Astrologė nudžiugino: savaitė bus paženklinta linksmybių

Štai ir atėjo paskutinė birželio savaitė. Paženklinta linksmybių, atostogų romantikos, gerų norų ir idėjų. Astrologė Skirma Liepienė apdalino patarimais kiekvieną Zodiako ženklą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Jun 25, 2017, 12:10 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Rūpesčiai. Galite matyti, suvokti tik tai, kas šiuo metu yra. Ateitį įmanoma nuspėti, bet negalite žinoti, kad taip tikrai bus. Didelis pasitikėjimas savimi, planavimas ir stebuklų laukimas gali ir nepasiteisinti. Nieko baisaus, nes kasdieniai darbai ir įprasti rūpesčiai viską užgoš. Jei nuo jūsų priklauso kiti žmonės, atsakomybė didesnė. Jei esate patys sau šeimininkai, niekas su šluotražiu po nosimi nepamojuos.

JAUTIS (04 21–05 21)

Linksmybės. Sunku paklusti taisyklėms. Atrodo, kad to tikrai nebus nei namie, nei darbe. Jūs turite savo planą, troškimų ir eisite tiesiai link jų. Laukia būrys draugų, triukšmingi savaitgaliai, paežerės, pajūrio barai. Niekas nė nesiruošia sulėtinti tempo. Jei galite, švęskite. Kitos šventės toli, o vėliau darbai prispaus taip, kad net cyptelėti negalėsite. Savaitgalis nebus itin ilgas, bet kupinas emocijų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Norai. Gilinsitės į klausimus, kuriuos dar galima ir reikia atidėti. Bandysite planuoti pajamas, išlaidas. Kažkurioje vietoje įsprausite pernelyg didelius norus, susijusius su pramogomis, kelionėmis, o tai, kas svarbiausia, nustumsite į sąrašo galą. Neskubėkite, leiskite ramunėms nužydėti, emocijoms nurimti ir tik tada grįžkite prie šių painių klausimų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Idėjos. Ne veltui sakoma, kad kiekvienas iš proto kraustosi skirtingai. Viskas priklauso nuo jūsų pačių. Dabartinės idėjos vertos dėmesio, todėl nepraleiskite progos. Antroji pusė bandys jus pristabdyti, nes norės viską išlaikyti taip, kaip yra. Nepasiduokite. Tie, kas neišdrįs leistis į nuotykius ar paklūsta aplinkiniams, dar ilgai gyvens nuobodžiai. Kiekvienas renkasi.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Trukdžiai. Kas buvo nesvarbu, nereikšminga, taps akmenėliu bate. Pradės trukdyti tai, kas anksčiau buvo nepastebima. Viskas gerai, jei galite sustoti ir problemas tiesiog iškratyti. O jei ne? Situacija gali tapti be išeities, o pirmiausia darbe. Ten mažai kas nuo jūsų priklauso. Vieniems valdžia trukdys, kitiems – partneriai, o treti iš viso nežinos, kur dėtis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pertrauka. Įdomiausia – per pertraukas. Tarp darbų, pareigų, įsipareigojimų tėvams, vaikams, šiltnamiams turi būti pertraukų. Tos pertraukos – ne tik susitikimai prie kavos puodelio, filosofiniai pokalbiai ar švarinimasis namuose. Per pertraukas turi vykti tai, apie ką svajojate, ko trokštate ir kiekvieną dieną negalite turėti. Ir visai nesvarbu, ar tai kelionė į Ufą, masažas, ar siuvinėjimas. Tai turi būti jūsų asmeninė pertrauka.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Permainos. Įtampa gali išmušti pagrindą daugelyje sričių. Vieniems tai bus politiniai, diplomatiniai įvykiai, keičiantys kelionių planus. Kitiems – nepasitenkinimas vadovais. Treti bus priversti peržiūrėti tikėjimo tiesas ir pasitikėjimo ribas. Kad ir kaip būtų, viską vis tiek nuskaidrins atostogų laukimas, šilti vakarai su draugais ir braškėmis pakvipę namai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kryptis. Nerdami stačia galva galite prisigalvoti daugybę pasiteisinimų, priežasčių, kodėl tai darote ir kodėl jums to reikia. Jei krisdami persigalvotumėte, visada galite pakeisti kryptį ir pradėti kilti. Kiekvienas suaugęs žmogus gali pakeisti nuomonę, bet tik retas drįsta prisipažinti, kad ją pakeitė ar klydo. Būkite sąžiningi sau ir nebijokite keisti pozicijos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Debesys. Darbo savaitės pabaigoje situacija pradės keistis, debesys tamsės ir jokie laužai nešildys, nes aplinka – pernelyg atšiauri. Nors tai ir emocijų kupinas, tradicinis laikas, situacija bus kitokia. Tai pasireikš įvairiomis formomis. O ir jūsų planai menkai derės su namiškių poreikiais. Šalta savaitė gali baigtis labai mielu penktadieniu, tik pirmiausia teks pasistengti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Romantika. Po melsvais lubinais galima paslėpti visas savo godas ir nerimą, rasti priimtiniausią meditacijos būdą, išsikovoti galimybę pailsėti. Tai romantiškas metas. Poilsis nebūtinai turi būti nuo darbų. Kartais reikia pabėgti nuo aplinkos, kurioje anksčiau jautėtės reikalingi, darbingi ir mylimi. Visa tai kaip melsvas fonas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ryšiai. Viskas keičiasi, juda. Tikėtina, kad tai, kas nepavyko per visus mokslo metus, bus įgyvendinta rugsėjį, o gal net rugpjūčio pabaigoje. Didesnis dėmesys bus skiriamas knygoms, bendravimui ir naujų ryšių paieškoms. Santykiai su užsieniu nėra labai stabilūs, tačiau įdomūs ir teikiantys perspektyvą. Viskas, kas vyksta artimiausioje aplinkoje, dabar labai svarbu. Giminaičių kritika gali žeisti, bet numokite į tai ranka.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dovana. Sutiksite seniai matytus žmones, apsvarstysite ankstesnius sprendimus ir suprasite, kad pasirinkimas buvo teisingas. Tikra gyvenimo dovana suvokti, kad kitaip pasielgti negalėjote, kad tai, tikėtina, jus apsaugojo nuo dar didesnių klaidų. Daug laiko skirsite analizei, vidinėms pertvarkoms ir sąrašams, tvarkaraščiams. Tokie darbai nesumažins jūsų nuotaikų kaitos, bet suteiks bent šiek tiek stabilumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.