Astrologė perspėjo: laukia labai greiti pokyčiai

Ateinanti savaitė stebins savo intensyvumu. Visko bus labai daug ir greitai. Ar pokyčiai bus į gerą? Astrologė Skirma Liepienė praskleidžia ateities šydą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 11, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Laisvalaikis. Atsiras daugiau laiko pasivaikščioti parke, bėgioti ar su draugais pažaisti krepšinį. Iš pagrindų tai nieko nekeis, tačiau atrodo, kad vis tiek kažkas vyksta, šį tą darote. Pasijusite geriau. Gali būti, kad ši iniciatyva neišblės net vasarai įsibėgėjus ir tai taps jūsų įpročiais. Darbo tema – kebliausia, nes mažai ką galite pakeisti. Niekas nesikeis, nežinomybė išliks.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sumanymai. Paslaptys saugios, kol jas žinote vieni. Kai tik skrynia atsivers, žinia pasklis. Tada jau nesulaikysite: pasipils geri linkėjimai, pasigirs pavydus šnypštimas. Tai neturėtų jūsų gluminti, nes galėsite įgyvendinti daugybę sumanymų, kuriuos atidėliojote. Pinigų nepadaugės, darbai liks tie patys. Tik jūsų požiūris keisis. Vasaros nuotaikos skatins veikti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pokyčiai. Viskas laikina. Ir ši savaitė – puikus to įrodymas. Gyvenimas iš tiesų keisis. Skirtingi permainų masteliai: vieniems tenka keisti namus, kiti keičia darbą, o tretiems nuotaikų kaita – siaubingiausias dalykas. Sudėtinga situacija? Ji vis tiek pasikeis, viskas pagerės. Džiaukitės, nes savaitei įsibėgėjus ir tai gali praeiti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Priekaištai. Reikalai klostysis kitaip, nei buvo planuota. Žalios pievų juostos menkai atitrauks dėmesį nuo įtampos aplink. Trumpalaikiai konfliktai greitai išblės, tačiau liks nemalonių prisiminimų, o geriems žodžiams pritrūks progų. Greičiausiai tai nutiks penktadienį. Savaitgalis bus sėkmingas, darbingas ir kupinas malonių pasisėdėjimų, draugų vizitų. Neleiskite, kad scenarijus pasikartotų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pamokos. Dėl nieko, ką padarėte šiame gyvenime, nereikia gailėtis. To, kas įvyko, neištaisysite, bet galite padaryti išvadas ir gyventi toliau. Gyvenimo pamokos būna visokios: smulkios, skaudžios, pakartotinos. Šios savaitės mokymai nebus sudėtingi, bet svarbūs ir verčiantys pergalvoti, keisti nusistovėjusią situaciją. Vaikų tema – ryški, bet nebūtinai maloni. Viskas bus paremta jūsų atsakomybės ir pareigos jausmu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šypsena. Tiek daug visko vyksta, kad sunku suvokti. Tai ne bėda, tik sūkuriai nesusipratimų, netikėtų sprendimų ir naujų sumanymų. Pagrindinis viso to bruožas – netikėtumas. Bandykite į viską pažvelgti iš šalies. Nesikiškite ten, kur nereikia, nekomentuokite ir net į tą pusę nežiūrėkite. Vis tiek bus dalykų, kurie džiugins, pilkas dienas pavers saulėtomis. O barista kavos puodelyje vis dažniau nupieš šypseną.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Bala. Visuomeniškas laikas, kai namų reikalams skiriama mažiau dėmesio, atsiras kitos svarbios veiklos, laiko leidimo būdų ar tiesiog reikalų. Kelios paslaptys, susijusios su darbu, keli vakarai, skirti draugams ar mėgstamo klubo, draugijos veiklai, viena kita popietė sporto klube – ir savaitės nebėra. Gyvenimas taps atviresnis, padaugės susitikimų, atsiras ir naujų perspektyvų. Gal bala ir lieka ta pati, bet vanduo joje jau skaidresnis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sumaištis. Šeiminiai ginčai, giminės debatai labai žeis. Dėl šios sumaišties iš dalies kalti ir jūs. Suvaldyti situacijos nepajėgsite. Turėsite tik vieną galimybę nesikišti ir apsimesti, kad nieko nežinote. Šis laikas – tai tam tikrų darbų pabaiga, naujų sumanymų, susijusių net su rudeniu, pradžia. Vertingiau imtis to, kas turi galimybių augti, nei sukti giminės intrigų malūno girnas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kuokštai. Ne taip jau gražiai viskas nupjauta jūsų gyvenimo pievoje: tai šen, tai ten kuokštas žolės kyšo. Tikėtina, kad tie kuokštai – nebaigti darbai, neišsiaiškinti santykiai ar tiesiog užmiršti susitikimai. Ateis laikas prie to grįžti, o dabar tiesiog džiaukitės baigtais darbais, sutvarkytais dokumentais. Nei meilės, nei didelių pinigų, bet ramu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Permainos. Daugybė dalykų vyks vienu metu: santykiai taps skaidresni, pasikeis vertybių skalė. Tikėtina, kad tai, kas buvo saugoma, puoselėjama, keliaus į šiukšliadėžę. Vidinis „darom“ bus žymiai stipresnis, skaudesnis ir reikšmingesnis nei visuotinis. Tinkamas metas nutraukti ryšius su nereikalingais žmonėmis, atsisakyti narysčių, peržiūrėti kasdienius įpročius, pradėti gyvenimą iš naujo.

VANDENIS (01 21–02 19)

Prašymai. Prieš ko nors prašydami gerai pagalvokite, ar to nusipelnėte, ar tikrai galite tai gauti. Kiekvienas prašymas – savotiškas nusižeminimas. Ar tikrai jums to reikia? Jei manote, kad reikia ir to nusipelnėte, prašykite dvigubai daugiau. O jei nenusipelnėte, labiau nusižeminkite ir vis tiek prašykite. Neprašydami nieko negausite, visata šiuo metu nėra labai dosni.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nepasitenkinimas. Jausite, kad jus vejasi, lipa ant kulnų, nepatenkinti burba. Tokių žmonių bus ne vienas. Pasistenkite išsiaiškinti, kas vyksta, kodėl, paguoskite, jei reikia, tačiau tempo nemažinkite, toliau skubėkite į priekį. Nėra jokios priežasties atsisakyti siekių vien todėl, kad kai kas nepatenkintas ar jūsų tempas per greitas. Gali būti, kad dabar einate vienas, o kiti tik velkasi iš paskos. Laimė, tai ilgai netruks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.