Astrologė perspėjo: atėjo permainų metas

Baigėsi vasara, o kartu su ja - neskubus atostogų ritmas, kurį pradeda keisti beatodairiškas veržlumas. Ar visiems toks nusiteikimas bus į gera? Astrologės Skirmos Liepienės patarimai ateinančiai savaitei.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 3, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Sep 3, 2017, 11:17 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Velenas. Trokšite naujų žinių, ieškosite informacijos, bandysite išsiveržti į priekį ir tapti geriausias savo srityje. Deja, šios pastangos pradės varginti. Atostogos baigėsi, namuose reikia jūsų paramos ir patarimų. Jūs – tas velenas, kuris suka visą namų ūkį, verčia aplinkinius tvarkytis, primena apie permainų būtinybę ir keičia nusistovėjusią tvarką dar tobulesne tvarka. Net jei tam ir prireikia pusšimčio naujų dėžių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Santykiai. Svarbu, kad kiti manytų, jog esate geresni, pareigingesni, nei esate iš tiesų. Norėsite nuslėpti savo santykius su tėvais, vaikais, atrodyti idealiai. Tai puikiai seksis, bet ne tarp savų, kurie viską žino, mato ir taiso jūsų klaidas. Finansiniai reikalai geri, tačiau retsykiais norėsite turėti daugiau, o dirbti mažiau. Papildoma atsakomybė jūsų dabar nedomina.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Visatos centras. Tai, ką slėpėte, patys išplepėsite ir visiems parodysite. Ar tai gerai, paaiškės vėliau. Dabar jausitės visatos centre ir tikėsite, kad visi aplinkiniai jus laiko ypatingu. Tai panašiau į kaprizus nei į tikrą autoritetą ar laimėjimus. Jūs turite savo vertybių skalę ir pagal ją esate gana aukštai. Ką mano kiti, nėra svarbu, o po poros savaičių viskas pasisuks jums dar palankesne kryptimi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Bendravimas. Sutelkite dėmesį į santykius, bendravimą. Ir tai visai nepanašu į balandėlių burkavimą, labiau į varnų pašnekesį su visais ginčais, sparnų mosavimu. Aplinkiniai nenorės kištis, niekas nebandys taikyti, niekas nepasakys, kad jūs teisūs. Jūsų problema, jūs ją ir spręskite. Darbe niekas nečirens, netrukdys, todėl padarysite daug, laiku ir dar galėsite per pietus ne tik skanios arbatos išgerti, bet ir riestainį sukirsti.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Kelias. Nereikia teisintis dėl to, ko nepadarėte, dėl to, ką padarėte ne taip. Klaidas taisykite, tačiau neatsiprašinėkite ten, kur nereikia, neieškokite pritarimo, kai žinote, jog esate teisūs. Viskas vyksta taip, kaip ir turi vykti: sparčiai, su nedideliais pokyčiais ir planais. Nesustokite, jei jaučiate, kad tai jūsų kelias, neatsisakykite, jei siūlo, nelipkite per sienas, jei jos pernelyg aukštos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šventės. Vieni švenčia gimtadienį, kiti mokslo metų pradžią, o kai kam norisi išvykti ir šventės pasiieškoti svetur. Visai nesvarbu, kada ir kokios jūsų šventės, svarbu tik tai, ar esate joms pasirengę. Gali būti, kad vaikai išpieš sienas, katinas sudaužys mėgstamą puodelį, o darbe prasidės suirutė, bet jums tai neturėtų rūpėti – gyvenate šventės laukimu. Tai, kas buvo suplanuota prieš porą savaičių, dabar virsta kūnu, o pagalba ateina visai kitais koridoriais, nei tikėjotės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Troškimas. Nesvarbu, kas ant tako: šlapi lapai ar pabirusios gilės. Troškimas tik vienas: norite išvykti ten, kur šilta ir mėlynas vandenynas. Nelabai svarbu ir tai, kad išvykę ilgam prarasite viską, ką turite: mėgstamą pasivaikščiojimų maršrutą, sekmadienio pietus su giminaičiais. Pasikeis net spalvos, kvapai. Niekas nesvarbu, trokštate pakeisti aplinką. O tiems, kas negali išvykti, tenka čia susikurti kitą gyvenimą.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Permainos. Seksis ne taip, kaip norėjote, bet puikiai. Tai irgi smagu, nes nuo svarbių įvykių viskas ir keičiasi. Dabar atėjo laikas permainoms, priimkite jas, keiskitės patys, keiskite aplinką, pasinerkite į tai, kas nauja. Nereikia didelių iššūkių, užteks to, kad suvoksite, jog jau kai kas pajudėjo. Perskaitysite knygą, kuri suvirpins sielą, ar iš naujo peržiūrėsite seną filmą ir rasite tai, kas buvo nesuprasta anksčiau.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Susikaupimas. Bendrumo jausmas išnyksta, ateina suvokimas, kad viską turite padaryti patys, nepasakodami, nesidalydami mintimis ir planais. Nei darbų, nei asmeninio gyvenimo tempas nėra didelis. Viskas sukasi ratilais, išsisklaido, todėl reikia skirti daugiau dėmesio ir susikaupti. Aplankys nauji planai, verslo galimybės, tačiau visa tai nestabilu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Darbai. Gyvensite tingiai, ne visada taip, kaip trokštate, tačiau ten, kur saulė šviečia, kur jus giria ir dalija pažadus. Ar tie pažadai bus tesėti, priklausys nuo jūsų sugebėjimo patylėti, prisiderinti, o gal net ir pataikauti. Kad ir kaip būtų, visą laiką jausite, kad kai ko trūksta iki svajonės išsipildymo. Šią savaitę labiau rūpės darbai, nauji planai nei namai, kuriuose vis dar galite vadovauti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Skolos. Eidami į priekį barstykite duonos trupinius, akmenėlius ar net perlus – pasižymėkite kelią, iš kur einate. Taip reikia ne todėl, kad teks grįžti, o tam, kad nepamirštumėte, kur ir kas buvote. Jūs veržiatės į priekį neigdami savo šaknis, pamiršdami tuos, kurie padėjo, kuriems esate skolingi. Tai savaitė, kai teks mokėti skolas. Ir moralines, ir finansines. Teks grąžinti net tai, ko nesiskolinote.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pilotas. Gyvenimas jus perspėjo, kad greitai pateksite į pavojingą zoną, tačiau jums tai nė motais. Jūs nekreipiate dėmesio į įspėjimus, neprisisegate saugos diržų, manote, kad žinote geriau, kaip turi būti. Tad šią savaitę įskrisite į pavojingą zoną, jus kratys, mėtys į visas puses. Jūsų likimas priklausys nuo piloto meistriškumo. Gerai, jei šalia yra pakantus, sumanus ir mokantis spręsti konfliktus žmogus. Jei ne, nukentėsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.