Astrologė išpranašavo, ko tikėtis iki Joninių

Šios savaitės gale laukia bene gražiausia vasaros šventė - Joninės. Ar visa savaitė bus šventiška? Astrologė Skirma Liepienė išdėstė artimiausios ateities prognozes.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-20 17:47, atnaujinta 2017-06-20 17:48

Avinas (03 21–04 19)

Ši savaitė pažers daugybę gyvenimo spalvų. Vieniems tai trumpiausios metų nakties šventė, kai kam – paparčio žiedo ar išeities paieškos, treti pasiners į naujus maisto gaminimo potyrius. Visa tai suksis pirmoje savaitės pusėje, žavės, žydės, kvepės. Savaitės pabaiga ir pats savaitgalis bus kiek labiau įtemptas ir dėl darbų, ir dėl emocijų. Čia jau patarti niekas negalės – reikės patiems rasti teisingus sprendimus, pagiriamuosius ir kritikos žodžius.

Jautis (04 20–05 20)

Ne taip paprasta būti tuo, kuris žino viską. Tai ne tik informacijos rinkimas, sugebėjimas apie tai, kas svarbu, pranešti aplinkiniams – reikia dar ir įrodyti, jog tai teisingiausia, reikalingiausia ir svarbiausia. Tai vargins, kartais tiesiog sunkte išsunks ir reikės surasti būdų atgauti jėgas. Paprasčiausia – patysoti ant žolės, čiobrelius pakedenti, įkvėpti jų salstelėjusio aitroko aromato ir nusnūsti atokaitoje.

Dvyniai (05 21–06 20)

Debesų karavanai, kavos tirščiai puodelyje ir paberti akmenėliai gali padėti spėti ateitį. Tačiau teisingiausia būtų išanalizuoti pastarojo pusmečio įvykius, padaryti išvadas ir sušvelninti tiek, kiek įmanoma, padarytas klaidas. Mažai tikėtina, jog tai pavyks padaryti be nuostolių, tačiau tai vis tiek žingsnis į priekį, tai pergalė prieš save ir savąjį užsispyrimą. Finansinių nesusipratimų sprendimas atidedamas iki palankesnio momento.

Vėžys (06 21–07 22)

Dar ne visi paparčiai pražydo, ne visos vingiorykščių rykštės paaugo. Ši savaitė – labiau tęstinumas nei nauja pradžia. Partnerystės klausimas – labai svarbus. Gali būti, jog su kai kuo deratės dėl namų tvarkos, dėl būsto keitimo, o gal tiesiog nebesutariate, kam priklauso valdžia juose. Nesutarimai – ne tik namuose. Darbe taip pat visokių stebuklų būna. Vieniems reikia naujo darbo, kiti senąjį bando išsaugoti, o kai kas pats darbus rikiuoja.

Liūtas (07 23–08 22)

Mažai tikėtina, jog viena savaitė pakeis gyvenimą. Na, nebent turite giminių Jonavoje arba Joninės jums – didžiausia metų šventė. Tada gali būti visko: ir senos paslaptys išaiškėti, ir naujų atsirasti. Tačiau vis tiek laikas bėgs greitai, sunku bus ką nors nuspėti, suplanuoti ar tai, kas sumanyta, įgyvendinti. Leiskite sau ilgiau pavakaroti, dažniau pakalbėkite su draugais, nepraraskite ryšių, kurie po truputį silpnėja.

Mergelė (08 23–09 22)

Vasara įsibėgėja, jūs mėgaujatės jos žaliais žingsniais, atsipalaiduojate ir praleidžiate tai, kas verta dėmesio ar turi puikias perspektyvas. Čia kaip su žirniais: laiku atramų nerasite, neparišite – nieko ir neturėsite. Aišku, gali taip nutikti, jog atsiras kokia nors kirmėlė ant rožės lapo, kuri vis tiek viską sugadins. Tačiau būsite bent pabandę. Savaitės pradžia kur kas geresnė nei pabaiga.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Venkite sūpynių. Ne tik tų, kurios sūpuojasi po senais medžiais, bet ir gyvenimiškųjų, kurios iš vienos pusės į kitą mėto. Reikia stabilumo, konkretumo ir kuo mažiau blaškytis. Jūsų atostogų planai po truputį keičiasi, tačiau pagrindinės gairės išlieka, o kelionės bus tada, kai turi būti. Didžiosios problemos – jūs patys, jūsų nesutarimai namuose, o kartu ir pasikeitęs požiūris į darbdavį.

Skorpionas (10 23–11 21)

Noras tobulėti. Vieniems tai – susidomėjimas mokslais, kitiems – naujomis technologijomis virtuvėje, o kai kas lanko someljė kursus. Iš tiesų nesvarbu, kurioje srityje šis akcentas, nesvarbu, į kokias aukštumas veržiatės, – svarbu tik tai, jog norite ko nors naujo, jog reikia to, kas taptų nauju varikliu visiems metams. Greičiausiai ši savaitė bus paženklinta vaidais namuose, nemiegotomis naktimis, tačiau rytas vis tiek išauš ir viskas bus taip, kaip turi būti.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei būtų galima pasislėpti po varnalėšos lapu – pasislėptumėte. Deja, dabar turite dalyvauti aplinkinių gyvenime, kad ir kas ką sakytų, manytų ar prieštarautų. Nuo jūsų požiūrio, nuo sugebėjimo priimti žinias, naujienas pri-klausys ir namiškių nuotaikos bei planuojamos atostogos. Tos atostogos – ne itin ilgos ir išdėliotos punktyrais vasaros žemėlapyje, tačiau vis tiek svarbios ir lauktos. Darbai juda stabiliai, tačiau labai mažais žingsniais.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Laimingiesiems pasiseks – jie ne tik paparčio žiedą ras, gerai pasilinksmins, bet dar ir sugalvos, kaip tą žiedą panaudoti. Tie, kurie trumpiausią naktį praleis su anūkais, šunimis, katėmis, paryčiais sulauks atlygio. Savaitė bus išpešiota, išsklaidyta – jokių rimtų darbų, jokių tikrų planų ar pasiekimų. Viskas vyksta spontaniškai, neplanuotai ir kartais labai komiškai. Pašėlkite, jei jau likimas taip sugalvojo.

Vandenis (01 20–02 18)

Rasti kaltuosius, išsiaiškinti, kas teisinga, kas – ne, sutaikyti tuos, kas susipyko. Norai geri – rezultatai prasti. Todėl geriau užsiimti savo darbais, savo namais, nei kištis į svetimus reikalus. Labai tikėtina, jog ši savaitė bus tikrai turininga, įdomi ir kupina malonių netikėtumų. O kad viskas eitųsi sklandžiai, pasimerkite melsvų kvapių našlaičių puokštelę. Ir fėjos bus patenkintos, ir sieloje ramiau.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų ryžtas, užsispyrimas ir bandymas išsiaiškinti vienintelę tiesą žavi aplinkinius, tačiau kartu nubaido romiuosius. Jūs dar neturėsite laiko ir galimybių naujiems žygiams (neturima galvoje žolelių rinkimo stebuklingąją naktį), tačiau pasiruošimas vyksta. Dar savaitė kita, ir jūs galėsite parodyti viską, ką sukaupėte, išmokote per pastarąjį pusmetį. Jūsų aplinkai gerokai sunkesnis metas nei jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.