Astrologės įspėjimas: saugokite savo šeimą nuo to, kas gresia

Ateinančią savaitę būkite atsargūs, bendraudami su mylimaisiais ir šeimos nariais - tai laikas, kuomet santykiai gali patirti tikrus išbandymus, perspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 9, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Sprendimai. Jei priėmėte sprendimą, nekeiskite jo. Nesvarbu, kad jis kam nors nepatogus, nesvarbu, kad šiek tiek jaučiatės kalti. Jūsų nuolaidžiavimas nepadės, tik apsunkins situaciją. Šie sprendimai paveiks šeiminius santykius, truputį pakedens giminės problemas, tačiau nevirs dideliais atvirais konfliktais. Darbe tas pats darželis, kurį reikės ravėti. Niekas nesikeis, niekam niekas neįdomu. O kitą savaitę – viskas iš naujo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dovanos. Šiek tiek įplyšo šeiminis gyvenimas. Nieko nepadarysi. Nesvarbu, kuo siūsite – raudonu šilku ar tikra vilna. Vis tiek žymė liks. Vienintelė priemonė pakeisti situaciją – dovanos. Jos ištrina visas matomas ir nematomas ribas. Tai ne papirkinėjimas, o būdas spręsti konfliktus. Gali būti, kad jums teks žymiai dažniau dovanoti nei džiaugtis dovanomis. Todėl atrodys, kad savaitė nuostolinga.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Muilo burbulai. Nejaukiai jaučiatės, manote, kad esate pamiršti, iškeisti į ką nors patrauklesnio? Gali būti, bet greičiausiai darbai įsuko draugus ir jums lieka stebėti jų dūzgimą. Nesididžiuokite, patys paskambinkite, pasikvieskite, surenkite šventę. O kai visi bus drauge, galėsite ne tik juokauti, bet ir ateitį planuoti, patarimais dalytis. Dideli spalvingi planai sprogs lyg muilo burbulai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Linksmybės. Tikėtina, kad gimtadieniai ir dūzgės užtruks. Praėjusią savaitę tai buvo smagu, šią jau kelia nuovargį. Vis dėlto nieko neatsisakysite ir toliau bandysite visur spėti. Jei trūks miego ir saldumynų, savaitgalis jau bus sunkus, teks pasirūpinti sveikata. Gerai, jei ir antroji pusė siaus kartu. Tuomet kartu jausite linksmybių pasekmes. Tiems, kas bandys dirbti, seksis lengviau, bet vis tiek savaitgalis prastas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rutina. Tai dar ne sukilimas. Dar galite daryti įtaką antrosios pusės sprendimams, viską nukreipti palankesne linkme. Vis dėlto dūžtančios lėkštės jau tampa kasdienybe. Tėvų lankymas, neplanuotos išvykos į pajūrį – rutina. Viskas būtų gerai, jei turėtumėte savo nuomonę ir bandytumėte ją apginti. Tada visiems kitiems taip pat būtų aišku, kas jų laukia.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tradicija. Saldžiausios braškės jau suvalgytos, o trešnes, kaip ir naujausius pasiūlymus, strazdai nulesė. Kad ir kas nutiktų, galvokite ne tik apie save, bet ir apie tuos, kurie nuo jūsų priklauso, kurie be jūsų negali nei gyventi, nei kurti. Gali būti, kad ši savaitė bus ne itin darbinga, bet turinti įtakos jūsų bei artimųjų planams. Bendri sekmadienio pietūs taps šeimos tradicija, o ne prievole.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Gėda. Viskas, kas nemalonu, seniai sušluota po kilimu. Gaila, bet netikėtai atsiras smalsuolių, kurie tą kilimą pakels. Viskas taps matoma, apims gėdos jausmas. Turite tik dvi išeitis: arba apsimesti, kad tai ne jūsų darbas, arba viską paversti juokais, pasišaipyti iš savęs ir sušluoti šiukšles. Situacija dviprasmiška, bet išeitis yra.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sodas. Kelionės iš namų į namus, iš sodo į sodą. Ravėjimas, pomidorų genėjimas, pašnekesiai apie rožes. Pradžioje tai džiugins, atrodys smagu ir linksma, bet vėliau apims nuobodulys, norėsite sutvarkyto kiemo, nupjautos pievelės ir ramybės. Tai, kas jūsų ir kas jus džiugina, yra didžiausia vertybė. Savaitė nebus darbinga, perspektyvių idėjų ir planų mažai, tačiau daug draugų, daug naujų žmonių.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atvirumas. Jei norite kam nors paskambinti, kam nors pašnibždėti ir ilgesys jau smaugia, neatidėliokite, padarykite tai. Ir nesvarbu, kas teisus, kokios taisyklės galioja. Reikia rasti tą, kurio siela šaukia. Ir nebūtinai viskas susiklostys palankiai, tačiau jūs žinosite, kurioje vietoje esate, būsite atviri ateičiai, naujai patirčiai. Tai geras laikas atsisakyti to, kas atgyveno ir skaudina, pasinerti į tai, kas nauja.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Planas. Daug ryžto ir pamąstymų gyvenimiškomis temomis. Ne tik sėdėsite ir kalbėsite apie tai. Jeigu norėsite pakeisti situaciją, teks sudaryti rimtą gyvenimo planą. Puikiai žinote, kad viskas priklauso nuo aplinkybių, tačiau dabar galite jomis pasinaudoti, rasti būdą, kaip gyvenimą paversti ne viską griaunančiu cunamiu, o srautu, nunešančiu šiukšles.

VANDENIS (01 21–02 19)

Bangos. Patinginiaukite, neskubėkite imtis naujų darbų, planų ar siekių. Bus to laiko. Naktys trumpos, dienos ilgos ir kvepiančios liepomis. Bendruomeniniai reikalai bus svarbiausi, o jūs galėsite teikti pasiūlymus, pakeitimus. Tikėtina, kad jie bus atidėti iki rudens, todėl nemėtykite akmenų ten, kur nenorite, kad bangos susidarytų. Neskubėkite drumsti svetimų vandenų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Vaivorykštė. Bandykite rasti tą gyvenimo briauną, kurioje lūžta bjaurasties spindulys ir viską paverčia gražia vaivorykšte. Tai nėra didelių laimėjimų savaitė, tai pamokų, pakantumo ir sugebėjimo priimti kitokį požiūrį metas. Nebus lengva, ypač bendraujant. Viskas susitvarkys, jei retsykiais patylėsite, nevartysite akių ir būsite malonesni. Dirbti teks daug, be atlygio, tačiau su perspektyva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.