Astrologė perspėjo 12 Zodiako ženklų apie laukiančias gyvenimo pamokas

Šią nelengvą savaitę ne vienam teks nuryti kartų gumulą. Bet juk negali kiekviena diena būti šventė, gyvenimas privalo pateikti ir pamokų, kad būtų galima tobulėti. Astrologė Skirma Liepienė dalijasi savo patarimais.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2017, 3:29 PM

Avinas (03 21–04 19)

Ne kiekvienas grybavimas sėkmingas, ne kiekviena diena prilygsta šventei. Gali būti, kad bus nemažai dalykų, kurie primins praeities klaidas, akimirkų, kurios apkartins bendravimą su namiškiais. Visi šie niuansai neturės jokios įtakos jūsų darbams, planams ar mokslams. Tai labiau dirglus emocinis fonas nei įvykiai. Mėtų arbata vakarais, pasivaikščiojimai prieš miegą ir raštuotų kojinių mezgimas – puiki terapija nuo šio vidinio drebulio.

Jautis (04 20–05 20)

Paskutinė savaitė, kai galite išlukštenti dygliuotas, sudėtingas situacijas, kai dar yra galimybė pasirašyti sutartis ar atidėti finansines investicijas. Vėliau daug kas eisis taip, kaip ir turi eitis. Šeiminiai reikalai nėra idealūs, tačiau jau vis tiek ne tokie erzinantys, kaip buvo anksčiau. Ginčų ir išlaidų daug daugiau, nei reikia. Įprastiems susitikimams su draugais nėra nei laiko, nei noro.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tuščių kišenių sindromas erzina. Gali būti, kad nėra jokios realios priežasties tas kišenes versti, gilinti ar tiesiog baimintis, jog viskas bus ne taip gerai. Bus gerai. Labai svarbu, kad darbus atliktumėte laiku, nevėluotumėte įvykdyti mokėjimų ir pažadų. Nedidelės išvykos iš namų savaitgaliais – puiki proga naujoms pažintims užmegzti, o kartu ir naujoms galimybėms atsirasti. Todėl plėsdami bendravimą pildote kišenes.

Vėžys (06 21–07 22)

Neramus laikas susijęs ne tik su tolimais, bet ir su artimais planais. Atsiranda tam tikrų plyšių, pro kuriuos pradeda švilpti vėjas. Ir čia jau gražiais žodžiais ar buvusiais laimėjimais nieko nepasieksi, tenka planuoti ateitį iš naujo. Geras laikas įvertinti savo galimybes, išsikelti naujus tikslus ir sudaryti veiksmų planą. Jei tai siejasi su finansiniais reikalais – viskas pajudės tik spalį.

Liūtas (07 23–08 22)

Patenkinti savimi, valdantys situaciją ir tvirtai žengiantys į priekį. Tokius jus mato kiti, bet tokie jaučiatės ir jūs. Be didelių konfliktų, aštrių situacijų, turintys tikslą ir einantys jo link. Vienintelis minusas – amžinai tobulinami planai, patogesnėmis keičiamos sąskaitos, apskaitos lentelės, kad viskas būtų kontroliuojama. Žiūrėkite į tai ramiau – viskas pavyks ir be papildomos kontrolės, viskas ir taip pagal planą.

Mergelė (08 23–09 22)

Tiek daug kartais telpa į slaptas sielos kertes. Tiek daug lieka užklota nukritusiais lapais ar obuoliais. Ir ne todėl, kad tai slapta ar neteisinga, tiesiog labai asmeniška, svarbu ir nesinori, kad kas nors kuistų ar matytų. Su savomis paslaptimis mįslingai šypsodamiesi stengiatės rudenį paversti švente. Tačiau tai, kas jūsų, lieka tik jums.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Didelėje kompanijoje, draugijoje, tarp bendraminčių praleidžiama daug laiko, todėl namai nutolsta, pasidaro mielesni, reikalingesni. Kartu reikalaujama įdėti daugiau pastangų juose kuriant gerovę, tvarkant buitį. Nesipriešindami atlikite jums pavestas užduotis, prisidėkite ne tik prie namų ruošos, bet ir ateities planavimo. Pasitikėkite antrąja puse – argumentai bus svarūs, o patarimai išmintingi.

Skorpionas (10 23–11 21)

Patys kraupsite nuo savo išradingumo: ten paimsite, ten sukeisite, o trečioje vietoje viską sumaišysite ir savaip sudėliosite. Na, nebus taip.

Viskas eis taip, kaip ir turi eiti, – iš eilės, sava tvarka – ir jums nereikia nieko makaluoti. Kas myli, tas mylės, kam patinkate, tas jus ir pastebės. Nieko neatrasite, nieko neišrasite, nesivarginkite ir būkite sąžiningi. Nesvarbu, ar jus kas nors stebi, ar patys sau šeimininkai esate.

Šaulys (11 22–12 21)

Svarbu ne tik tai, kaip jūs planuojate savo finansus (gali būti, kad net neplanuojate, o naudojatės savotišku laimės šuliniu), bet ir tai, kaip su kitais dalijatės likimo dovanomis. Nes tai, ką turite jūs, turi teikti džiaugsmo ir kitiems.

Tai laikas, kai savo laimėjimais reikia dalintis su šeima, draugais. Ir tada jums pavyks išsaugoti šį sėkmės šulinį ilgesniam laikui. Iškilus problemų reikia jas spręsti, bet nereikia jų ieškoti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kupini energijos, sumanymų, apsiginklavę tvirtomis nuostatomis jūs pradedate žygius. Labai tikėtina, kad tai, ką mato ir girdi kiti, tėra išorinis žiežirbų šokis, viduje liepsnote liepsnoja viskas, kas nauja, įdomu. Ir tai reikia įgyvendinti. Labai tikėtina, kad surasite tuos, kurie eis paskui jus kaip paskui šviečiantį deglą. Tik gali būti, kad iki savaitės pabaigos liks mažoka pakeleivių, o ir jūsų pačių ugnis ims slopti.

Vandenis (01 20–02 18)

Rudeniniai vėjai menkai keičia jūsų kasdienybę. Viskas taip, kaip visada: lėkimas, daugybė planų ir įsipareigojimų ateičiai. Ši savaitė skiriasi tik tuo, kad jūs labiau susikoncentruosite į save, daugiau dėmesio skirsite įvaizdžiui, vis dažniau mąstysite, kad ateina laikas nueiti į sporto klubą ar jogos studiją. Tačiau visa tai nustumiama tolyn, kai tenka spręsti darbo problemas ir vesti į priekį surūgėlius.

Žuvys (02 19–03 20)

Lengviausia kaltinti kitus, aplinkybes, užkeikimus ar nužiūrėjimus. O dažniausiai tai tik jūsų pačių klaidos, noras būti laimingiems, nepaisant to, kiek tai turi įtakos aplinkinių gyvenimui, jų nuotaikoms ar norams. Nesureikšminkite esamos situacijos ar užsimezgusių konfliktų. Visa tai galima išspręsti, reikia tik grįžti į pirminį tašką ir suprasti, nuo ko viskas prasidėjo. Šių nesklandumų priežastis – jūs patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.