Astrologė žada: laukia itin sėkminga savaitė

Kitą savaitę daugelis pajus likimo pirštą. Ypač džiugu tai, kad beveik visais atvejais tai reikš sėkmę ir likimo dovanas. Astrologė Skirma Liepienė šįkart žada itin sėkmingą savaitę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Vėžys
Vėžys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 16, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Planai. Viskas, ką jūs dabar sugalvojate, suplanuojate, pradedate daryti, anksčiau ar vėliau lems sėkmę. Tai periodas, kai pabunda seniai pamiršta meilė, kai imamasi kūrybinės veiklos, kai trokštama visas pasakas ir svajones paversti realybe. Ir tai puiku, nes tik svajodami, ko nors trokšdami surasite būdą judėti pirmyn. Po didelių emocinių pakylėjimų visada ateina nuovargis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Atostogos. Jums neliks pasirinkimo – viską turite padaryti patys. Nėra kas eitų iš paskos, padėtų, patartų ar bent morališkai palaikytų. Todėl nenuostabu, kad noras stengtis po truputį blėsta. Jei yra galimybė, išeikite trumpų atostogų, išvykite į nedidelę kelionę ar surenkite vakarėlį. Viskas, kas gali praskaidrinti nuotaiką ar pakeisti įprastą aplinką, yra sveikintina. Tai, kas savaitgalį atrodys neišsprendžiama, per savaitę užsimirš.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Likimas. Rėkaukite nerėkavę, bet tas, kuris gyvena aukštybėse, jau apsisprendė. Jam tikrai nerūpi jūsų nuomonė. Susiklosčiusią situaciją galite vertinti kaip kūrėjo gerą humorą, bet jums nuo to ne linksmiau. Tai buvo nuspręsta be jūsų. Šią savaitę bandysite susivokti, kada ir kas nutiko. O vėliau tiesiog ieškosite naudos iš pasikeitusios situacijos.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Triukšmas. Bangų mūša sukelia triukšmą, lygiai taip pat kaip ir jūsų bandymas namuose įvesti tvarką. Visi apsimeta, kad girdi, bet net nesistengia suvokti, ko jūs norite, reikalaujate ar prašote. Daug paprasčiau viską atlikti patiems arba reikalavimus atidėti vėlesniam laikui. Pramogų, linksmybių pakaks, tačiau jas organizuosite ne jūs. Ne jūs apmokėsite sąskaitas, bet ir muziką užsakysite ne jūs.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Tobulėjimas. Kol viskas nepasibaigė, niekas neaišku. To, kas vyksta, prasmė išaiškės, kai viskas pasibaigs. Nesistenkite ieškoti prasmės, išeities, nesiblaškykite ir nenirškite. Tai, kas jus erzina, trukdo ir kelia nerimą, baigsis kartu su šia savaite. Gal kiek lengviau bus kitą savaitę, kai Saulė persikraustys į Liūtą. Atsipalaiduoti neteks: darbų padaugės, veiklos – taip pat, nes esate dalis to, kas kinta. Visa tai priimkite kaip galimybę tobulėti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žemdirbystė. Mokėsite, žinosite, pažinsite. Galite nukeliauti ten, kur atsivers galimybės. Laukia truputis nemalonumų, šiek tiek intrigų ir apkalbų, bet viskas – savo vietose. Žemės ūkio darbai vis dažniau taps pokalbių, naujų planų tema. Gal nieko rimta ir nebus, tačiau vienas kitas pomidoras gėlyne, braškės balkone bent iš dalies realizuos troškimą būti sodininku ir daržininku. Tie, kurie toli nuo žemės, kurs naujus praturtėjimo planus. Bet jie bus menkaverčiai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Proga. Lengviau užbėgti įvykiams už akių, nei paskui taisyti padarytas klaidas. Tačiau tai pavyksta ne visada. Šios savaitės užduotis – pamatyti lemiamus momentus, nepraleisti progos viską pasukti jums reikiama linkme. Jei nieko nepastebite, dar nereiškia, kad nieko nevyksta. Tiesiog nematote. Labai tikėtina, kad svarbūs, reikšmingi sprendimai yra padaryti už jus. Pasekmes pajusite kur kas vėliau.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Požiūris. Paslaptys lieka paslaptimis, kol jas žinote jūs vieni. Kai skrynia atverta, žinia pasklinda. Tada jau nesulaikysi nei gerų linkėjimų, nei pavydo šnabždesių. Tai neturėtų jūsų gluminti, nes gerasis periodas tęsiasi, jūs dabar galite įgyvendinti daugybę sumanymų, kuriuos dėl kokių nors priežasčių atidėliojote. Pinigų nepadaugės, darbai liks tie patys, tik keisis jūsų požiūris į juos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sėkmė. Jums bus suteikta galimybių, pabirs pasiūlymai, prašymai, kvietimai. Gal visko ir negalėsite priimti, su visais kavos išgerti, pakalbėti, bet apsvarstyti kiekvieną atvejį reikia atskirai. Tai progos, kurios gali padėti ateityje. Jos gali lemti naujus tobulėjimo, finansinės gerovės kelius. Jums reikia būti dėmesingiems ir daugiau laiko skirti bendravimui su žmonėmis, net ir tuo atveju, jei manote, kad nieko iš to neišeis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Dovana. Gavote likimo dovaną? Nežinote, ką su ja daryti? Įsižeisti? Džiaugtis? Ji jums visai nereikalinga? Kad ir kas tai būtų, gyvenimas jums pateikė mįslę. Ir tą mįslę teks įminti vien tam, kad būtų patenkintas smalsumas, parodytas išprusimas bei sugebėjimas prisitaikyti prie situacijos. Tai nieko nelems nei asmeniniame gyvenime, nei darbe, bet leis tapti lyderiu tarp bendraminčių. Priėmimas į naują draugiją jus taip pat pamalonintų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Lygis. Esate per daug išlepinti, todėl ne visada darbštūs, dėmesingi kitiems. Norite kuo greičiau viską nustumti tolyn ir kad jums leistų užsiimti tuo, kuo norite. Bet taip nebūna, gyvenimas geriau už jus žino, ko jums reikia ir į kurią pusę turite traukti. Dabar pasipriešinti nelabai išeis. Bet sukaupę drąsą ir vilties likučius, iškratę taupykles ir susirūpinę darbu jūs po truputį užaugsite iki reikiamo lygio.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pažintys. Kalbėdamiesi, svarstydami ir tardamiesi sužinosite ne tik aplinkinių nuomonę, bet ir savo galimybes įgyvendinti vieną ar kitą sumanymą. Labai tikėtina, kad naujos pažintys šiuo laikotarpiu atvers visai naują, nematytą gyvenimo sferą, kurioje galėsite save realizuoti ar rasti naują pomėgį. Tačiau labai svarbu neišsibarstyti, gyvenimo nepaversti plepalų virtine. Tai vėliau gali turėti įtakos jūsų reputacijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.