Astrologė: varginanti savaitė visiems, išskyrus vieną ženklą

Kitą savaitę lydės svyruojančios nuotaikos: kopimą į aukštumas lydės nuovargis, staigmenos džiugins trumpai, o išaiškėjusios paslaptys keis gyvenimus. Dvynių laukia puikus laikas, žadantis troškimų išsipildymą, teigia astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Mergelė
Mergelė
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 24, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Sep 24, 2017, 10:42 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Nuotaikos. Jei būtų galima kur nors pasislėpti, pasislėptumėte. Tačiau dabar turite dalyvauti aplinkinių gyvenime, kad ir kas ką sakytų, manytų ar prieštarautų. Nuo jūsų požiūrio, sugebėjimo priimti žinias, išklausyti naujienas priklausys namiškių nuotaikos ir savaitgalio planai. Darbai juda stabiliai, tačiau labai mažais žingsniais. Kartais pritrūksta laiko, kartais nuotaikos, o kartais – visko kartu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Paslaptys. Mažai tikėtina, kad viena savaitė pakeis gyvenimą. Tačiau gali būti visko: išaiškės senos paslaptys, atsiras naujų. Vis tiek laikas bėgs greitai, sunku bus ką nors suplanuoti ar tai, kas sugalvota, įgyvendinti. Ilgiau pavakarokite, dažniau pasikalbėkite su draugais, nepraraskite ryšių, kurie po truputį trūkinėja. Laikas nėra darbingas, daugiau skirtas laukti ir tuščiai kalbėti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Išsipildymas. Jūsų sumanymai, norai, troškimai įgaus pagrindą. Jie jau matomi ne tik svajonėse, bet ir realybėje. Viskas pajudės jums reikalinga linkme. Aišku, iškyla nesklandumų, tačiau tai tik prieskoniai, kad gyvenimas būtų įdomesnis, o kelias link tikslo vaizdingesnis. Nesutarimai namuose, neaiški padėtis darbe neapkartina jūsų optimizmo.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Žiedai. Namuose – kaip po žemės drebėjimo. Vieni tvarkos nesilaiko, kiti kraustosi iš kambario į kambarį. O kai kam atrodo, kad pyktį ant partnerio išlieti – geriausias būdas pailsėti. Visame šiame chaose egzistuoja ir netikėtumo stebuklas, kai gyvenimas pateikia staigmenų. Tos staigmenos – kaip kinrožių žiedai: vieną dieną pražysta vienas, kitą – kitas, o pirmasis jau žavesį praradęs. Staigmenų daug, o džiugesio – jokio.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Paslaptys. Pilna pintinė paslapčių – lyg prinokusių pupų, bet dar neaižytų. Jūs lyg ir norėtumėte tai nuslėpti, bet reikia viską išgliaudyti, sudėti, padžiovinti ir tik paskui gardžiai patiekti. Nieko keista ir nieko gėdinga, bet vis tiek nesinori atvirauti. Darbe – kaip visada: kažkur sekasi puikiai, kažkur kliūva. Ne viskas priklauso nuo jūsų, susidaro sudėtingų situacijų, kuriose jūsų žodis lemiamas, tačiau sprendimai ne itin teisingi. Tai įvertinama daug vėliau.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pynė. Supinsite visus ašaringus potyrius ir pakabinsite džiūti. Gali būti, kad viso to nereikės, net neprisiminsite. Tačiau viską paslėpti, užspausti turite dabar. Vėliau emocijos trukdys ne tik santykiams, bet ir darbams. Atostogos baigiasi ir reikia imtis kasdienių darbų. Trokštantiems permainų džiaugtis nebus kuo.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tobulėjimas. Vieni susidomės mokslais, kiti – naujomis technologijomis virtuvėje, treti pradės lankyti someljė kursus. Iš tiesų nesvarbu, kurioje srityje dėsite akcentus, į kokias aukštumas veršitės. Svarbu tik tai, kad norite ko nors nauja, kad reikia to, kas taptų varikliu visiems metams. Greičiausiai ši savaitė bus paženklinta vaidais namuose, bemiegėmis naktimis. Tačiau viskas bus taip, kaip turi būti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Netikėtumai. Rasti kaltuosius, išsiaiškinti, kas teisinga, o kas ne, sutaikyti tuos, kurie susipyko. Norai geri, rezultatai prasti. Todėl geriau užsiimti savo darbais, namais nei kištis į svetimus reikalus. Labai tikėtina, kad ši savaitė bus turininga, įdomi ir kupina malonių netikėtumų. O kad viskas eitųsi sklandžiai, jums teks pagalvoti apie namiškius, įvertinti situaciją visai iš kitų pozicijų ir net atsiprašyti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Laiptai. Lipant laiptais aukštyn nesidairoma į tai, kas paliekama. Smagu, jei tie laiptai veda į svaigų aukštį (pirmiausia darbe, pažadais apipinti), tačiau gali būti, kad jie – virš bedugnės. Daug rizikos, o naudos mažai. Šeiminiai santykiai sudėtingi. Namiškiai šiaušiasi, vaikai garsiai tranko durimis. Reikės pasistengti, kad viskas, kas pažadėta, būtų įvykdyta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Patarimai. Jus užvaldo mintys apie namus, jų pertvarkymą, paskolas ir menamus laimėjimus. Labai daug ką dėliojate ant svarstyklių bandydami įvertinti, sumažinti riziką ir priartinti sėkmę. Gerus patarimus dalys tėvai, seneliai. Iš jų galite sulaukti ne tik moralinės, bet ir finansinės paramos. Darbiniai santykiai šils, gausite dovanų, jus apipils pagyromis, tačiau kartu auginsite pavyduolių gretas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuovargis. Ne taip paprasta būti visažiniu. Reikia ne tik rinkti informaciją, sugebėti pranešti aplinkiniams tai, kas svarbu. Būtina dar ir įrodyti, kad tai reikalingiausia ir svarbiausia. Tai vargins. Reikės surasti būdų, kaip atgauti jėgas. Paprasčiausia išdumti už miesto, paklajoti miške, viržių pasirinkti arba išvykti į vėjuotą pajūrį ir ant kopos pastovėti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dramblys. Bet kokią eilinę ašaringą istoriją galima paversti bestseleriu. Ir jums pavyksta iš musės išpūsti dramblį. Juo labiau kad problemų jau iš tiesų yra. Jūsų pastangos sutvarkyti šį žvėryną, įveikti strapaliojančias beždžiones bevaisės. Jums reikia pagalbos, gero dresuotojo su teisininko diplomu. Gali būti, kad tada viskas taps šiek tiek lengviau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.