Astrologė žada nelengvą savaitę: į šitai būtina atkreipti dėmesį

Laukia sudėtinga savaitė. Daug kas klostysis ne taip, kaip norisi ir kaip planuota. Kils problemų tiek darbo, tiek meilės frontuose. Astrologė Skirma Liepienė pataria, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį kiekvienam Zodiako ženklui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Mergelė
Mergelė
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-08-27 05:30

AVINAS (03 21–04 20)

Blizgučiai. Puikios galimybės užsidirbti, nors kartais ir atrodo, kad neverta stengtis dėl tokio menko rezultato. Rezultatas nebus menkas, jei nesusipančiosite skolomis ar nerealiais įsipareigojimais. Norėsite gražių daiktų, todėl tikėtina, kad papuošalų dėžutės ir batų dėžės bus kupinos naujų lobių. Ar bus laiko galvoti apie meilę? Jei apsidairysite, suprasite, kad ji jau pamesta kažkur tarp blizgučių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Užutėkis. Tikėjotės ramios tėkmės, tolygaus siūbavimo, o patekote į kalnų upę su slenksčiais. Teks pasiduoti srovei ir leistis nešamiems pirmyn. Jokio poilsio, jokios galimybės atsipūsti ar sustoti. Darbe tempas stebina, sąlygos sunkėja, o rezultatas gali būti visai menkas, jei išmes ant akmenų. Vienintelė paguoda – namai, kur viskas panašu į ramų užutėkį, kur niekas neskuba ir palieka ramybėje.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Praregėjimas. Emocijos – kaip ankstyvas beržų lapų kritimas, t. y. viską užkloja, lieka tik tai, ką jaučiate. Visai nesvarbu, kokie darbai ar aplinkinių norai, jūs viską vertinsite širdimi, o ne protu. Tai netruks visą savaitę, tačiau jos pradžia bus sudėtinga, palydima isteriško juoko ar verksmų. Pasistenkite susitvardyti ir savaitei artėjant į pabaigą praregėti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Planai. Kilpa po kilpos – tuoj bus visas tinklas, kuriuo šį rudenį gaudysite dideles ir mažas žuvis. Tai laikas, kai rasis planų, idėjų ir užsimegs nauji santykiai. Gali būti, kad turėsite sekėjų, kurie jums pritars, prisidės prie sumanymų. Nesklandumai savaitės antroje pusėje nieko nepakeis, tačiau leis ištaisyti seniau padarytas klaidas, išpainioti sudėtingas situacijas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Paslaptys. Daug dviprasmybių. Ir ne tik finansų, santykių ar ilgalaikių planų srityse. Net nenorite viso to judinti, klibinti, kad išvengtumėte neigiamų emocijų. Deja, reikės. Todėl tai, kas neskanu, nemalonu, geriau iš karto praryti, užgerti skaniomis sultimis ir žinoti, kokioje vietoje esate. Savo paslaptis saugokite nuo namiškių, jei nenorite, kad jos būtų atskleistos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Galimybės. Atrodo, jums svarbiausia – jūsų norai. Jie pučiasi, tampa vis didesni, apimantys vis daugiau gyvenimo sričių. Daug jų išsipildys, o kiti sprogs kaip muilo burbulai. Užklups bėdos meilės srityje. Jūs nesileisite į kompromisus, neleisite, kad kas nors suabejotų jūsų galimybėmis karaliauti, valdyti ir žėrėti visomis spalvomis. Žėrėti ir stebinti seksis, bet trumpai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Santykiai. Pėdos smėlyje ilgai neišlieka, tik iki kitos bangos. Taip ir su dabartiniais jūsų darbais – jie seksis, kol nepasikeis aplinkybės. Bangoms įtakos jūs neturite. Viskas klosis taip, kaip ir turi klotis, be jūsų norų ar patarimų. Sudėtingesni santykiai namuose, tačiau jei yra bendrų interesų, planų, visus nesklandumus spręsite greitai. Būkite atviresni – netrukus reikės, kad kas nors būtų šalia.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Žaibai. Kad ir koks žydras dangus būtų, vis tiek vėjas atpučia lietaus debesų. Tai neturėtų jūsų stebinti, nes daug dirbdami, sparčiai eidami į priekį neturite laiko žvalgytis ir svarstyti, ar mina kas ant kulnų. Gal aplenks, gal užmins, bet tai nepakeis jūsų ėjimo link tikslo. O tai, kad retsykiais pažaibuoja, – tik aplinkinių iškrovos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Darbai. Viskas vyksta ne taip sparčiai, kaip norėtumėte. Labai tikėtina, kad teks grįžti prie jau buvusių, pradėtų ir atidėtų darbų. Deja, net ir dabar jie vyks sudėtingai, su konfliktų šleifu ir papildomais rūpesčiais. Įtakos tam turite mažai. Jei nesiseka, nespauskite, tiesiog atidėkite dar vienam nuobodžiam ciklui. Namuose seksis žymiai geriau, tačiau kalbos apie pinigus ir bendrus įsipareigojimus taip pat bus lydimos neigiamų emocijų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šykštumas. Pagaliau gausite tai, kas nepriklauso. Šykštumas skiriasi nuo taupumo. Neperženkite ribos. Džiaukitės, tačiau nepamirškite: jei pas jus kas nors atėjo, tai iš kažkur išėjo. Dėkokite už tai, ką gavote. Norite palypėti karjeros laiptais, pagerinti socialinę padėtį, įsisukti į dar aukštesnį ratą. Tam reikia pastangų ir pinigų. Ne viskas paprasta. Jūs ten dar ne savas, bet neveja lauk, tai irgi gerai.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pelkė. Gyvenimo gėlynas tampa klampia pelke – lyg ir žydi, lyg ir gražu, bet nestabilu, kai žengiate žingsnį kairėn. Tenka laikytis įprastos krypties, daugiau dėmesio skirti namiškiams. Dėl to padidėja išlaidos neįprastiems pirkiniams, mokesčiams. Už ką? Dažniausiai už laisvę ar patogumus. Neatrodo, kad iki šios savaitės pabaigos išbristumėte ant stabilesnio kupsto.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Šaka. Sėdite ant traškančios šakos. Nepatogu, baisu, bet yra tikimybė, kad viskas baigsis gerai. Pasirengimas naujiems mokslo metams sudėtingas ne tik tiems, kas eina į mokyklą, bet ir tiems, kam baigiasi atostogos. Prasideda kitoks laikas, viskas nestabilu, tiesiog kybote kybo ore. Yra tikimybė, kad tokia nuotaika išliks dar porą savaičių, svarbiausia – neskubėti ir nemosuoti rankomis ten, kur nereikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.