Astrologė: savaitė puiki, bet vieną ženklą užgrius nemalonumai

Daug žadanti savaitė. Daugelis Zodiako ženklų džiaugsis naujovėmis, nors kai kuriems gyvenimas nebus lengvas. Astrologė Skirma Liepienė ypač susirūpinti ir susiimti pataria Vėžiams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-25 14:13

Avinas (03 21–04 19)

Savaitė, žadanti daug pramogų, linksmybių ir susitikimų, gali prasidėti nuo nedidelių barnių ar nuomonių skirtumų. Labai tikėtina, kad šių diskusijų ir ginčų iniciatoriai bus vaikai. Nebus sudėtinga viską išsiaiškinti, todėl neverta perkelti šio pokalbio į ateitį.

Atostogų tema bus svarbiausia ir ji neturės nieko bendra su gerėjančiais ar prastėjančiais orais. Vasara turi būti įsimintina.

Jautis (04 20–05 20)

Namuose gerai, pas tėvus puiku, tačiau labiausiai norisi ramaus kampelio, kuriame galėtumėte skaityti, drybsoti, kartais po obelimi pasnausti.

Tingus laikas, kuris prisigeria vasaros kvapų, kunkuliuoja su verdama uogiene. Jūs galite labai daug nuveikti, tačiau tik namuose.

Dvyniai (05 21–06 20)

Viskas, kas vyksta artimoje aplinkoje, turės tęsinį. Nesvarbu, ar tai draugiški santykiai ir malonus bendravimas, ar rimti konfliktai. Nuosėdų vis tiek liks. Šios savaitės negalima pavadinti nei labai sėkminga, nei itin malonia.

Tai ne tik bendrų sumanymų, draugiškų vakarojimų laikas, bet ir nesutarimų išryškėjimas. Labai tikėtina, kad šiuo metu pasirašyti dokumentai vėliau virs rimtų teisinių procesų priežastimi.

Vėžys (06 21–07 22)

Nemalonumai pabyra lyg uogos iš kraitelės: namuose konfliktas, darbe nesusipratimai, o ir planai jaukiasi kasdien. Jums teks susiimti, viską gerai apsvarstyti ir nuspręsti, ko norite, ką galite pakeisti, o ko reikėtų visai atsisakyti.

Tai laikas, kai ne tik keičiasi santykiai namuose, bet ir tenka kalbėti nemaloniomis temomis su giminaičiais, tėvais. Tačiau visada išlieka galimybė viską išsiaiškinti taikiai.

Liūtas (07 23–08 22)

Naujų idėjų srautas neša tolyn, leisdamas ne tik keistis patiems, bet ir keisti kitus. Tačiau nėra nieko stabilaus: keičiasi sprendimai, nuomonės ir keliai saviems troškimams įgyvendinti.

Ne veltui sakoma, kad nugalėtojas susirenka viską. Būkite tas nugalėtojas! Galvodami apie savo tikslus, eidami link jų priartinate laimėjimo akimirką. Tikėkite, kad tai, ko trokštate, pasieksite.

Mergelė (08 23–09 22)

Naujų idėjų marios tiesiog traukia kitus žmones prie jūsų. Jūs centre, bandote supažindinti, paaiškinti, galbūt net parodyti ateitį. Viskas puiku, nes tik per tokią sklaidą jūs ir galite įgyvendinti savo idėjas, realybe paversti savo atradimus.

Tai geras laikas, kai yra judesys ne tik aplinkoje, bet ir žmonių mąstyme. Nepasiduokite jokiems stabdymams, ribojimams, kritikai. Namai? Šeima? Na, ką jūs, nėra laiko.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Niekas jūsų nestebina, nes jūs patys esate linkę stebinti aplinkinius. Tai dosniais mostais, tai dėmesiu, tai meiliais žodžiais. Jūs po truputį išsemiate savąjį gyvenimo dovanų maišą.

Gali būti, kad tai vienas kitas geras užsakymas, nauja pažintis, virstanti ilgalaikiais ir rimtais santykiais, o gal naujas žmogutis, ateinantis į jūsų namus. Neišdalinkite to, kas skirta jums.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ne frontas, ne apkasai, bet gyvenimas nebus lengvas. Yra daugybė temų, sričių, kur reikia įdėti darbo, padaryti sprendimus ir prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta.

Įvairūs susitarimai, pašnekesiai dabar menkaverčiai, nes tenka vėl įvertinti sąlygas, vėl derinti, rinkti papildomus dokumentus. Kelionės atidedamos, susitikimai neįvyksta. Todėl darykite tai, kas sekasi, o ne tai, ką reikia išspausti.

Šaulys (11 22–12 21)

Emocijos sustiprėja, atsiranda noras viską daryti skubotai arba bent jau patiems imti gyvenimo vairą į rankas. Bet gali pasirodyti, kad jums įsiūlė tik atsarginį vaikiško dviratuko vairą.

Visa valdžia išlieka jūsų antrosios pusės rankose. Ir kuo anksčiau tai suprasite, tuo greičiau jums pavyks atsidurti ten, kur norisi. Geras laikas sprendžiant partnerystės klausimus, vedant derybas – jūs tik vieni tokioje situacijoje galite išlaviruoti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvenime visko atsitinka. Išanalizuokite situaciją, paliūdėkite, ir pirmyn. Juk visko ištaisyti neįmanoma, įmanoma tik susitaikyti ir gyventi toliau. O laikas yra geras ne tik dideliems planams, bet ir tam, ką dar reikia svarstyti, atidėti, iki galo apgalvoti.

Santykiuose nemažai įtampos, tačiau ji labiau dėl planų, neapibrėžtų norų nei esminių skirtumų. Tai, ko neišspręsite savaitgalį, įveiksite per savaitę.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūs negalite sukurti stebuklo iš nieko, reikia pradinės medžiagos. Juk ir margas audinys turi turėti idėją, turi būti jo pagrindas. Jei tai jausmas – turi būti žmogus, poelgis ar dar kas nors, nuo ko atsispirtumėte.

Tai laikas, kai norisi ką nors sukurti. Ir kūrybinės mintys jums drums įprastą gyvenimo tvarką. Turite idėją? Realizuokite ją dabar, nepalikite rudeniui.

Žuvys (02 19–03 20)

Ne kiekvienas išplautas šapas gali virsti lobiu. Kaip ir ne kiekvienas darbas suteikia pasitenkinimo. Gali būti, kad didesnė darbų dalis tėra tokie, kurie būtini ne tik tam, kad gyventumėte švariai ir tvarkingai, bet ir tam, kad kiek nors uždirbtumėte.

Pajamos šiuo metu nedidėja, bet didesnių pirkinių, prabangos poreikis pučiasi. Todėl arba karpote savo norus, arba ieškote naujo pajamų šaltinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.