Astrologė: svarbiausi dalykai, į kuriuos turite atkreipti dėmesį šią savaitę

Daug neaiškumų ir nesusipratimų - tokios bus artimiausios dienos. Astrologė Skirma Liepienė pataria, į kuriuos dalykus svarbiausia atkreipti dėmesį šiame chaose.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 6:20 PM

Avinas (03 21–04 19)

Nuo kalno viršūnės viskas atrodo daug paprasčiau nei slėnyje. Todėl kai kasdieniai reikalai labai komplikuojasi ir jūs nebegalite matyti, kontroliuoti visko taip, kaip jums norisi, atsitraukite, užlipkite į savo kalną, pažvelkite į tai iš aukščiau ir nemalonius tvarkymo darbus perkelkite ant svetimų pečių. Tie, kurie gali į viską pažvelgti iš aukščiau, gali ir nurodinėti. Užimkite tą poziciją, kurios esate verti.

Jautis (04 20–05 20)

Nereikia žinoti visų atsakymų – tai nebūtina. Tiesiog gyvenkite, džiaukitės ir mėgaukitės tuo, kas vyksta aplink. Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį, bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekus ir padės suvokti savo klaidas. Todėl bandykite į viską pažvelgti paprasčiau, lanksčiau, su nedidele ironijos doze. Viskam savas laikas, ir jūs turite išlaukti savo asmeninių atlaidų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų nesugebėjimas apsispręsti ar rizikuoti kitus žmones gali erzinti. Bandymas išlikti neutraliems, teisingiems ir niekur nesikišti patogus tik jums patiems. Aplinkiniai nuo to nesijaučia geriau. Dalyvaukite draugų, šeimos gyvenime ir tuo atveju, jei jums reikia išlipti iš komforto zonos, aukoti savo laisvalaikį ar tai sukelia neigiamų emocijų. Tik jausdami, padėdami, verkdami ar juokdamiesi sužinote, koks yra tikras gyvenimas.

Vėžys (06 21–07 22)

Kuo tuštesnę statinę ridenate, tuo garsiau ji barška. Neridenkite savo pažadų svetimomis gatvėmis, nesigirkite tuo, ką žadate padaryti. Tiesiog imkitės veiklos ir įgyvendinkite tai, apie ką seniai visi žino. Ši savaitė – puikus metas imtis veiklos, kurioje reikia ne tik gerų idėjų, bet ir fizinės jėgos. Lengviau seksis tie darbai, kuriuos galima greitai pabaigti. Nesnauskite – išsimiegosite žiemą.

Liūtas (07 23–08 22)

Laikas tirštas lyg sirupas, teka lėtai, vangiai ir dažnai užsaldina tas gyvenimo sritis, kur to visai nereikėjo. Jums puikiai sekasi įgyvendinti savo sumanymus. Dabar nesate pirmose pozicijose, bet pasiekėte tai, kas būtina. Viskas pavyksta kur kas lengviau nei šios vasaros pradžioje. Tačiau kartkartėmis kai kas bando pasigerinti ir viską savo gerumu net sulipina, sustabdo jūsų veržlumą.

Mergelė (08 23–09 22)

Taip jau likimo svarstyklės pasviro, kad dabar viskas matuojama gerų darbų skale. Didesnė dalis darbų – kaip investicija į ateitį. Kai kam padėsite darbais, ką nors paremsite pinigais, su trečiais tiesiog pašnekėti reikės. Tai metas, kai asmeninis gyvenimas nustumiamas tolyn, vis daugiau laiko skiriama darbams, visuomeninei veiklai. Tačiau neatsisakykite savo tikslų, ypač tų, kuriems yra laiko limitas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Norisi viską perkainoti, suvokti savo poelgių, pasirinkimų svarbą, vertę. Bet to neįmanoma padaryti, nes negalima pasukti laiko atgal ir ištaisyti savo klaidų. O jei negalima nieko pakeisti, tai ir neverta išgyventi ar bandyti ką nors susigrąžinti. Gyvenkite tuo, ką turite, eikite tuo keliu, kur einate, bet priimkite pagalbą iš tų, kurie nusiteikę jums padėti, parodyti, pamokyti. Leiskite jiems atversti jums naujas gyvenimo knygas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kad ir koks romantiškas sumanymas būtų, neturėdami griežtų ribų ir termino nepabaigsite to, ką pradėjote. O pabaigti reikia iki ketvirtadienio ryto, nes kitaip visa tai įstrigs. Naujiems darbams, sumanymams prastas laikas. Bet seniems darbams pabaigti, sąskaitoms suvesti – puikus metas. Nereikia pamiršti, kad penktadienis skirtas linksmybės, pasisėdėti su bičiuliais. Bet tai ir labai svaiginantis laikas, kai nesunku prarasti kontrolę ir padauginti alkoholio.

Šaulys (11 22–12 21)

Stebėtina, kaip kartais gyvenimas pakiša koją: nesavanaudiškai, geranoriškai nusiteikę prisiimate įsipareigojimus, kuriuos įgyvendinti labai sudėtinga ir keblu. Ir niekas nekaltas, tiesiog tuo momentu tai atrodo teisingiausia. Trečiadienis – tokia diena, kai reikia labai gerai viską apgalvoti. Šeimos klausimai iškyla į pirmą planą, o darbas – tik galimybė pragyventi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šiek tiek nerimo ir baimės, o gal tiesiog nesusipratimų, kurie gali išmušti iš vėžių ir pačius stipriausius. Tačiau viskas išsirutulios į gera ir darbo savaitė prasidės įprastai, be didesnių netikėtumų. Noras pakeisti nusistovėjusią tvarką, išplėsti įtakos sferą bus lengvai įgyvendinamas. Tačiau viskas priklausys nuo jūsų pačių noro ir ryžtingumo. Nesižavėkite penktadienio pobūviais – ten viskas ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Vandenis (01 20–02 18)

Nemokate priimti pagalbos, paramos net tada, kai jos reikia. Nesijaučiate dėkingi, kai ją gaunate, nes manote, jog nusipelnėte. Greičiausiai taip ir yra.

Todėl mažiau kreipkite dėmesio, kas ką sako, kas bando kritikuoti ar mokyti. Jūs viską žinote ir taip. Ateis laikas – pasiklausite. Nereikės – tai nereikės. Tai puikus metas dirbti savarankiškai bandant išsikovoti vis didesnes įtakos sferas.

Žuvys (02 19–03 20)

Laimė užkrečiama, ir jūs šį virusą dosniai dalijate aplinkiniams. Nors vakarais norisi tik ištiesti kojas ir atsigulti. Darbų, sumanymų gausybė atima laisvalaikį, poilsį. Jei nesustosite, laimės nedalysite, nes viską užgoš nerimas dėl sveikatos. Bandykite planuoti išmintingai. O šeimos gyvenime nieko nauja: jus myli, jūs mylite ir taip gyvenate toliau. Svarbu, kad stabilu, nors ir nuobodu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.