Astrologė atskleidė paslaptį: vienam ženklui ypač šypsosis Fortūna

Ši savaitė bus spalvinga, kaip ir jos orai: karštą saulę keis audros debesys ir net kruša. Tačiau gimtadienius švenčiantiems Liūtams Fortūna bus ypač dosni.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 2:31 PM

Avinas (03 21–04 19)

Tiek daug energijos, impulsyvumo ir noro viską padaryti dabar, neatidėliojant, nelaukiant. Viskas seksis, jei pernelyg ilgai negalvosite, rizikuosite, vis bandysite viską iš naujo.

Tai puikus laikas tiems, kurie nori pasirodyti, kurių gyvenime trūko permainų ar kuriems nesisėdi namie. Trokštantiems ramių atostogų teks nusivilti – nuotykiai jus pasivys, kad ir kur išvyktumėte.

Jautis (04 20–05 20)

Reformos namuose vargina ne vieną. Jei nesinori pertvarkų, ir nereikia. Džiaukitės tuo, ką turite, o susikaupusią energiją panaudokite ne tik vejai pjauti ar naujam suoleliui nudažyti. Imkitės veiklos, kuri jus džiugintų, suteiktų malonumą, o kartu turėtų bent kokią nors išliekamąją vertę. Labai tikėtina, kad savaitės pradžia bus intensyvesnė už pabaigą, tačiau vis tiek viskas suksis apie namus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pokalbiai virsta ginčais, o ginčai – karais. Labai daug kas priklauso nuo jūsų pačių, nuo noro ir sugebėjimo bendrauti, rasti kompromisus. Jūsų nuomonė, jūsų požiūris nėra teisingiausi ar svarbiausi.

Kompromisas – kai abi pusės sutaria, kai nuostoliai minimalūs. Santykių namuose ir derybų klausimas visą laiką išliks aktualus. Atostogos su didele kompanija nepageidautinos. Stenkitės būti mažiau matomi.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų vertinimo sistema gali būti šiek tiek senstelėjusi, pernelyg konservatyvi ar net nepriimtina aplinkiniams. Būkite atidesni keldami reikalavimus tiek namuose, tiek darbe.

Tai, kas jūsų, asmeniška, turėtų likti namuose, o darbo problemos – darbe. Nemaišykite visko į vieną indą. Jūs galite surasti puikų praturtėjimo planą, galite net jį įgyvendinti, jei ilgai nesvarstysite ir startuosite dar šią savaitę.

Liūtas (07 23–08 22)

Laimėjimai suprantami labai skirtingai. Vieniems tai finansinė nauda ir didesnis gyvenamasis plotas, kitiems – atostogos šiltuosiuose kraštuose, o tretiems džiaugsmą gali suteikti tik naujos pareigos.

Puikus laikas, kai norai pildosi ir visi lieka patenkinti. Pasinaudokite Fortūnos šypsniu ir nuveikite ką nors tokio, apie ką seniai svajojote, ko troškote, bet neturėjote nei laiko, nei drąsos. Progos nesikartoja.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų nuotaikos labai panašios į vasaros orus – lyg ir gerai, bet vis tiek liūdna ir šlapia. Neašarokite dėl to, kas nevyksta, kas neįgyvendinta ar atidėta vėlesniam laikui. Jūs viską padarysite iki galo, tiesiog dabar ne tas laikas.

Pabandykite išlaukti, nesivelkite į ginčus, neįrodinėkite savo tiesų, o tiesiog gyvenkite taip, kad niekas negalėtų niekur prikibti ar pasakyti, jog jūs elgiatės negražiai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kai viskas gerai, ramu, tai ir paplepėti, padiskutuoti rūpimais klausimais galima. Juo labiau kad dabar toks periodas, kai galvojama, ką užbaigti, ką pradėti, o ką dar galima vėlesniam laikui atidėti.

Viskas priklausys nuo jūsų atvirumo ir sąžiningumo klausiant patarimų. Negražinkite situacijos, tuomet atsakymai bus teisingesni, vertingesni. Namuose justi spaudimas dėl pinigų. Arba jūs turite uždirbti daugiau, arba daugiau įnešti į bendrą kasą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Turi būti kas nors, kas jus sulaikytų nuo didelių kvailų sprendimų. Nuo to, kad vėjais nepaleistumėte to, ko ilgai siekėte, kam buvo skirtos visos pastangos ir lėšos.

Kai kam tai atrodys panašu į užsispyrimą, bet iš tiesų tai savos krypties išsaugojimas. Šiuo laikotarpiu nestigs linksmumo, žavesio, geros kompanijos ir laužo dūmų. Darbai bei rimti sprendimai turėtų būti nukelti po Žolinės.

Šaulys (11 22–12 21)

Bandymai atrasti save nuveda toli: kai kuriuos į parodas, kai kurie save svetur parodyti bando, o dar kitiems atsiveria naujų galimybių moksle. Tai laikas, kai jūsų pastangos duoda vaisių, – gal kiek neprinokusių, ne tokių didelių, kaip tikėjotės, bet vis tiek duoda.

Yra tikimybė, kad santykiai namuose vės, bus konfliktų, neramių dienų. Tačiau apskritai savaitė tokia, kad nusėdėti vienoje vietoje nepavyks.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gali būti, kad gyvenimas ne tik pateiks skanaus pyrago, bet ir papuoš jį vėlyva vyšnia. Kad ir ko imtumėtės, tai turi būti gražu, stilinga, su žavesio detale. Patys švytėdami ir dalydami stebuklus būsite matomi, pastebimi ir vertinami.

Bet tai tik gražūs žodžiai, neturintys jokios finansinės išraiškos. Finansinę gerovę žada nauji sumanymai, o jų bus vėliau. Todėl piniginė pasipildys tik rugsėjį.

Vandenis (01 20–02 18)

Nereikia užsiimti eksperimentais, bandymais. Nereikia imtis to, kas kvepia dideliais, bet svetimais pinigais. Tik ne šią savaitę. Pakentėkite. Bus dar laiko visiems naujiems projektams, deryboms ir svarstymams.

Kyla noras namuose suvesti balansą, pareikalauti ataskaitų, apsvarstyti galimus taupymo būdus. Bet gal dar ne dabar, gal bent sulaukite kitos savaitės? Pašnekesiai finansine tema virs ilgų nesutarimų virtine.

Žuvys (02 19–03 20)

Pagaliau atokvėpis. Ne darbuose, ne planuose, bet emociniame fone. Niekas nedrumsčia jūsų vidinės ramybės, galite savo paslaptis pasilikti sau, svajingai šypsotis ir kavą gerti su tuo, kas patinka.

Taip bus tik keletą dienų, bet tai bus puikus likusios savaitės dalies fonas. Vidury darbo savaitės atsiras naujų pasiūlymų, sumanymų, kurie turėtų būti entuziastingai priimti. Gyvenimas – kaip šventė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.