Astrologės patarimai Mėnulio užtemimo paženklintai savaitei

Kita savaitė bus paženklinta Mėnulio užtemimo, kuris įvyks pirmadienį vakare. Žinoma, tai paveiks ir žmonių gyvenimą. Ko tikėtis kitą savaitę visų Zodiako ženklų atstovams, patars astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Liūtas
Liūtas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-08-06 05:30

AVINAS (03 21–04 20)

Smulkmenos. Pečius užgulęs sunkumas kažkur pagaliau dings, tačiau bendrauti nenorėsite. Neliks nieko, kas nereikalinga, erzina ar ryja jūsų laiką. Puikiai sutvarkysite dokumentus, subersite į dėžę nereikalingus karoliukus, sagas, kitas smulkmenas ir net jausmus iš praeities. Viskas, kas susiję su namais, taps svarbu, net jei tai ir įsipareigojimai ar pažadai vaikui.

JAUTIS (04 21–05 21)

Galimybės. Laukia viena sunkesnių savaičių. Jūsų ryžto ir entuziazmo gali neužtekti bandant išsisukti iš konfliktinių situacijų. Bus sudėtinga, nes mažai kas jus palaikys. O tiems, kurie padės, priešinsitės. Neskubėkite. Tramdykite savo veržlumą ir nebandykite visko atlikti savarankiškai. Tai galimybių laikas, tačiau vieni negalite padaryti nieko. Būtina komanda. Pasirinkite tinkamai ir tuos, kurie parems, jei pralaimėsite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Liūdesys. Keistai ir be perspėjimo priartėjusi savaitė sukelia nerimą, nepasitenkinimą ir įtampą. Tai, kas vyksta, yra svarbu, tačiau nuo jūsų niekas nepriklauso, jūs negalite nieko keisti, turite priimti ir tiesiog susitaikyti. Gali būti, kad viskas taip ir liks. Laukimas bus atskiestas liūdesiu. Pareigos slėgs, darbai bus reikšmingi, tačiau be tąsos. Kiekvienoje baloje atsispindi mėnulis, įžvelkite ir jūs šiose dienose ką nors gera.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Svajonės. Idėjos veda tolyn ne tik nuo gimtųjų vietų, bet ir nuo kasdienio ritmo, mąstysenos, įpročių. Tai laikas, kai keičiasi ne tik jus supantys asmenys, bet ir pažiūros. Kiek tai svarbu ir kiek turės įtakos ateičiai, priklauso nuo to, ką veikiate dabar, kiek laisvi esate, kokia įsipareigojimų našta slegia. Tai laikas, kai ribos išsitrina ir galite pradėti įgyvendinti svajones.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pakantumas. Konfliktai praeis be svaidymosi žaibais, be trepsėjimo kojomis ar lėkščių skraidymo. Viskas priklausys nuo pakantumo ir sugebėjimo valdytis. Kol neįžeidinėsite, nekelsite į paviršių sukaupto gyvenimo dumblo, situacija bus valdoma. Jei neatlaikysite, sulauksite griežto pasipriešinimo. Tuomet visos gražios kalbos apie meilę, dovanas ir gėles bus pamirštos. Todėl ginčus šia tema geriau atidėti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Širdperša. Kažkas už jus planuoja ir šventes, ir darbus. Niekam neįdomu, ar jūs pritariate. Nuo jūsų menkai priklauso, kuo užsiimsite artimiausią savaitę. Yra dalykų, kurie šiek tiek kanda širdį ir neleidžia džiaugtis nei nokstančiais pomidorais, nei šiltais ežerais. Kita vertus, jūs turite tai, ko siekėte, apie ką svajojote. Yra puiki proga dar kartą viską įvertinti ir bent dėmesiu, nuoširdžiomis smulkmenomis parodyti, ką manote apie pokyčius.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Paslapties šydas. Tiek daug kartais telpa į slaptas sielos kertes. Tiek daug lieka paslėpta po pašnekesiais ar pyrago su avietėmis kepimu. Ne todėl, kad tai slapta ar neteisinga. Tai tiesiog asmeniška, todėl nenorite, kad kas nors kuistų ar matytų. Mįslingai besišypsodami kalbėsite apie ateitį, keisite planus, taikysitės prie svetimų norų. Tai, kas jūsų, liks tik jums.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Paskutinis lašas. Kantrybė – aukso verta, bet paskutiniu jos lašeliu gali tapti sudužęs mėgstamas puodelis ar netinkamai padėtas šaukštas. Jūsų susierzinimas suprantamas, turintis pagrindą. Aukodamiesi dėl kitų ir savo ramybės jau padarėte viską, ką galėjote. Jei bus proga, pašūkaukite, išsirėkite ar tiesiog pabraidykite po šaltą rasą rytais, pabėgiokite miško takeliais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sandoriai. Negalite pasprukti nei nuo sprendimų, nei nuo jų pasekmių. Tiesiog nėra laiko svarstymams, apmąstymams. Tenka veikti greitai. Tai prieštarauja jūsų prigimčiai ir atrodo neteisinga, bet gyvenimo laikrodininkas žino, ką daro. Jis taupo jūsų laiką. Gali būti, kad dabar sudarysite pačius sėkmingiausius sandorius, išspręsite šeimines problemas ir tapsite šiek tiek laimingesni.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nesusipratimai. Kalbėti atvirai, tiesiai – sudėtinga. O kai negalite išsikalbėti, negalite ir atleisti. Norite, kad visi nesusipratimai ir pykčiai baigtųsi dabar, bet tai mažai tikėtina, nes bet koks jūsų mėginimas taikytis bus nustumtas į šalį. Jei nepavyks iš pirmo bandymo, numokite ranka ir imkitės veiklos, kuri teikia malonumą.

VANDENIS (01 21–02 19)

Draugai. Ne viskas klostysis taip, kaip norite. Neišsipildę troškimai dar labiau pablogins padėtį. O ir atradimų nebus. Didesnę dalį vakarų pasisavins draugai. Ir gerai – geroje kompanijoje kyla originalių minčių. Nuoširdus pašnekesys – tai malonumas ir poilsis. Jei norite, kad konfliktų nebūtų, pasistenkite kitiems neprimesti savo nuomonės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Paauglystė. Svajonės, kelionės – gyvenimo loterija. Dalykai, kurie jums sekasi, padedantys atsiplėšti laisvės skiautę. Galite sutikti žmonių, kurie priims jus kaip lygų sau, kaip draugą, kompanioną. Savaitė bus panašesnė į paauglystę nei į brandą. Tai žavės, leis planuoti, siekti. Viskas bus puiku, jei nesustosite, neabejosite ir tiesiog džiaugsitės tuo, ką turite. Nebijokite pasirodyti juokingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje