Astrologė: kad ir kokia sėkminga savaitė, kai ko labai trūks

Rugsėjis priartėjo prie pabaigos. Šią savaitę norėsis saugumo jausmo, bet kaip tik to labiausiai trūks. Astrologė Skirma Liepienė dalijasi patarimais, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį artimiausiomis dienomis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-26 16:07, atnaujinta 2017-09-26 16:13

AVINAS (03 21–04 19)

Kad ir koks sėk­min­gas ar dar­bin­gas pe­rio­das bū­tų, vi­sa­da no­ri­si, jog bū­tų dar ge­riau. Ta­čiau ge­riau, dau­giau ar pil­niau jau ne­bus. Šią sa­vai­tę ga­li­ma pa­va­din­ti nuo­sai­ku­mo mo­kyk­la, kai gy­ve­ni­mas pri­ver­čia ap­ri­bo­ti sa­ve dau­ge­ly­je da­ly­kų: kam val­gant, kam dir­bant, o kai kas tie­siog ne­tu­rės išei­ties ir pats pa­si­rinks atos­to­gas. Tai savo­tiš­kas pas­nin­kas, ma­lo­nu­mų at­si­sa­ky­mas vien tam, kad pa­mėg­tu­mė­te tai, ką jau tu­ri­te.

JAUTIS (04 20–05 20)

Ne taip vis­kas pap­ras­ta, kaip at­ro­dė pra­džio­je, – įsi­bė­gė­jęs rug­sė­jis at­ne­ša ne tik lie­taus, pas­le­pia sau­lę, bet kar­tu ir pri­me­na, kad pa­rei­gos – pir­mo­je vie­to­je.

Tam rei­kia jū­sų dė­me­sio, tai atit­rau­kia nuo kas­die­nio gy­ve­ni­mo ma­lo­nu­mų ir vis­ką taip ne­ma­lo­niai su­su­ka, jog at­ro­do, kad išei­ties ne­ga­li bū­ti. Bet tai tik taip at­ro­do, nes į sa­vai­tės pa­bai­gą vis­kas su­sit­var­ko.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Apie mei­lę nie­kas ne­kal­ba, vis daž­niau gir­dė­ti ne­pa­si­ten­ki­ni­mo gai­de­lės ap­lin­ki­nių bal­se, o jums no­ri­si, kad grįž­tų va­sa­ra, kai vis­kas bu­vo ki­taip, pap­ras­čiau, aiš­kiau, nors ir nes­ta­bi­lu. Yra dau­gy­bė sri­čių, ku­rio­se jūs galėtu­mė­te sa­ve rea­li­zuo­ti, ta­čiau vis dar lau­kia­te, kad kas nors ki­tas pa­da­ry­tų už jus spren­di­mus. Ne­ri­zi­kuo­da­mi, nie­ko neau­ko­da­mi ir ne­kur­da­mi ne­ga­li­te nie­ko tu­rė­ti.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Jums ten­ka la­bai daug ką įver­tin­ti iš nau­jo: sa­vo jaus­mus, įsi­pa­rei­go­ji­mus, net pa­ži­ūras. Jei kle­vai ga­li pa­keis­ti la­pų spal­vą, ko­dėl jūs ne­ga­li­te pa­keis­ti sa­vo nuo­mo­nės apie vie­ną ar ki­tą da­ly­ką?

Suau­gę žmo­nės ga­li pri­si­pa­žin­ti, kad kly­do, ir klai­das iš­tai­sy­ti. La­bai ti­kė­ti­na, kad šią sa­vai­tę vėl iš­kils ginčų pa­si­ti­kė­ji­mo, pas­to­vu­mo ar mei­lės te­ma. Pa­sis­ten­ki­te nie­ko neskaudin­ti, ta­čiau sa­vo po­zi­ci­jų neuž­leis­ki­te.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Svar­biau­sia – nu­si­tei­ki­mas ir na­mų ap­lin­ka. Nes­var­bu, kas vyks­ta, nes­var­bu, ko­kie orai, svar­bu tik tai, kad jūs tu­ri­te vie­tą, ku­rio­je jau­čia­tės sau­gūs, kur jū­sų tvar­kos nie­kas ne­ga­li pa­keis­ti. Tas jau­ku­mo, sta­bi­lu­mo jaus­mas ir yra svar­biau­sias. Aiš­ku, ga­li bū­ti, kad nuo am­ži­no pas­to­vu­mo pro ausis ga­ras pra­de­da rūk­ti, bet juk vi­sa­da ga­li­te ati­da­ry­ti lan­gus ir iš­vė­din­ti. Ne­sis­ten­ki­te bėg­ti ten, kur jū­sų nie­kas ne­lau­kia.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Yra dau­gy­bė da­ly­kų, ku­rie pa­si­mirš­ta, iš­nyks­ta, iš­sisk­lai­do ir nie­ka­da neg­rįž­ta. Jų nie­ka­da nep­ri­si­me­na­te ir jų nie­ka­da ne­gai­la. Ta­čiau yra aki­mir­kų, ku­rios iš­lie­ka at­min­ty­je il­gai, jas ly­di pa­žįs­ta­mi kva­pai, spal­vos. Ir tie pri­si­mi­ni­mai ryš­kiau­si.

Tai pri­si­mi­ni­mų sa­vai­tė. Vie­ni gy­ve­na tuo, kas bu­vo, ki­ti ku­ria nau­jus pri­si­mi­ni­mus. Bet tai lai­kas, ku­ris yra svar­bus, nes jis tu­ri sa­vo at­min­ties klo­dus – gi­lius, sto­rus ir la­bai rei­ka­lin­gus, kad ga­lė­tu­mė­te tap­ti kuo nors nau­ju.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Nu­ma­ty­ti vi­sų va­rian­tų ne­pa­vyks. Net jei ma­no­te, kad da­bar vis­ką ga­li­ma iša­na­li­zuo­ti, nus­pė­ti ir tam pa­si­ruoš­ti, klys­ta­te. Vis­kas bus taip, kaip tu­ri bū­ti, ne­pai­sant to, ar jūs tam jau pa­si­ruo­šę, ar ne. Yra di­de­lė ti­ki­my­bė, kad vis­kas bus kur kas ge­riau, nei da­bar svars­to­te. Lai­kas ge­ras, dos­nus, sėk­min­gas, tik jū­sų bai­mės ir ne­pa­si­ti­kė­ji­mas ga­li tai su­men­kin­ti. Pa­nau­do­ki­te šią ir ki­tą sa­vai­tę pla­nams kur­ti ir drą­siems star­tams.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Ma­dos ten­den­ci­jos – pag­rin­di­nė te­ma. Ne­bū­ti­nai dra­bu­žiai, spal­vos ar ita­liš­ka vir­tu­vė. Vis­kas pui­ku, kai jūs eina­te ko­ja ko­jon su gy­ve­ni­mu, kai do­mi­tės nau­jo­vė­mis, kai jas su­de­ri­na­te su sa­vo įp­ro­čiais. Vis­kas, kas nau­ja, pa­de­da to­bu­lė­ti ir nus­pal­vi­na kas­die­ny­bę. Vie­nin­te­lė prob­le­ma – apie tai jūs šū­kau­ja­te, per­ša­te ki­tiems sa­vo nuo­mo­nę ir ver­čia­te ki­tus eiti jums dar vos ma­to­mu ke­liu. Nes­ku­bė­ki­te: jei tai tei­sin­ga, ap­lin­ki­niai pa­jus ir pa­tys.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Ge­rų dar­bų gar­sas nus­kam­ba, nuai­di lyg skar­dus var­po dū­žis. Tas, ku­riam ne­rū­pi, neiš­girs. Tam, ku­ris ver­ti­na, tai bus lyg gra­žiau­sia mu­zi­ka, lyg sie­los vir­pe­sys. Jums te­liks džiaug­tis tuos dar­bus nu­vei­kus.

Lai­kas, kai vis­kas po tru­pu­tį pra­de­da at­gau­ti sa­vo skam­be­sį, tam­pa la­biau sup­ran­ta­ma, įvei­kia­ma ir ne­be taip slo­gu. Pra­de­da­te ma­ty­ti pers­pek­ty­vas, net jei jos ir nė­ra to­kios di­de­lės, kaip bu­vo ma­ny­ta anks­čiau.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Ma­lo­nus lai­kas, kai ru­de­ni­nė sau­lė vis dar šil­do, glos­to, ar­tė­ja į pa­bai­gą. Vo­ra­tink­liai už­li­pi­na akis, šal­tas lie­tus la­ša už apy­kak­lės ir ten­ka su­siim­ti, vis dau­giau lai­ko pra­leis­ti ieš­kant šil­tes­nės vie­te­lės. Sa­vai­tė, kai ban­dy­mas su­kur­ti jau­kes­nę ap­lin­ką, su­bur­ti na­miš­kius po vie­nu sto­gu rei­ka­lau­ja la­bai daug pas­tan­gų. Ta­čiau jūs tu­ri­te iš­lai­ky­ti gi­mi­nės bend­ru­mą, jau­ku­mą ir na­mų ši­lu­mą.

VANDENIS (01 20–02 18)

No­ri­si pa­mo­ky­ti vi­sus ap­lin­ki­nius. Kaip auk­lė­ti vai­kus, kaip elg­tis, ką val­gy­ti ar ką dė­vė­ti. Ga­li­te mo­ky­ti, pa­ta­ri­nė­ti, bet nie­kam neį­do­mu. Šiuo me­tu jūs vel­tui sten­gia­tės ir auši­na­te bur­ną. Čia kaip mo­kyk­lo­je: kas no­ri – mo­ko­si, o kam ne­pa­tin­ka, tas net į pa­mo­kas nei­na. Už­siim­ki­te sa­vo as­me­ni­niu gy­ve­ni­mu, dau­giau vaikš­čio­ki­te. Pa­to­gios ava­ly­nės pir­ki­mą pa­vers­ki­te pra­mo­ga. Svar­biau­sia ras­ti, kas džiu­gi­na, o ne tai, kas įpa­rei­go­ja.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Skė­čio dy­dis ne­le­mia sau­gu­mo jaus­mo. Sau­gu­mas – la­biau vi­di­nė bū­se­na, kai pa­si­ti­ki­te tais, ku­rie gre­ta jū­sų, kai ti­ki­te tuo, ką da­ro­te, kai ži­no­te, kad tu­ri­te į ką at­si­rem­ti, jei jums sun­ku. Ga­li bū­ti, kad šiuo me­tu jums su­dė­tin­ga sup­ras­ti, su­ras­ti ke­lią, ku­riuo rei­kia eiti. Ta­čiau tai lai­ki­na, nes pag­rin­di­nė kryp­tis ne­kin­ta, kei­čia­si tik ap­lin­ky­bės.

Jū­sų nuo­jau­ta stip­res­nė už vi­sus lo­gi­nius iš­mąs­ty­mus ar ap­gal­vo­tus pa­ta­ri­mus. Jūs jau­čia­te tai, kas ki­tiems ne­sup­ran­ta­ma ir ne­ži­no­ma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.