Astrologė perspėja: galite skaudžiai užsigauti

Nenuspėjama savaitė, pateiksianti gyvenimo pamokų, nuo kurių išsisukti nepavyks. Būkite atsargūs, kad skaudžiai neužsigautumėte, įspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 11:04 AM

Avinas (03 21–04 19)

Ši savaitė – nenuspėjamas kelias. Kiekvienas gyvenimo vingis, posūkis ar duobelė kelyje išmoko ko nors nauja. Bet norisi gyventi ne dėl pamokų, o dėl sėkmės, meilės, laimės.

Todėl pamokas išmokite greitai, pasistenkite suvokti, ko iš jūsų norima, ką reikia ištaisyti, ir po to mėgaukitės visais vasaros teikiamais malonumais. Naminiai nesutarimai lieka praeityje, negrįžkite prie baigtų temų.

Jautis (04 20–05 20)

Vejatės tai, kas buvo. Dėmesys bendravimui, susitikimams, pasimatymams. Išsibarstoma į daugybę pokalbių, išsidalijama į daugybę renginių. Pritrūksta laiko užkopti į savą levandų kalnelį. Skubėdami prarandate galimybę pailsėti ir pasimėgauti tuo, ką sukūrėte.

Labai tikėtina, kad savaitė bus kiek nerami, keletas sudėtingų dienų pakeis tolesnius planus. Visada raskite laiko savo erdvės, savo pievelės priežiūrai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dideli vėjai ne tik melo malūno sparnus suka. Jie pakelia ir apgavystės dulkes, nuo kurių labai akis graužia. Pagrindinis šios savaitės nesumaltas grūdas – tiesa.

Reikia būti sąžiningiems ne tik su aplinkiniais, bet ir su savimi. Sau meluojant argumentų nereikia. O tie, kurie šios problemos išvengs, turės labai daug džiaugsmo ir pramogų: kas serbentus skins, kas užpiltines ruoš, o kas pas draugus laužą kurstys.

Vėžys (06 21–07 22)

Tik jums atrodo, kad viskas išsisprendė, kad viskas dabar savo vietose ir nekintama. Visi kiti, pirmiausia jūsų antroji pusė, turi savo planą. Ir ne tik atostogų, namų pertvarkos, bet ir finansams skirstyti.

Labai daug priklausys nuo to, kiek prisidedate prie namų ūkio darbų, kiek rūpinatės buitimi ir kas namuose pagrindines pajamas uždirba. Konfliktų bus išvengta, tačiau įtampos nestigs.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūs vis dar galvojate apie valdžią, apie galimybes užimti sostą. Ir perkeltine, ir tiesiogine prasme. Jei turite gerą palaikymo komandą, susivokiate valdžios strategijoje ir sugebate tai panaudoti savo tikslams įgyvendinti – puiku. Bet gali būti, kad planas menkavertis ir trokštama padėtis – tik miražas.

Būkite atsargesni su savo norais – jie gali išsipildyti taip, kaip jūs ir pasakėte.

Mergelė (08 23–09 22)

Pastarųjų savaičių įvykiai panašūs į ėjimą slidžiais akmenėliais. Nuslysti lyg ir nėra kur, bet labai nestabilu, o ir užsigauti skaudžiai galima. Truputėlį ramiau, atsargiau namuose – ten visi labai jautrūs ir jokie pažadai neišgelbės, jei situacija paaštrės.

Darbams laiko pakanka, o pomėgiams – pritrūksta. Todėl įsigyti ateities knygą privalu – ten surašysite savo sumanymus, mintis, kad nepabėgtų ir būtų įgyvendinti, kai atsiras galimybė.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Netikėtumų virtinė ne tik tiems, kurie namuose sėdi, bet ir tiems, kurie kelyje ar atostogauja. Net jei jūs ir viską puikiai suplanavote, nepalikote jokio plyšelio, vis tiek atsiras koks nors kurklys, kuris nukąs svajonių daigą. Nuotraukos, dokumentai ir visa kita, kas svarbu, turi turėti dublikatus – praradimų galimybė didelė. Tačiau nuotykių troškimas ir galimybė pamatyti ką nors nauja šią savaitę svarbiausia.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesvarbu, kaip planavote, nesvarbu, kas jums padeda, viskas vyksta pagal tam tikrus dėsnius. Vieni dalykai – pagal visuomenei žinomas taisykles, kiti – pagal visatos tvarką. Beprasmiška tam priešintis, stengtis išvengti apribojimų – jie griežti ir vienu, ir kitu atveju.

Laikydamiesi taisyklių, nebandydami išsisukinėti ir būdami sąžiningi laimėti galite daug (kaip darbe, taip ir palaikydami ryšius su svarbiais žmonėmis).

Šaulys (11 22–12 21)

Gūsinga savaitė. Jūs vėl blaškomi iš vieno gyvenimo pakraščio į kitą. Gal gerai, o gal ir ne. Mat nuo tokio svaidymo, kratymo ir negalėjimo ramiai gyventi jau pradeda lengvai pykinti. Tai nesitęs ilgai ir jau kokį šeštadienio rytą viskas atrodys paprasčiau.

Namiškių nepjaukite, darbe nerėkite, šunų ir kačių nevaikykite. Poilsis pušyne – pats geriausias. Susitvarkydavote anksčiau, susitvarkysite ir dabar.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ši savaitė – kaip pyragas su mėlynėmis: vieniems klius daugiau, kitiems – mažiau, bet gėrio užteks visiems. Didieji svarstymai susiję su darbais. Atostogauti? Dirbti? Atsisakyti papildomų pareigų ar ne?

Viską lems situacija namuose. Kam reikia pinigų – dirbs, kas gali atostogauti – atostogaus. Vieniems ir kitiems papildomų pareigų vis tiek atsiras. Labai svarbu nesikišti ten, kur jums nepriklauso.

Vandenis (01 20–02 18)

Laukimas geresnių laikų, bandymas prisiminti, kas kam priklauso ir ką kas turi padaryti, – betiksliai. Geriausias laikas yra dabar. Tik nuo jūsų priklauso, ar „Laumės juostai“ ruošitės, ar į Kvapų naktį eisite, ar tiesiog savame sode šventę ruošite.

Laikas, kai reikia būti su žmonėmis, pasinerti į bendrą džiugesio, teigiamų emocijų erdvę. Dėl to jausitės laimingesni, kils naujų idėjų, o gal tiesiog pamiršite rūpesčius.

Žuvys (02 19–03 20)

Viskas ne taip, kaip tikėjotės, ne ten, kur ėjote, ne tai, kam ruošėtės. Reikia tai priimti kaip pabaigą, kaip galimybę pereiti į kitą darbą, o gal net pakeisti į ką nors naujo.

Tai laikas, kai galite įvertinti, išanalizuoti, ką nuveikėte, ir padaryti išvadas, o tada arba tęsti, arba viską keisti. Apmąstymų ir atostogų laikas. Jūsų laukia sudėtingas, įdomus ir labai greitas laikas, todėl šią savaitę dar niekur neskubėkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.