Astrologė žada pokyčius: vienus nudžiugins, kitus – ne itin

Ši savaitė gana sudėtinga – jaučiama ką tik įvykusio Saulės užtemimo įtaka. Ateina gyvenimo pokyčiai, kurie ne visiems bus į gera. Kam šypsosis sėkmė, o kam derėtų pasisaugoti, pataria astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2017, 3:40 PM

AVINAS (03 21–04 19)

Skirtingas laisvės suvokimas, skirtingas požiūris į kasdienę buitį ir dar daugelis dalykų, kurie priklauso tik jums vieniems. Individualumo išsaugojimas, savosios teritorijos gynyba ir noras būti asmenybe, o ne kolektyvo dalimi stumia į konfliktus. Kartais tai nedideli ginčai ar apsižodžiavimai, o kartais tai virsta rimtais mūšiais dėl vietos po saule. Viskas priklausys nuo to, kiek šioje kovoje jaučiatės stiprūs.

JAUTIS (04 20–05 20)

Gyvenimas keičiasi, keičiasi jo normos, priimtini ir nepriimtini poelgiai, religijos, pažiūros. Jūs irgi galite prisitaikyti, bet galite ir nesitaikyti prie situacijos. Patys žinote, kokie jūsų tikslai, ko norite, o ko ne. Jei esate iš tų žmonių, kurie vis dar neigia socialinių tinklų egzistavimą, puikiai verčiatės be feisbuko ar instagramo, jūsų geriausi draugai vis tiek žino, kuo jūs gyvenate, ką valgote ir kodėl užsukate pas gydytoją. Tai savotiškas informacijos saugojimo laikas.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Nors viskas atrodo labai paprasta, stabilu ir nekinta, tai negali būti amžina. Jūs tai suprantate ir tą permainų laikotarpį stumiate tolyn. Tačiau gali būti, kad dar šį savaitgalį gyvenimas pasuks kitu keliu. Ir tas kelias stebins ne tik naujais pasiūlymais, naujomis galimybėmis tobulėti, bet ir šokiruos jūsų pažįstamus. Jei esate drąsūs, eisite nauju keliu, jei tingūs, liksite ten, kur esate.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Gyvenimo svarstyklės skirtos ne pomidorams sverti. Tai gerų ir blogų darbų santykis, sugebėjimas atjausti, pajusti, ilgėtis, mylėti ir neskaudinti. Nebūtinai tai turi vykti namuose, darbe ar būti skirta vienam žmogui. Viskas dedama ant likimo svarstyklių – kur jos nusvers, jūs tikrai pajusite. Suprasite, kai sulauksite dėmesio, švelnumo, meilės ar gero žodžio. Suprasite, kai gyvenimas pradės byrėti. Jūs nežinote, už ką, bet tikrai esate nusipelnę.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Viskas tik į gera. Vadinasi, nuo to, kas gera, nepabėgsite ir reikia tikėtis, kad tas gėris labai greitai ateis. Ši savaitė bus viena gyvenimo virsmo savaičių. Gal ne viskas iš karto, vienu mostu, bet vis tiek keičiasi ir, kaip žinome, tikrai į gera. Gali būti, kad neatsiras norinčiųjų prisidėti, susidėti su jumis ar netikinčių, jog jums pavyks dabartiniai jūsų sumanymai. Nepasiduokite, nes tikintiems kur kas lengviau.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Smėlio miestai reikalingi tik jums, visi kiti turi savus miestus, namus, gyvenimą. Gali būti, kad irgi iš smėlio ir laikinus, bet savo. Ši savaitė leidžia pajusti gyvenimo trapumą, vienišumo jausmą. Tai laikas, skirtas apmąstymams, įvertinimams ir naujai pradžiai. Nėra lengva, nes net jei niekas ir nesugriovė jūsų miesto, gali būti, kad jo niekas ir nepastebėjo. Kiekvienoje smiltyje – nauja patirtis.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Dundėjimas, bildėjimas aplink neleis jums snūduriuoti ir laukti, kol ateis savaitgalis. Gal tai bus kaimynai su nesibaigiančiu remontu, gal draugiška, triukšminga bičiulių kompanija, o vidinis jūsų „aš“ bus baisiai neramus. Nuo to papildomo triukšmo gali pabusti ne tik norai, naujos jėgos, bet ir sumanymai, kuriuos norėsis įgyvendinti iš karto. Todėl neatidėliokite savo norų – juos reikia pildyti dabar.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Visada yra norinčiųjų jus palydėti namo. Todėl gerai pagalvokite prieš ištardami adresą. Gal jis ten, kur palmės ir paplūdimys, o gal tiesiog kelias veda pro barą. Protingai pasirinkite maršrutą ne tik eidami namo, bet ir pradėdami naują darbą, planuodami keliones. Viskas, kas sumanyta, bus įgyvendinta, tik jūs neturėsite galimybės keisti maršruto, pakeleivių ir galutinio tikslo. Tai, kas vyksta dabar, jau kadaise buvo sumąstyta ir jūsų planuota.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Norai tokie kaip visada: kad viskas namuose būtų savo vietose, kad niekas neardytų įprastos dermės. Taip ir bus savaitės pradžioje, vėliau pradėsite ant visų burbėti, sukelsite įtampą ir būsite baisiai nelaimingi dėl to. Visi ir taip stengiasi, todėl nereikia perlenkti lazdos. Darbų nebus daug, viskas bus atlikta laiku, todėl paprasčiausiai planuokite savaitgalį, džiaukitės tuo, kas vyksta, ir nesigirkite, kad suplanavote užkariauti pasaulį.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Geriausias būdas sapnus paversti realybe – atsibusti. Tai ir teks padaryti, nes miego periodas baigėsi. Prasideda naujas ratas, bendras visiems. Tačiau nemanykite, kad neliko skolų, įsipareigojimų ar kad juos visi užmirš. Viską vis tiek teks pabaigti, atsiskaityti ir atiduoti. Tačiau dar ne šią savaitę. Nors užtemimas baigėsi, jo šešėlis dar daug ką temdys porą savaičių.

VANDENIS (01 20–02 18)

Naujos pažintys ganėtinai įdomios, ir visai nesvarbu sutikto žmogaus amžius. Arba jums įdomu bendrauti su juo, arba ne. Ir kuo čia dėtas amžius? Jis neturi jokios reikšmės. Tai labiau intelektualus, gyvenimo patirtimi pagrįstas bendravimas. Susitikimai ir pokalbiai keičia šios savaitės darbo grafikus, grįžimo namo laiką. Viskas gula ant asmeninių vertybių svarstyklių, kur ir kiek jos nusvers, priklauso nuo to, kaip širdis plaka.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Nereikia uždaryti durų tiems, kurie dar gali grįžti. Aišku, jei išėjo savo noru. Bet jei buvo išvaryti, sugrįžimas gali būti sudėtingas. Komplikuotas ne tik bendravimas, bet ir viskas, kas siejasi su malonumais ir komfortu. Ne todėl, jog jūs neturite savo nuomonės, o todėl, kad ne visada linkę ją apginti. Įrodinėti, taškytis nereikės ir dabar, tiesiog nenusileiskite ten, kur galima išsaugoti savo poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.