ar tiesiog laiveliu ežere pasiirstyti, meškeres išbandyti. Sutikite, nors ir nenorite. Leiskite visam tam vykti, nestabdykite niurzgėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.