Astrologė: asmeniniai santykiai taps tikru išbandymu

Šią savaitę galbūt ne viskas klostysis, kaip norėtųsi. Ypač asmeninių santykių srityje. Tačiau, jei paklausysite patarimų, sėkmė atsidurs jūsų rankose. Astrologė Skirma Liepienė paaiškino, ko tikėtis šią savaitę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-06 14:25

AVINAS (03 20 – 04 19)

Ten, kur balta, ne visada švaru. Kartais tai tiesiog balta žiedlapių marška užklota tiesa. Geras dabar laikas tą maršką patraukti, tiesą pamatyti. Nebus malonu ar smagu, tačiau yra dalykų, kuriuos reikia pripažinti ir pradėti situaciją keisti, nes nuo jūsų sprendimų priklauso kitų žmonių gyvenimai. Finansiniuose reikaluose reikalingi griežti paskaičiavimai. Kai ką teks apkarpyti, o kai ką ir uždaryti. 

JAUTIS (04 20 – 05 20)

Palankus žvaigždžių išsidėstymas savaitės pradžioje leis užglostyti nesutarimus santykiuose. Daugiau tarpusavio kontaktų, pažinčių ir susitikimų. Bendriems reikalams, bendriems projektams ar kolektyviniams darbams tai labai palankus metas. Didžiausias dėmesys - santykių ir partnerystės temai. Tai naujas įvertinimas, įsipareigojimų pasidalinimas, tarpusavio susitarimų užfiksavimas. 

DVYNIAI (05 21 – 06 20)

Ši savaitė pasižymės renginių gausa, akcentuota meniškąja, intelektualine puse. Norėsis skaityti, pamatyti teatralizuotus pastatymus po atviru dangumi, o kartais ir ginčytis šia tema ar aptarinėti kažką, kas neturi visai jokios įtakos jūsų gyvenimui. Nesėdėkite vienumoje, nes tai malonių diskusijų, smagių pasisėdėjimų laikas. Dažnesnės mintys apie keliones ar pramogas toli nuo namų. 

VĖŽYS (06 21 – 07 22)
 
Užmezgami nauji kontaktai, plečiamas bendravimo ratas, truputį keičiasi aplinka. Susipažįstama ne vien pas draugus, bet ir miesto aikštėje, kavinėje. Visa tai labai gerai, kol nekabina darbinių santykių. Čia jau reaguojama labai emocionaliai ir ne visada tos reakcijos pagrįstos. Jūs remiatės ankstesne patirtimi, bet dabar viskas kitaip. Kitaip ir asmeniniuose santykiuose, nes jūs negalite visko kontroliuoti, o aistra tam ir yra aistra, kad jus įklampintų. 

LIŪTAS (07 23 – 08 22)

Būkite dėkingi už tai, kaip viskas klostosi. Galbūt jūs mokėtės ne to, ko reikia, bet pernelyg daug nesugaišote laiko. Nepavyko gauti laisvų dienų Rasoms? Tai gal pavyks namie Kalėdas atšvęsti. Svarbu, kad vėjai neperpūstų ir stogo nenuneštų. Matykite visame kame bent kažką gero. Išmokite sudėtingai situacijai pasakyti: puiku! Viskas, su kuo susiduriame, kada nors gyvenime pravers. 

MERGELĖ (08 23 – 09 22)

Tai, apie ką jūs kalbate, aplinkiniams kelia nedidelį nerimą, o kartais ir realų susierzinimą. Jūsų sugebėjimas apglėbti daugybę sričių, temų ir viską atlikti puikiai varo menkavertiškumo kompleksą aplinkiniams. Pagailėkite jų, pasimėgaukite savomis pergalėmis tylomis arba bent jau be fejerverkų. Ir jei manote, kad tai, ką jaučiate, yra meilė, greičiausiai klystate. 

SVARSTYKLĖS (09 23 - 10 22)

Viskas surišta viena virvele lyg spalvoti meduoliai: ir darbai, ir namai, ir net artimiausi draugai. Kol ji mazguota, ištempta – viskas savo vietose. Bet dabar virvė susipainioja, viskas susipina ir nei ramybės, nei tvarkos nebėra. Gali būti, jog išsipainios savaime: vaikai atvažiuos, draugai aplankys, o darbe atostogos anksčiau prasidės. Tačiau vienas kitas papildomas mazgas – problema, savaitės pradžioje vis tiek susimegs. 

SKORPIONAS (10 23 - 11 21)

Dienos būna geros, dienos būna blogos. Tačiau jos visos dabar kvepia baigiančiomis žydėti alyvomis, nupjauta žole, vasaros karščiu. Panašu, jog dabar prasidėjo labai sėkmingas, labai geras periodas, kai jūs galite ne tik atostogauti, kurti planus, bet ir pradėti įgyvendinti sumanymus, kuriuos buvote atidėję. Tiems, kam vasara ir darbas nesuderinama – daugiau atostogaus, nei dirbs. 

ŠAULYS (11 22 – 12 21)

Saulėtos dienos kur kas linksmesnės, nei ūkanotos. Tai emocinis fonas, o kasdienybėje, darbuose viskas stabiliai, nors ir su nesusipratimais, nuslydimais bei pametimais. Nereaguokite taip audringai, viskas gerai. Daugybė laumių ir kaukučių tuo rūpinasi. Gali būti, jog jums ir tai nesvarbu, kaip nesvarbu, kas bus užrašyta ant didelio riešuto, rasto kišenėje. Greičiausiai ten bus palinkėjimas, jog viskas ko imsitės, sektųsi. 

OŽIARAGIS (12 22 – 01 20)
 
Jūsų paslaptys lengvai nuaidi, lyg varpelio melodija. Ir niekada nesužinosite, kas sužinojo, išklausė jas ir kaip visa tai panaudos. Nedidelės, nuslėptos kelionės, susitikimai ar pokalbiai gali pridaryi daugiau žalos, nei naudos. Bet ar jus kas gali pamokyti? Jūs neklausote, griebiatės visko, kas nauja, įdomu, ir net nesuabejojate savo teisumu. Viskas, kas vyksta, vyksta savo tempu ir savo laiku, todėl nieko nepagreitinsite, tik labiau užsivelsite. 

VANDENIS (01 21 – 02 18)

Jūsų norai vis dar išlieka dideli. Nieko stebėtino, nes jūs galite sau tai leisti.  Iš vėžių neišmuša niekas: nei pernelyg didelės išlaidos, nei darbiniai vakarėliai, ir net apkalbos jūsų nepaliečia. Susitvarkykite tai, kas būtina, nes sėkmės blizganti juosta nebus tokia ilga, kaip kartais gali atrodyti. Naujai veiklai nėra palankus metas, nes dabar reikia viską baigti arba bent jau pristabdyti.

ŽUVYS (02 19 – 03 20)

Tai jūsų metas, tačiau kol kas labai mažai kas dovanoja dovanas, šypsenas. Greičiau jau kniaukia saldainius. Leiskite sau daugiau norėti, matyti, pažinti. Geriau padaryti ir gailėtis, nei niekada nesužinoti, kas galėjo nutikti. Tegul ši savaitė bus pilna atradimų, pasikeitimų ir naujų pažinčių. Nėra atsitiktinių žmonių jūsų gyvenime, yra tik tie, kurie dabar atėjo arba grįžo iš praeities. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.