Astrologė perspėjo: finansinės problemos arčiau nei galvojate

Šią savaitę nepavyks išvengti finansų temos. Klausimai, kiek galite sau leisti ir kiek duoti kitiems, neapleis iki pat savaitgalio. Susipažinkite su astrologės Skirmos Liepienės patarimais.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 4:14 PM

Avinas (03 21–04 19)

Noras laimėti, pasiekti, įveikti ar gauti – geriausias variklis. Labai svarbu, kad jaustumėte savo galimybių ribas ir nesistengtumėte užkariauti tų tvirtovių, kurių įveikti nesate pasiruošę. Gal net neverta iki tų tvirtovių eiti? Pavargsite, išeikvosite jėgas ir laiką, kartu išbarstysite pasitikėjimą savimi, jei viskas nepavyks vienu ypu. Viskas turi būti pasverta: ir kaina, ir įdėtas darbas. Kiekvienam laimėjimui – savas matas.

Jautis (04 20–05 20)

Paupiuose dega laužai, pokši fejerverkai, kai kada – kokia nors proga, kartais – be progos, bet viskas primena šventę. Gali būti, jog joje dalyvaujate ir jūs, tačiau jūsų tai nedžiugina. Atrodo, kad ne viskas jums sekasi, kad likimas myli kitus. Bet tai netiesa – jūs turite angelą sargą, kuris sėdi ant peties ir visus jūsų sunkumus paverčia migla (gal todėl fejerverkai nėra tokie ryškūs). Džiaukitės tuo, kas vyksta jūsų gyvenime, įvertinkite visus gerus dalykus, pabandykite suprasti, kad ir šis laikas – geras.

Dvyniai (05 21-06 20)

Kiek galite pasakyti ir kiek galite duoti žmogui, kuris yra greta, bet jaučiasi vienišas? Priklauso nuo to, ar noriai duodate, ar tas žmogus yra pasiruošęs priimti dovaną, o kartu ir pasidalinti savo vienatve. Daugybė dalykų vienu metu, kurie tėra gyvenimo sudedamosios dalys. Ir dabar jums nereikia visko išpainioti, išsiaiškinti - verčiau užgerti vynu. Jums tereikia pabandyti susivokti, ko norite jūs, kiek galite imti ir ką galite duoti kitiems.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai norisi, kad viskas būtų vienoje vietoje, aišku, konkretu ir nieko nereikėtų slėpti. Taip manote jūs, tačiau kitiems vis dar reikia paslapčių, reikia intrigos, žaidimo, kartais – tiesiog flirto. Nesusikalbėjimas, nuomonių skirtumai, paslaptys ir žaidimai pradeda erzinti, varginti, o kartais tiesiog veda iš proto. Pasitikėkite tais, kurie greta, nusišypsokite svetimam žmogui, pasakykite komplimentą ne vien jaunutei padavėjai.

Liūtas (07 23–08 22)

Daugybė klausimų sprendžiama spontaniškai, grindžiant emocijomis, negalvojant apie pasekmes. Gal visai ir nereikia nieko spręsti, gal tik jums atrodo, kad vyksta kai kas svarbaus ir labai reikalingo. Šiuo metu pervertinama materialioji gyvenimo pusė, akcentas atitenka finansiniams klausimams, jautriau reaguojama į nedidelius pokyčius ir santykiuose su giminaičiais. Nesivelkite į ginčus, nesistenkite spręsti svetimų konfliktų.

Mergelė (08 23–09 22)

Vadovauti paradui nėra lengva, ypač dabar, kai atsiranda norinčių užimti jūsų vietą. Teks pasistumdyti, apmindžioti kojas, o gal net ir rimtai pakovoti. Labai svarbu palaikymo komanda. Negailėkite dovanų, pažadų, jums būtina išsaugoti savas pozicijas. Finansiškai ši savaitė jokia – niekas nieko neatneša, nepasiūlo. Tenka dirbti, rūpintis patiems ne tik savimi, bet ir artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Finansinių klausimų sprendimai, ateities planai, bandymai išsilaikyti, pragyventi ir kažką atsidėti yra migloti. Ir visai ne dėl rytinio rūko ar pilko dangaus. Jau kuris laikas tempiasi nebaigti darbai iš praeities, nedidelės skolos ar neišspręsti tarpusavio santykiai. Mažai tikėtina, jog viską sutvarkysite šią savaitę, bet stengtis galite – pragiedrulių bus. Tai, kas nauja, ateina sunkiai. Planus apkarpo antroji pusė.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kai negalite turėti, pasiekti ar ko nors nemokate – kritikuojate. Tai lengviausias kelias. Mažiau kreipkite dėmesio į kitus, daugiau energijos, entuziazmo nukreipkite sau palankia kryptimi, užsiimkite tuo, kas svarbu jums patiems. Ir tai ne vien darbai. Reikia daugiau tvarkos namie, daugiau dėmesio vaikams, jų poreikiams ir auklėjimui. Skirkite daugiau laiko draugams, pokalbiams su jais. Suaktyvinkite savo socialinį gyvenimą.

Šaulys (11 22–12 21)

Nedidelės pavydo adatėlės mažai kuo panašios į akupunktūrą – jos negydo. Jos gali virsti dingstimi pradėti muistytis ir ką nors veikti. Susitikimai su draugais – vienas laiko praleidimo būdų, naujų planų kūrimo etapų, pasikeitimas patirtimi ir pasidalijimas padarytomis klaidomis. Tai labiau kelionių planavimo, o ne pačių kelionių metas. Dokumentų, ataskaitų pateikimą ir sutarčių pasirašymą geriau būtų atidėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Finansinių klausimų sprendimas iš asmeninės piniginės persikelia į platesnes sritis. Gal tai paskolos, gal skolų grąžinimas, o gal tiesiog reikia rasti visai naują aukso gyslą. Kad ir kaip eitųsi reikalai, bendrieji finansai labai svarbu. Gali būti, jog jums teks priimti sprendimus, susijusius su kitų žmonių gerove, jų darbo užmokesčiu ar pareigomis. Tai leis jaustis svarbiam, reikalingam, nes tai ir bus tiesa.

Vandenis (01 20–02 18)

Padėtį visuomenėje, pasitikėjimą ir autoritetą reikia užsitarnauti. Pastarųjų savaičių įvykiai parodė, kurioje vietoje esate ir ką apie jus mano kiti. Gali būti, jog tai jus tenkina, tačiau didesnė tikimybė, jog turite apie ką pagalvoti ir padaryti tam tikras išvadas. Klaidas reikia pripažinti. Santykiai namuose nesikeičia, tačiau slegia nutylėti momentai bei paslaptys, kurios bet kuriuo momentu gali išaiškėti.

Žuvys (02 19–03 20)

Turite džiaugtis, jog viskas taip puikiai klojasi, kad turite galimybę išsiaiškinti savo poziciją darbe, sužinoti, kiek liko vietos augti ir ar bus padidintas jūsų darbo užmokestis. Gali būti, jog nesužinosite, nes nedrįsite paklausti ir liksite ten, kur esate. Tai bus nepanaudotos galimybės, nes šiuo metu vertinami drąsūs, iniciatyvūs ir mokantys ramiai spręsti konfliktus darbuotojai. Susitikimai, pokalbiai turėtų praeiti ramioje ir šiltoje atmosferoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.