Astrologė: kitą savaitę gyvenimas bus griežtas

Poilsio ir pramogų pernelyg nesitikėkite - kitą savaitę gyvenimas bet kuriuo atveju ras progų priminti, kas yra atsakomybė ir darbas, tvirtina astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 30, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Jul 30, 2017, 11:53 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Darbas. Draugai kartais erzina. Jausmas toks nemalonus ir netgi sumišęs su kalte. Nereikia krimstis, jei negalite draugams ar pomėgiams skirti tiek laiko, kiek norite. Yra metas pramogauti, yra metas dirbti. Dabar turite dirbti, rimtai žiūrėti į pareigas – negalite nuolaidžiauti sau nei dėl didelių, nei dėl mažų dalykų. Svarbius susitikimus atidėkite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Logika. Taktiniai žaidimai, diplomatija ir reveransai nėra jūsų stiprioji pusė. Deja, kitos išeities jūs neturėsite – teks įvaldyti šį naują meną, jei norite uždirbti, susidraugauti ar ką nors naudingo gauti. Teks būti slidžia žuvele. Atmeskite nuojautą (net jeigu ji jums ir padeda) ir bandykite rasti logišką paaiškinimą. Antroji pusė turėtų kuo mažiau kištis ir rūpintis savimi.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kūrybingumas. Gyvenimo mozaika pabyra mažais blausiais gabalėliais. Ryškesnių spalvų bus galima rasti tik savaitės pabaigoje. Tada viskas bus kitaip: lengviau pasitikėti savimi, reikalauti ir uždirbti. Kūrybingumo bus pilni ąsočiai ir visi darbai lengvai eisis. Vakarodami su draugais nepadauginkite alkoholio. Įklimpus bus sunku grįžti į realybę.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Poilsis. Daugiausia energijos teks skirti pareigoms. Tai nedžiugins ir atims laiką, kurį galėtumėte skirti pramogoms. Žiūrėkite į viską ramiau, nesibarkite, neieškokite teisiųjų ir klystančiųjų. Jei turėsite šias dienas laisvas, energiją galite skirti ne tik pertvarkai namuose, bet ir trumpoms kelionėms, susitikimams su draugais. Tikėtina, kad reikės poilsio nuo nieko neveikimo ar vejos pjovimo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Smulkmenos. Patys įpūtėte ugnį, patiems teks ir gesinti. Viskas – dėl smulkmenos, žvilgsnio ar paprasto nesusikalbėjimo. Dabar toks laikas, kai tenka patiems galvoti ir priimti sprendimus. Galvoti ne apie ateitį, o apie dabartį. Norint pirkti ar parduoti reikia būti atidiems – sandorių sąžiningumu dabar galima abejoti. Atsiradus galimybei išvykti savaitgaliui, taip ir padarykite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pinigai. Tai pagrindinė savaitės tema. Kiek ir kaip uždirbti, kur investuoti, kam duoti, o kam ne. Teks pasukti galvą, kaip geriau viską sudėlioti, kad neprarastumėte nė cento. Atsiras patarėjų, kurie norės padėti, bet neprisiims atsakomybės. Kad ir kaip atrodytų, tai jūsų problema, jūs ją ir spręskite. Flirtas savaitės pradžioje gali virsti labai meiliais santykiais.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pataikavimas. Kai jūsų pietūs priklauso nuo kito žmogaus, privalote greitai išsiaiškinti, kas jam patinka, ir sakyti tai, ką jis nori girdėti. Galite tai vadinti pataikavimu arba buitine diplomatija. Kaip pavadinsite, taip ir bus, bet taikytis reikės. Jei pradėjote rizikingą verslą, turite būti pasirengę likti be paskutinių marškinių. Gyvenimas labai griežtas visiems, kas nori būti savarankiški.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nuodėmė. Jums nerūpi nei rasės, nei klasės, nei kitų nustatytos ribos. Vadovaujatės demokratiškomis vertybėmis. Kas traukia vyrus ir moteris prie jūsų? Greičiausiai nuodėmė. Tik nei atviro flirto, nei tuo labiau meilės dabar nematyti. Vis dėlto šią savaitę užsimezgę dvasiniai ryšiai ir su vyrais, ir su moterimis taps ilgalaikiai, į jūsų gyvenimą ateis naujų žmonių. Trokštantiems valdžios palankus metas, bet apipintas rimtomis intrigomis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tvarka. Teks suskirstyti darbus į svarbius ir antraeilius, sukurti mažus kasdienybės ritualus, kad neliktų skubos, nuovargio ir nepasitenkinimo drumzlių. Reikia labai daug jėgų ir noro, kad viskas vėl užsiklotų storu ramybės ir pastovumo sluoksniu. Kai kas vis skubins, reikalaus, laimė, su tuo susidursite tik savaitės pabaigoje. Gal kaip nors ištversite tas dvi tris dienas?

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Mokytojas. Pečius užguls pernelyg didelė atsakomybė. Atrodo, kad nuo jūsų žodžio priklauso kitų žmonių gyvenimas. Tai nėra visiška tiesa. Tiesiog reikia galvoti, ką sakote, ką ir kur siunčiate. O pasimokyti iš jūsų yra ko. Todėl mokykite, dalykitės žiniomis, retsykiais išklausykite kitus. Trumpos kelionės, ekstremalios pramogos traukte traukia. Nesipriešinkite, pasiduokite pagundoms.

VANDENIS (01 21–02 19)

Reputacija. Grįžo tai, kas jau buvo. Jums tenka spręsti problemas, kurias jau sprendėte. To tikrai nenorite, bet taip iškrito korta. Neturite galimybės pasitraukti. Pamirškite pašnekesius apie meilę, kaip ir priminimus, kad galite daug ir dar visiems parodysite. Pabandykite visus konfliktus spręsti taikiai, nekviesdami į pagalbą antrosios pusės. Užglaistę keblias situacijas suprasite, kad savaitė prabėgo saugant reputaciją.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Apmąstymai. Jei abejojate savimi, kas nors pasakė, kad pasikeitėte, tai gal taip ir yra. Nesvarbu, kad ant jūsų kremo pakuotės parašyta „24 plius“. Juk pase gali būti ir trisdešimt treji ar daugiau. Tai labai geras laikas. Ši savaitė skirta sveikos gyvensenos ar tęstinumo aptarimams. Gal tai filosofija, o gal atsakomybės suvokimas. Vis dėlto tokie pamąstymai labiau tiks savaitgaliui. O savaitė bus darbinė, verčianti galvoti apie terminus ir tai, kas dar laukia artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.