Astrologė perspėjo: laukia gana sudėtinga savaitė

Vasara eina į pabaigą, bet karštis ir nuotykiai dar nesitraukia. Kai kuriems Zodiako ženklams tai reiškia nemenkus iššūkius, kuriuos teks įveikti ar tiesiog išlaukti sudėtingą laiką, žada astrologė Skirma Liepienė, kalbėdama apie laukiančią savaitę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 20, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Aug 20, 2017, 10:55 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Lysvės. Meilė, laimė, vaikai, kelionės ir nuotykiai. Gražiai skamba. Tai tikrai gali būti šios savaitės tema. Ir gerąja, ir blogąja prasmėmis. Šios temos – tai jūsų lysvės ribos. Nesvarbu, ar auginsite gerus jausmus, ar piktas usnis, vis tiek toliau nepabėgsite. Gali būti, kad daug naujienų pateiks vaikai, dar daugiau – mylimas žmogus. Puiki savaitė atostogoms, kelionėms ir tolimiems planams.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laukimas. Neskubėkite, nesistenkite daryti to, kam dar neatėjo laikas. Neprinokusios vynuogės rūgščios. Tiems, kas atostogauja, paprasčiau, jie gali laukti. O dirbantys bandys pasinaudoti palankia situacija darbe ir namuose. Tai galėsite daryti net ir savaitgalį. Iš to kils juokingų nesusipratimų, įvairių bėdų, o kai ko laukia vizitas pas traumatologą. Tada vėl teks laukti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Be laimėtojų. Visą neigiamą patirtį užkonservuosite kartu su agurkėliais ir pradėsite galvoti apie naują derlių, naują pradžią ir naujas galimybes. Viskas, kas nauja, yra gerai. Jei su kuo nors susipykote, nesutariate, nesiaiškinkite. Palikite tai vėlesniam laikui. Gali būti, kad nesutarimai su giminaičiais ar kaimynais sukels karą namuose. Laimėtojų nebus.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Painiava. Nesidalykite ne tik jausmais, potyriais, bet ir tuo, kas skanu. Nesvarbu, ar tai bazilikai su mocarela, ar prinokę avietiniai pomidorai. Jūsų turtas yra tik jūsų. Savaitgalis pažers smulkių nesusipratimų, bet iš esmės bus ramu. Savaitės pradžia – komplikuota, triukšmingesnė. Santykiai su artimaisiais bus painūs. Todėl bendrus reikalus su kaimynais ar giminaičiais atidėkite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pasekmės. Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Kiekvienas žodis, veiksmas ir net kiekviena mintis taps materialūs. Neliks vietos klaidoms ir paklydimams. Sudėtinga, nes tai, kas vyksta dabar, gali turėti pasekmių. Kita vertus, tai gali būti nauja pradžia. Tai laikas, kai paklojamas pamatas naujiems darbams, santykiams ar planams. Viskas, ko trokštate, apie ką galvojate, išsipildys.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Baimė. Apims nerimas ir nežinomybė. Tokia nuotaika gali kankinti visą savaitę. Ir tai ne tik artėjančio rudens nuojauta. Tai labiau pojūtis, kad kažkas iriasi pirmyn ir galbūt (tik galbūt) jus aplenks. Liaukitės nerimauti, atmeskite baimę ir imkitės veiklos. Kita vertus, visus darbus ir planus vertinkite kritiškai. Jausitės saugiau, kai žinosite, kad viską gerai suplanavote ir pamatavote galimybes.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuotykiai. Draugų, bičiulių ir bendraminčių būrys keisis – tai nepriklauso nuo jūsų norų ar bendravimo būdo. Greičiau jau nuo aplinkybių, kurios suveda ir išskiria žmones. Savaitė bus įdomi, kupina patirties ir nuotykių. Kur tie nuotykiai nuves, priklausys nuo jūsų drąsos ir finansinių galimybių. Piniginė nepapilnės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Santūrumas. Nepraleiskite progos patylėti. Neplepėkite to, ko nereikia. Priešingu atveju jus visi apkalbės. Paslaptys labai prisirpusios ir greitai gali sukežti, o aplink sukiojasi smalsios širšės. Visa kita – kaip visada, bent jau iš pirmo žvilgsnio. Darbe dar jausite Mėnulio užtemimo įtaką. Tai bus nesmagu, nes nieko pakeisti negalite, o situacija nevaldoma. Lengviau išvengti nei ištaisyti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Rizika. Bus proga rasti sėkmės versmę ir paragauti iš jos. Tuomet suprasite, kas yra laimė. Nepraeikite pro ją. Dabar turite daugiau galimybių, laiko ir noro ieškoti naujovių. Užvaldys troškimas keliauti, pažinti, sužinoti. Jūsų sulaikyti niekas negalės. Tik nuo jūsų norų ir drąsos priklausys, ko ieškosite, ką rasite. Tai įdomus ir rizikingas laikas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Tikslas. Nesijauskite kalti dėl to, kad trokštate permainų, negalite nusėdėti vietoje. Gali būti, kad išaugote marškinėlius, o žmonės, esantys šalia, neatitinka jūsų poreikių ir nenori kartu ieškoti dykumoje vandens. Jūs galite ilgai ir nuobodžiai eiti link savo tikslo. Kitiems tai gali būti per sunku. Šią savaitę keisite gyvenimo pakeleivius, bet tikslas išliks. Jis panašus į žydinčią oazę.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kritika. Ne visada pelnytai gaunate pylos. Kaip dilgelėmis, per nuogas blauzdas – iš pradžių skauda, degina, tačiau greitai praeina. Saulės užtemimas jums primena bendravimo problemas. Reikia ieškoti kompromisų. Pagiriamosios kalbos dažnai virs kritika. Jei nenorite apie save girdėti svetimos tiesos, būkite atsargesni patys kritikuodami.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atsargumas. Darbe tokia trintis, tarsi būtumėte perėję į naują mokyklą. Visi žino, visi moka, tačiau neaišku, kas taps lyderiu. Apdairiai prisiimkite naujas pareigas, neskubėkite mokyti, dar atsargiau bendraukite su valdžia. Viskas susiklostys palankiai ir niekas niekur nepabėgs, jei santykiai bus pagarbūs, darbai paskirstyti tinkamai, o valdžia kritikuojama tik už akių. Atostogos baigiasi net tiems, kurie nesiveržia į darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.