Astrologė: ši savaitė – durys į kai ką svarbaus

Paskutinės vasaros dienos – tarsi vartai į naują gyvenimo etapą. Ar tai reiškia atostogų malonumų pabaigą ir darbų pradžią, ar visiškai naujas patirtis? Astrologė Skirma Liepienė paaiškino, kuo išskirtinė bus ši savaitė visiems dvylikai Zodiako ženklų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2017, 3:07 PM

Avinas (03 21–04 19)

Vienintelis lašas meilės gali išgelbėti nuo liūdesio ar sausros. Tačiau to lašo gali pritrūkti. Nesvarbu, kas parašyta, nesvarbu, kas perskaitė, – svarbu, ką jaučiate jūs, svarbu, kurį kelią renkatės ir kur einate. Tai sudėtingas laikas, nes jūs nežinote, kas bus už savaitės ar dviejų, juo labiau baigiantis metams. Dabar – klausimų ir atsakymų į juos paieškos. Svarstykite įvairiausius variantus. Kurkite skirtingus situacijų modelius ir galbūt jums pavyks rasti optimalų variantą.

Jautis (04 20–05 20)

Pabaigą, kaip ir pradžią, turi žymėti kažkas panašaus į ritualą. Gal maudynės upelyje, gal išskirtinės kavos puodelis, o gal sūrio su ožragėmis gabalėlis. Kas nors tokio, kas turi prasmę, reikšmę tik jums. Tai laikas, kai baigiasi vienas etapas, o kitas dar neprasidėjęs. Laikas daug ką apmąstyti ir užbaigti, suvokti, kad prasideda kitas etapas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kai kurių klaidų negalima ištaisyti, negalima pakeisti ir net apkaltinti nėra ko, nes tai, kas vyksta dabar, – tiesiog pasekmės to, ką prisidirbote pavasarį. Tai nėra malonu, tačiau išgyvenama. Sugrįžimas prie būtų ir nebūtų dalykų, bandymas viską parodyti gražesnėmis spalvomis, nei iš tiesų yra, – geriausia išeitis. Vienintelė blogybė – namiškiai apie tai nenori net girdėti. Arba veikiate vieni, arba nedarote nieko.

Vėžys (06 21–07 22)

Kiekvienas laisvę suvokia skirtingai. Vienam tai galimybė kada panorėjus išvykti, kitam – kada panorėjus parvykti, o trečias laisvę suvokia kaip galėjimą nevaržomai kalbėtis, išsipasakoti ar pasiguosti. Kad ir koks būtų jūsų laisvės suvokimas, kad ir kokia laisvė būtų reikalinga, turėsite tokią, kokios nusipelnėte, arba tokią, kurią išsikovojote. Žodžio, jausmų laisvės kaina didelė, jei esate pasiruošę sumokėti, sumokėsite ir turėsite.

Liūtas (07 23–08 22)

Nepasitikėjimas savimi nepadeda pasiekti trokštamo tikslo. Reikia tiesiog pabandyti. Susikaupti, išskleisti sparnus ir pakilti, apžvelgti viską iš viršaus, įsitikinti, jog galite tai padaryti. O ar skraidysite, ar tai tikrai jūsų trokštamas kelias, ar bus iš to naudos – kitas klausimas. Tačiau pabandyti reikia, jau vien tam, kad pasitikėtumėte savimi. Bandymų, sėkmių ir nesėkmių savaitė. Vertingas laikas tikrinant savas galimybes.

Mergelė (08 23–09 22)

Kartais tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog viską reikia keisti. Gerai apsvarsčius, įvertinus, paaiškėja, jog galima prisitaikyti ir rasti išeitį. Gal net visai neblogą. Ir tada gyvenimas taps patogesnis, ne toks komplikuotas ir galbūt atsiras naujų galimybių, realizacijos būdų, kitoks savęs matymas. Keičiant, atsisakant ar kertant visada yra nukentėjusi pusė. Šios savaitės tikslas – pasiekti permainas su kuo mažesniais nuostoliais.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kai užsisklendžiate savyje, kai gyvenate tik savame, uždarame pasaulyje ir darote tai per ilgai, nebegalite ištrūkti. Reikalingas žmogus iš šalies, iš kitos aplinkos, kad jus pažadintų, grąžintų į gyvenimą. Gali būti, jog pabudimas bus skausmingas, nemalonus, bet labai reikalingas, nes letargo būsena užtruko jau per ilgai. Atsargiai, lėtai, bet greitėjančiu tempu turite grįžti į gyvenimą, darbus. Labai tikėtina, jog ši savaitė taps atspirties laiku.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūsų sprendimai nėra tik jūsų. Tai turi įtakos kitų žmonių gyvenimui, ateičiai bei jų sprendimams. Jūs privalote prisiimti atsakomybę net tada, kai suprantate, jog viskas gali pasisukti visai ne ta linkme, kur jūs norėtumėte, ne ta kryptimi, kuria susiruošėte eiti. Šiuo metu jūsų sprendimai yra glaudžiai su-siję su šeima, tėvais bei gyvenamosios vietos klausimu. Tai nereiškia, jog visi Skorpionai keis gyvenamąją vietą, tiesiog reikia atkreipti dėmesį į pokyčius, kurie vyksta namuose.

Šaulys (11 22–12 21)

Net ir didžiausi optimistai supranta, jog baigiasi atostogų tarpsnis ir artimiausius mėnesius teks dirbti, stengtis, pradėti ir baigti darbus. Kad bus labai nedaug laiko poilsiui ar pasisėdėjimams po žvaigždėtu dangumi. Kolektyvinis darbas vis dar geriau nei asmeninis, o atviri priešai lengviau įveikiami už slaptus. Didelių užmojų nematyti, bet viskas sėkmingai juda į priekį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Puikiai suprasdami, jog ne viską galite pasverti, įvertinti ir parduoti, jūs apgalvojate kiekvieną žingsnį, kiekvieną pažadą. Gali būti, kad namiškiams atrodo, jog kartais elgiatės lengvabūdiškai, jie neįvertina jūsų pasirinkimo kainos. Jūs patys geriausiai žinote, ką dabar reikia daryti, kiek galima nusileisti, ką nors apeiti, o kada reikia pasakyti „ne“. Tai patinka ne visiems, tačiau kito kelio nėra – riboženklius dedate jūs.

Vandenis (01 20–02 18)

Pasirinkimas niekada nebūna lengvas. Kai renkatės, ko nors vis tiek tenka atsisakyti, o atsisakydami ką nors prarandate. Negalite būti geri ir malonūs su visais, negalite išlaviruoti, kai kalbama apie skirtingas pažiūras, skirtingus pomėgius ar vieną kitai prieštaraujančias nuomones. Ateina laikas, kai tenka rinktis, su kuo ir kurioje pusėje esate. Vieniems tai giminių ginčai, kitiems – darbiniai nesutarimai, bet vienu ir kitu atveju kompromisams vietos nepaliekama.

Žuvys (02 19–03 20)

Prieš ko nors atsisakant pirmiausia reikia tai turėti ir pažinti. Jūs negalite neigti to, ko nepažįstate, su kuo nesusidūrėte. Pasistenkite išklausyti kitą nuomonę, įsiklausykite į svetimus argumentus ir atmeskite juos tik tada, kai suprasite, ką atmetate ir kodėl jums tai nepriimtina. Turite suprasti, ko ir kodėl atsisakote. Lengva skelbti tiesas, įstatymus, kurių niekada nesilaikėte. Dar lengviau tai, ko norima, pateikti kaip tai, kas esama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.