Astrologė: savaitė nelengva, bet vienam Zodiako ženklui ypač seksis

Ateinanti savaitė nebus itin lengva. Susidursime ir su intrigomis, ir su bauginančiais nieko gera nežadančiais šešėliais. Tačiau, pasak astrologės Skirmos Liepienės, yra vienas Zodiako ženklas, kuriam tikrai pasiseks – tai Mergelė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 17, 2017, 5:30 AM

Avinas (03 21–04 20)

Planai. Viskas priklausys nuo to, kaip žiūrite į savo pareigas. Gal šiek tiek sureikšminote darbus, pernelyg daug skiriate laiko visuomeniniam gyvenimui. Reikia viską pasverti iš naujo. Dabar tai neturėtų būti ilgų maratonų, ilgalaikių projektų pradžia. Tinkamas metas ramiai planuoti, dėlioti tai, kas pajudės gerokai vėliau, kai taps aišku, ko iš jūsų tikimasi ir ką jūs galite.

Jautis (04 21–05 21)

Laimė. Gyvensite be polėkio, nykiai, su retomis saulėtomis prošvaistėmis. Turi praeiti šiek tiek laiko, kad viskas vėl sušvistų ir vaivorykštės gale rastumėte laimės puodą. Tačiau gali būti ir visai kitas scenarijus, jei to norėsite: gali būti daug ir rizikingų nuotykių, gali būti linksma, juokinga ir siautulinga. Jums tereikia to panorėti ir būti drąsesniems, labiau pašėlusiems. Ar bus iš to pinigų? Aišku, kad ne.

Dvyniai (05 22–06 21)

Intrigos. Kažką užmynėte, ir pasigirdo ne tik trakštelėjimas, bet ir cyptelėjimas. Tai nemalonu. Šlykštu ir tai, kad jums už nugaros vis dar rezgamos intrigos, esate kaltinami būtais ir nebūtais dalykais. Šlykštus šleifas iš vasaros pabaigtuvių. Tiems, kurie neturėjo slaptų, keistų priešų, teks aiškintis netikėtomis elektroninėmis ir trumposiomis žinutėmis. Visą savaitę teks teisintis: „Aš to nedariau.“

Vėžys (06 22–07 22)

Pasirinkimas. Reikia laiko, kad galėtumėte priimti sprendimą. Pasirinkimas svarbus – tarp praeities ir ateities. Tik jūs pats žinote, kas svarbiau. Kartais galima surasti galimybę, žmones, jausmus, perkelti darbus iš praeities į ateitį. O kartais tai daryti beprasmiška, nes nebelieka jokio tikslo, tik galimybė išgyventi ir būti greta to, kas taip patikima, pažįstama. Tik jūs dabar sprendžiate – likti ar keliauti ieškoti laimės.

Liūtas (07 23–08 22)

Ambicijos. Kelias nebūtinai turi būti tiesus ir teisingas. Jūsų ambicijos, pasipūtimas ar noras viskam vadovauti gali pakišti koją: liksite vieni, supykę ir nepatenkinti. Konfliktai darbe gali išprovokuoti ne tik netikėtas atostogas, bet ir pasiūlymą pasiieškoti kitos veiklos. Todėl prieš burnodami ar nurodinėdami gerai pagalvokite, ar patys esate verti ir ką darysite, jei bus išrinktas blogiausias scenarijus.

Mergelė (08 24–09 23)

Sėkmė. Norai pildosi. Yra daugybė būdų pritraukti pinigų, rasti laimę, meilę, sėkmę. Smagu, kai visa tai ateina savaime, kai galima išlaukti tų sėkmingų momentų. Tačiau kartais kyla noras viską pagreitinti. Viskas puiku, bet nepamirškite, kad pritraukdami vienus dalykus kitus išstumiate. Vėliau paaiškės, ar tai buvo teisinga. Dabar džiaugiatės tuo, ką turite, be jokių tolimų planų.

Svarstyklės (09 24–10 23)

Pastangos. Kaupiate ir gerą, ir skaudžią patirtį. Turite įdėti labai daug pastangų, kad jūsų sumanymai nors šiek tiek pajudėtų iš mirties taško. Darbe ims girdėtis girgždesys, namuose – nepatenkintas murmesys, o jūsų norai taps tik jūsų. Jie niekur neveda. Galima tikėtis, kad per savaitę ar dvi situacija taps paprastesnė, ne tokia komplikuota, o jūs pagaliau rasite būdų, kaip suderinti darbus ir šeimos laisvalaikį.

Skorpionas (10 24–11 22)

Bumerangas. Įvykiai klostosi ne taip gerai, kaip atrodo, ir ne taip skambiai, kaip aplinkiniams giriatės. Tai savotiška apsaugos reakcija. Tačiau viskas klostosi gerai, kol jūsų melas ar pagražinimai nieko nežeidžia. Kai kandžios pastabos virsta įžeidimais, bumerangas grįžta ir nukenčiate patys. Viso to galima išvengti mažiau bendraujant, o kartais tiesiog patylint ir išklausant kitų. Geras laikas pradėti organizuoti draugų susitikimus.

Šaulys (11 23–12 22)

Kelias. Nors viskas atrodo labai paprasta, stabilu ir nekintama, tai negali tęstis amžinai. Jūs tai suprantate ir permainų laikotarpį stumiate tolyn. Tačiau gali būti, kad dar šį savaitgalį gyvenimas pasuks kitu keliu. Ir tas kelias ne tik stebins naujais pasiūlymais, naujomis galimybėmis tobulėti, bet ir šokiruos jūsų pažįstamus. Jei esate drąsūs, eisite nauju keliu, jei tingūs, liksite ten, kur esate.

Ožiaragis (12 23–01 20)

Permainos. Tikslingai, konkrečiai ir apie reikalus. Norisi, kad viskas būtų kontroliuojama ir žinoma. Bent tai, kas priklauso jums. Tačiau ne visada taip nutinka. Laiškai pasiklysta, sąskaitos nukeliauja ne ten, kur reikia, būtini vizitai pamirštami. Bet tai smulkmenos, palyginti su tuo, kad permainų yra ten, kur jų neturėtų būti. Nelieka nieko kita, tik prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos nebandant išsaugoti to, kas seniai iškeliavo į pietus.

Vandenis (01 21–02 19)

Šešėliai. Nežiūrėkite ilgai į šešėlius, nes jie pradeda judėti ir gali bauginti. Susikaupė daug darbų, o kažkas žaidžia linksmus žaidimus, bando jus apeiti, kartais tiesiog nustumia į kampą. Gal tai vyksta iš tiesų, o gal tai tik šešėliai, jūsų pačių netikrumas dėl ateities. Nieko tikra, kas galėtų padėti apsispręsti. Užsiimkite tuo, kas būtina, ir pasilikite savaitgalį laisvą nuo visų įsipareigojimų. Viskas klostysis spontaniškai, nenuspėjamai, tačiau labai palankia linkme.

Žuvys (02 20–03 20)

Tikslas. Esate vadovas. Nors trumpam, bet minkštoje ir aukštoje kėdėje. Jei turite tikslą, dabar puikus laikas jo siekti negalvojant, nesitariant, pasitikint vien savimi. Bet gali taip nutikti, kad jūs pamiršite savo tikslą ir tiesiog pasinersite į darbus net negalvodami, kaip patobulinti ir pakeisti savo gyvenimą. Gal tik vaidinsite, kad esate svarbūs, o laisvalaikiu pabėgę nuo rutinos rinksite giles, kaštonus, kurie niekam nereikalingi. Bet svarbu pats rinkimo procesas – jis padeda koncentruotis į kitus svarbius dalykus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.