Astrologė Skirma Liepienė: kitą savaitę kils pavojus tam, kas svarbiausia

Astrologė Skirma Liepienė perspėja - laukia gana konfliktiška savaitė. Bus labai lengva sugadinti santykius su mylimaisiais ir kitais svarbiais jums žmonėmis. Todėl atsargiau reikškite emocijas, nes rizikuojate prarasti tai, kas gyvenime svarbiausia.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Sostas. Kartais pasaulį galima valdyti dviese. Tik ne visada jūs su tuo sutinkate ar to norite. Dabar atrodo, kad paprasčiau nusileisti nei dalytis sostą. Tik vien prisitaikydami, paklusdami aplinkybėms mažai ką pasieksite. Ir taip blogai, ir kitaip ne išeitis. Nuolatinis kompromisų ieškojimas. Pirmiausia – darbe, vėliau – namie. Jei kartu linksminsitės, draugus aplankysite, išeitį rasite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Savarankiškumas. Neleiskite, kad kas nors reguliuotų jūsų gyvenimą, priimtų sprendimus ar darytų spaudimą. Jūs puikiai žinote, kas galima, o kas ne. Kada galima, o kada reikia sustoti. Ir tegul viskas bus taip, kaip jūs norite. Turėdami tikslą eikite link jo. Nesvarbu, kad kitiems tai atrodo laiko gaišimas ar menkniekis. Jūs žinote geriau. Meilės reikalai klostysis ramiai, bet labai greitai pūstelės palankus vėjas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Naujovės. Norėsite pradėti ką nors nauja, nematyta. Atsiras poreikis skubėti, rizikuoti, lėkti. Tai ne tik padės rasti naujų veiklos sričių, bet ir pažadins aplinkinius. Atsiras sekėjų, einančių kartu, tobulinančių jūsų idėjas. Nenuostabu, kad kartu su šiuo šuoliu užvaldys noras judėti, sportuoti. Vasaros orai palankūs jūsų planams ir troškimams. Neatidėliokite jų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Permainos. Pastarosiomis savaitėmis, o gal net ir mėnesiais prastai planuojate darbus. Nors turite viltį, kad viskas stabilizuosis ir išryškės ribos, permainų vėjas viską sukuičia. Todėl patartina tiesiog daug dirbti, kai yra galimybė, ilsėtis, gerai išsimiegoti. Gali būti, kad emocinė būsena priklausys nuo jūsų senų ryšių, meilių ar šiaip žmonių iš praeities. Visus jų priekaištus ar įkyrias pastabas paverskite juokais, nesistenkite įrodyti savo tiesos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Darbai. Finansiniai klausimai svarbiausi. Jei jūsų darbai nuolatiniai, tada nieko nauja ar stebuklinga. Na, o jei gyvenate kaip smiltis, nešama vėjo, tai paplušėję galite neblogai papildyti piniginę. Atminkite, kad nieko už „ačiū“ nebūna. Todėl ne tik dirbti reikės, bet ir darbų ieškoti. Tai, ką praleisite dabar, po savaitės kitos nesusigrąžinsite. Ir pamirškite tuos visus „gražu“, „negražu“. Visų darbų reikia.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žaidimas. Norite rizikuoti, vaikščioti gyvenimo briaunomis ir tikėtis, kad viskas, ką darote, – tik žaidimas. Deja, gali nutikti taip, kad peržengus ribą viskas pasisuks kitaip, o tai, kas liks, bus lyg dovana. Namų tema vis dar aktuali ir tenka stengtis, kad viskas būtų taip, kaip pageidauja aplinkiniai. Šioje srityje jūs – tik vykdytojai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Komplimentas. Norite sugadinti santykius? Bandykite išsiaiškinti, kodėl viskas yra būtent taip, kas kaltas ir kas pradėjo. Visos diskusijos ta tema – pasmerktos. Todėl venkite šios temos ir ginčų. Geriau jau komplimentas ne vietoje nei taikli pastaba. Po sunkaus savaitgalio laukia smagi savaitė. Visus darbo susitikimus ir mielus pasimatymus atidėkite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Žodžio magija. Daug kas priklauso ne nuo to, ką pasakote, o nuo to, kaip pasakote. Nuo intonacijos, tembro. Žodis dabar – ginklas. Galite gauti, laimėti, užkariauti, tik reikia kalbėti taip, kad jus išgirstų, suprastų. Gal pernelyg pasitikėsite savimi, tačiau vis tiek kalbėsite ir tai, ką reikia, ir tai, ko ne. Su artimiausiais žmonėmis neišvengsite konfliktų, bet jie bus trumpalaikiai.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pastangos. Užklups noras baigti vieną gyvenimo tarpsnį ir pradėti naują. Tai susiję su jūsų gebėjimu pasirodyti, noru pajusti savo reikšmę ir svarbą. Deja, šiuo metu viskas labiau priklauso nuo kitų žmonių. Todėl prieš kirsdami šaką, ant kurios sėdite, gerai pagalvokite, kur krisite ir kur toliau eisite. Santykiai su vaikais irgi bus sudėtingi. Neprimeskite savo neišsipildžiusių svajonių jiems.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Analizė. Atrodo, mažai kas priklauso nuo jūsų ir jau praėjo laikas, kai galėjote kontroliuoti savo darbus. Tai nereiškia, kad nereikia dirbti ar nesvarbu, kiek nuveikėte. Turite taikytis prie aplinkybių. Visą savaitę nedidelės smulkmenos virs svarbiomis, bus daug pasikartojančių situacijų, įvykių, kuriems būtinas paaiškinimas. Daugiau analizuokite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kelias. Turėsite progą iš naujo įvertinti tai, ką darote, nusistovėjusias ir jau apkerpėjusias situacijas. Drastiškų sprendimų nebus, bet su artimiausiais draugais jau pradėsite aptarinėti naujus planus ir į savo pusę patrauksite nemažai žmonių. Kartu galite atrasti ne tik naują dvasinę praktiką, bet ir naujų vyno rūšių. Kiekvienas skirtingais keliais eina iki nušvitimo.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Bumbtelėjimas. Nesvarbu, iš kokio aukščio kristi, svarbu kur. Gali būti, kad šis kritimas bus minkštas, paprasčiausias bumbtelėjimas. Deja, namiškiai už tai pjaus labiau nei anksčiau. Iš jūsų tikimasi žygių, pergalių, o jūs nepateisinate vilčių, gyvenate įprastai. Jums sekasi kasdieniai darbai, sugebate išlaikyti įprastą tvarką, o štai naujovės stabdo ir trikdo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.