Astrologė Skirma Liepienė pranašauja išbandymų savaitę

Tai išbandymų savaitė. Likimas krės pokštus, ne visada linksmus, o atsiremti dažniausiai teks tik į save. Astrologė Skirma Liepienė pranašauja nelengvą savaitę ir pataria, kaip ją išgyventi.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2017, 4:54 PM

Avinas (03 21–04 19)

Darbinės kelionės nebūtinai veda į svetimus kraštus, o noras tapti tobulesniu, geresniu specialistu ne visada yra finansuojamas darbovietės. Jūs turėsite tinkamai susidėlioti prioritetus, kad artimiausiu metu galėtumėte išvykti ten, kur norisi, o nuo to nenukentėtų darbai. Nėra jokios tikimybės, kad jūsų gyvenime prasideda naujas, su darbine partneryste susijęs laikas. Tačiau asmeniniai santykiai gali keistis kardinaliai.

Jautis (04 20–05 20)

Kad ir ką iškrėstų likimas, jūs visada galite rasti jėgų šokti, pakelti taurę už gyvenimą ir viską tęsti tik su jums būdingu žavesiu. Anksčiau ar vėliau visi geri ir blogi dalykai baigiasi. Reikia tai ištverti. Ši savaitė kaip tik ir bus tokia, kai visas gyvenimo žavesys, o kartais skaudulys, griūte užgrius ir atrodys, jog prasivėrė dangus. Išgyvenkite tai, o paskui leiskite sau šokti tiek, kiek leidžia jėgos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Prisiminimai yra tai, kas lemia gyvenimą. Iš tiesų gyvenimas – prisiminimų, įvykių rinkinys. Tai patirtis, kuri saugoma, kuri jus atveda prie dabarties. Patirtis ir paverčia jus tuo, kuo esate dabar. Kitaip viskas prarastų prasmę. Šios savaitės įvykiai leidžia suprasti, pamatyti ryšį tarp praeities, dabarties ir to, kas galėtų įvykti ateityje. Tai laikas, kai jūs mokotės gyvenimo mokykloje pamatyti ir suvokti tiesą.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų būdas bendrauti sulaukia kritikos. Labai tikėtina, kad aršiausiai pastabas reikš vaikai. Kai kas jus išvadins senamadiškais ir konservatyviais, kai kam pasirodysite pernelyg atsargūs. Vienaip ar kitaip, iniciatyvai ir laisvam, jums patinkančiam gyvenimo, bendravimo stiliui erdvės bus palikta mažai. Tik nuo jūsų priklausys, ar kreipsite į tai dėmesį, ar tiesiog viską praleisite pro ausis.

Liūtas (07 23–08 22)

Keičiasi kryptis. Nebesinori ropštis ant pakylos, mosuoti vėliavomis ar baltomis skarelėmis. Laimi ne tie, kurie rodo savo gabumus ar plėšosi dėl dėmesio. Laimi tie, kurie užsiėmę kaupimu, kurie planuoja savas ir šeimos pajamas, ir tie, kurie vis dar tiki, jog viską gali pasiekti patys. Savaitė nėra labai lengva, tačiau ji gali padėti rasti aukso gyslą, kuri maitins ne vienus metus arba pakylės jus į kitą finansinį lygmenį.

Mergelė (08 23–09 22)

Tiek daug ambicijų ir noro veikti! Nėra kada apgalvoti strateginio plano, nėra kada svarstyti, kas būtų, jeigu būtų. Pasakėte – padarėte. Sunkoka kitiems jus vytis, sunku ir ką nors pasakyti – jūsų sumanymai teisingiausi, o planai realiausi. Vienintelis šios situacijos trūkumas – tai netruks amžinai. Turite labai nedidelį laiko koridorių, kuriame viskas vyksta su pagreičiu ir tiesiai į tikslą. Nenukrypkite į šalį, eikite tikslo link.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jums teks pereiti visus atminties sluoksnius, perbristi iliuzijų sąžalynus ir pasiekti tiesą. Tiesa gali būti visokia: ir gera, ir bloga, ir žavinti, ir skaudinanti. Bet šiuo metu ji jums reikalinga tam, kad galėtumėte eiti į priekį ir įvertinti visą turimą praeities patirtį, kuri leis nebekartoti klaidų, padaryti išvadas ir imtis tinkamos veiksmų sekos. Patarėjų nėra, yra tik jūsų atminties klodai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Reikia rasti laiko ne tik namiškiams, bet ir draugams. Ne vien tam, kad turėtumėte kam pasigirti, jog jums sekasi ir dar ilgai seksis (kai kalbama apie finansus), o tam, kad galėtumėte pasiguosti dėl menkų nesėkmių darbe ar kosulio, kurį sukelia rudens rūkas. Geras laikas ir susitikimams, ir darbams. Gal tik tolimesnės kelionės planuojamos sunkiai, kaip ir pokalbiai apie numatomą namų remontą.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai, ko negalite įveikti patys, už jus padarys vaikai. Darbus skirstykite tarp mažųjų ir didžiųjų atžalų. Esant galimybei perleiskite ir atsakomybę sprendimus priimti patiems. Aišku, tikrinsite viską du kartus, bet vis tiek tai jau bus žingsnis į priekį. Laikas vis dar nėra palankus dideliems planams kurti, tačiau puikiai sekasi laikytis dietos ir reguliariai užsukti į sporto salę. Vienoje vietoje apribojate, kitoje turite laisvę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiauksėjimas, viauksėjimas ir prašymai padėti jau kemša ausis. Jūs neturite laiko sau, negalite skirti nė menkos valandėlės savo pomėgiams, visą laiką gelbėjate kitus. Fantastiška, nuostabi misija, tačiau tai menkina jūsų savivertę, jūs esate nepatenkinti, netobulėjate ir neturite papildomų lėšų, tačiau jaučiatės labai reikalingi. Tik jūs sprendžiate, kas svarbu, o kas ne. Gali būti, kad jums pavyks viską suderinti.

Vandenis (01 20–02 18)

Prayra plonas stabilumo, pastovumo audinys, ir jokie patarimai, jokios pastangos iš šalies negali sulopyti prairusios gyvenimo siūlės. Atrodo, dar akimirka, kita, ir viskas suirs į atskirus gabalus. Taip nėra, tačiau stabilumo trūkumas veda į neviltį. Tikėtina, kad situaciją darbe bus bandoma siūti ne itin tvirtais pažadų siūlais. Tai nieko nekeis. Jums teks patiems imtis iniciatyvos, papildomos veiklos, kad atlygis būtų vertas įdėto darbo.

Žuvys (02 19–03 20)

Turėkite jėgų pasakyti „ne“. Net tada, kai jūsų sutikimas palengvins kieno nors gyvenimą, pasakykite „ne“, jei tai jums nepriimtina, sunku ar užkrauna papildomą naštą. Jūs neprivalote spręsti svetimų problemų, prisiimti svetimų įsipareigojimų. Ši savaitė labiau panaši į tąsą to, kas jau pradėta, nei į pradžią. Tai tarpinė stotelė, kurioje apmąstomas tolesnis maršrutas, o kartais persėdama ir pakeičiama kryptis, tačiau kelionė nenutraukiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.