Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 24 d.

Pirmadienis dvilypis, kai kyla daug šaunių sumanymų ir tikrai žinai, kaip ir ką daryti, tačiau vos pradėjus realizuoti esamą sumanymą, tuoj iškyla kliūčių, apribojimų. 

 123rf.com
 123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2017, 12:06 AM

Diena bus gera teoriniams samprotavimams, planams, projektams kurti ir nepalanki joms įgyvendinti. Būkite pirmadienį atidesni ir tvarkydamiesi su pinigais – galite apsigauti.

Nebijokite įsiklausyti į nuojautą – šiandien galite gana tiksliai pajusti, ką negerai darote, ką reikia keisti atliekant užduotis, taip pat bendraujant su kolegomis, artimaisiais, draugais. 

Ir nesiimkite skubių ar papildomų darbų – tegu juos atlieka ne tokie užsiėmę.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai, jei regėjote žemę, joje dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. 

Blogai buvo save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis; ugnį, žaibą matyti – neturtas; kelionę – iliuzijos, kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus aktyviai tvarkyti reikalus, permainoms įgyvendinti; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.


Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis naudingas susitikti su senais draugais, prisiminti praeities sėkmę ir pagalvoti, kaip tai galima pritaikyti dabartinei situacijai. 

Jautis (04 21–05 20). Pirma savaitės diena netinkama svarbiems reikalams tvarkyti. Geriausia šią dieną skirti ramiam poilsiui šeimoje. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas svarbiems ir skubiems reikalams tvarkyti. 

Vėžys (06 22 – 07 22). Ši diena netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. 

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienio patarimai, pasiūlymai svarbūs, padės rasti išeitį iš aklavietės. 

Mergelė (08 23–09 22). Ši diena žada gerų naujienų. Gali atsirasti netikėtų draugų, pagalbininkų. Tiesa, reikalų tvarkymą geriau atidėti antradieniui. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienio susitikimai bus naudingi – leis tikėtis reikiamų permainų.  

Skorpionas (10 24,11 22). Pirmadienis tinkamas spręsti veiklos problemas. Tiesa, tai netikęs laikas aptarinėti su vadovybe atlyginimo perspektyvas. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirma savaitės diena palankis susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis žada finansinių rūpesčių, bet pavyks iš jų rasti išeitį. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį galite įgyti gerų sąjungininkų, susitikti tikrų draugų. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis geras ieškoti tinkamesnės veiklos, palankus tikrintis sveikatą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?