Astrologė: nepražiopsokite galimybės pasistūmėti į priekį

Daugiau iniciatyvos - imkite likimą į rankas ir išdrįskite priimti svarbius sprendimus. Tada žvaigždės jums šypsosis, žada astrologė Skirma Liepienė, prognozuodama ateinančios savaitės tendencijas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Dvyniai
Dvyniai
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 18, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Planai. Atrodo, kad viskas vyksta savaime, bet asmeninė iniciatyva priimant tiek teisingus, tiek kvailus sprendimus priklauso jums. Patys užbaigsite ilgai trukusius, susipainiojusius santykius, įsivelsite į naujus praturtėjimo planus, o rezultatas bus keistas: prarasti draugai, įskaudinti artimieji. Mūšio lauke vienas – ne karys, bet jūs pabandysite, kad ir ką draugai, pažįstami sakytų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Tarnai. Galite prisigalvoti daugybę situacijų, kuriose pasirodytumėte puikiai, jei ką nors darytumėte. Dabar filosofuojate, ieškote krypties, bandote rasti išteklių, kurie padėtų įgyvendinti planus. Turi būti fėjų dulkių statinaitė, kad galėtumėte paleisti visus mechanizmus, kurie padėtų jūsų sumanymams suktis. Jei rasite išteklių, pajudėsite į priekį.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Atokvėpis. Laimės, meilės, sėkmės. Štai ko jums linkėjo ir linki draugai, artimieji bei kolegos. Gali būti, kad visą šią savaitę jus tai ir lydės. Finansiniai klausimai bus labiau adresuoti partneriams nei jums. Namuose visą riziką prisiims namiškiai. Tad liks džiaugtis tuo, kad niekas jūsų nejudina, nepriekaištauja ir myli. Tai trumpas atokvėpis prieš naują darbų maratoną.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Džiaugsmas. Apsispręskite, kas jums svarbu, kas vertinga, o kas tik smulkmenos. Smėlis, saulė, jūra, žalia pieva, žydras dangus svarbu? Taip. Visa kita – smulkmenos. Todėl gyvenkite, džiaukitės tuo, kas gali jūsų gyvenimą paversti laimingesniu. Sudėliokite prioritetus taip, kad nereikėtų kiekvieną dieną gailėtis, jog gyvenate ne toje šalyje, ne tai matote pro langą ar tiesiog miegate ne su tuo žmogumi.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Idėjos. Jūsų entuziazmas vienus džiugins, kitus erzins. Nauji sumanymai ar sugrįžusi galimybė įgyvendinti senus planus virs savotišku apsėdimu, apie nieką daugiau negalėsite galvoti. Į šių idėjų įgyvendinimą įtrauksite visus aplinkinius. Prisidės tėvai, draugai ir net antroji pusė. Jūs tikite savimi, jie tiki jumis, todėl svarbiausia nesustoti ir viską atlikti iki pabaigos. Didesnių bėdų gali kilti bendraujant, nes jūsų nekantrumas pasieks viršūnę.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Sąžinė. Kai sąžinės nėra, nėra kam ir graužti. Jūs galite virkauti, sakyti, kad rūpinatės visais ir esate neįvertinti. Pasakos. Ši savaitė tai dar kartą patvirtins. Ir jei jūsų šeima ar darbas – jūs patys, tada viskas aišku, svarbu. Na, o jei kiti jums nepriklauso ar jus kritikuoja, kyla konfliktinė situacija. Bandykite būti tokie, kokiais apsimetate.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ritmas. Nepainiokite Dievo dovanų su kiaušiniene. Tai jums atrodo, kad viskas paprasta, buitiška ir papuošta petražolėmis. Gyvenimas sukasi savo sudėtingu ritmu, jūsų muistymaisi mažai kam įdomūs. Gali būti, kad bandysite keisti pasaulį, remsitės tradicijomis, šimtametėmis vertybėmis, deklaruosite labai daug ir viską vienu metu. Verčiau kritiškai įvertinkite, kaip gyvenate patys. Tada bus ramiau.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Aplinkybės. Gyvenimo malūnas sukasi, sparnais mojuoja, girnomis mala ne tik tai, kas gera, bet ir kas bloga. Viskas susmulkės, taps neįdomu. Aišku, ką nors kepti vis tiek teks, nes idėjų, įdirbio yra. Tik kas iškeps ir ar gerai iškils, priklauso ne tik nuo jūsų, bet ir nuo aplinkybių. Darbe ne viską lemsite jūs, galutinį žodį tars valdžia. Namuose taip pat neišvengsite nurodymų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kova. Kai jums sako „palaukite“, dažniausiai nieko nebūna. Todėl nelaukite, kovokite dabar, šiandien. Ryt gali būti per vėlu. Jei nesiseka, vis tiek ieškokite galimybių siekti tikslų. Kiekviena papildoma stotelė – atidėta proga laimėti. Niekas jau nesistebi, kad jūsų gyvenimas kupinas slenksčių ir išvartų. Nesistebėkite ir jūs, tiesiog nesustokite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Karjera. Ne visada galite daryti tai, ką norite, ar keliauti ten, kur kviečia. Kartais reikia prieš tai padirbėti. Dabar puiki proga iš naujo įvertinti, įkainoti savo darbus, paslaugas. Tai kilstelės jūsų tikslus, norus. Net jei ir nedrąsu, turite tai padaryti. Kitaip nebūsite tarp stipriausiųjų, kurie išgyvena.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vaizduotė. Jei nežinote, kas jūsų laukia, pabandykite įsivaizduoti. Šios savaitės polėkius sunku pavadinti intuityviais ar paremtais kūryba, tačiau labai gerai jaučiamos formos, savivertė. Sugebėsite ne tik tai išreikšti žodžiais, bet ir nupiešti, pamatyti mintyse. Tegul tai, ką mokate įsivaizduoti, virs realybe. O jei manote, kad kas nors kitas gali padėti, labai klystate.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Į priekį. Atrodo, kad senos problemos taip lengvai neištirps. Kartais teks grįžti prie neišspręstų klausimų. Kils naujų bėdų, kurių šaknys driekiasi metus dvejus atgal. Tai senas etapas, kuris vis dar egzistuoja kartu su naujais darbais, sumanymais, santykiais. Nesureikšminkite to, po truputį ravėkite praeitį. Atsisakydami to, kas sena, atlaisvinsite vietą daigams, iš kurių išaugs naujas sėkmės gėlynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.