Astrologė žada meilę: kai kuriems ši savaitė įsimins ilgam

Ateinančią savaitę svarbiausia tikėti meile, draugyste ir bendradarbiavimu. Ir mažiau pavydėti ar žvalgytis į svetimus daržus. Astrologė Skirma Liepienė ypač laimingą spalio pradžią ir nepamirštamą savaitę žada Skorpiono ženklo atstovams.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 1, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:37 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Tarakonai. Namuose atsirado tarakonų? Nieko baisaus. Jei jie užklydo iš kaimynų, išvarysite. Blogiau tiems, kurių galvoje jie apsigyvena, jaukia mintis ar skatina pavydą ir nepasitikėjimą. Kiekvienam – savi tarakonai. Smagu, jeigu jie netrukdo aplinkiniams, nesugriauna jūsų planų. Kad visur būtų švaru ir tvarkinga, reikia planuoti darbus, susitikimus ir pasimatymus. Sudėtinga, bet įmanoma.

JAUTIS (04 21–05 21)

Klausimas. Gyvenimo svarstyklės sveria viską: ir jūsų pastangas, ir meilę, ir laimėjimus, ir norus. Sveria, kiek gaunate ir kiek atseikėjate grąžos. Didysis klausimas – „kodėl?“. Jis skamba dažnai, bet jūs neturite atsakymo ir neturėsite. Dabar viską, ką galima, reikia paversti meile. Meile žmogui, darbui, vaikui, pomėgiams. Nereikia jokių gražių frazių. Reikia nuoširdžiai mylėti ir tikėti tuo, ką darote. Tada viskas bus taip gerai, kaip tik gali būti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dilgėlė. Pavydas – lyg dilgėlės: brūkšteli vieną kartą, o peršti dar ilgai. Ateina laikas, kai reikia nekreipti dėmesio į aplinkinių laimėjimus, keliones, vaikų talentus. Jūs turite savo sėkmę, laimę, gerovės ir laimės matą. Džiaukitės savo išskirtinumu, žavesiu, mokėjimu bendrauti, megzti pažintis. Naudokitės tuo, ką turite, ir nesižvalgykite į kitus. Jie turi savų problemų, jūs – savų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Namai. Rūpės namai. Nesutarimų nebus, gaudesio jokio. Veiksite kartu su namiškiais. Savaitės pradžioje veiksmus suderinti bus dar nelengva, tačiau vėliau viskas taps gražia darna. Tai džiugins, nes pamiršite priekaištus, pavydą, žodžiu, viskas vėl bus gražu. Didžiausią susirūpinimą kels darbai. Augimo perspektyvų neatsiras, o noras imtis naujovių po truputį blės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pažintys. Vingiuotas kelias gali vesti į žydinčias kalvas arba netikėtai pasukti žemyn. Daug kas priklausys nuo jūsų nuostatos. Jei manysite, kad viskas pilka, murzina, šlapia ir jokių perspektyvų nėra, taip ir bus. O jei įžiūrėsite spalvotų lapų kilimą, pamatysite dar žydinčius vėlyvius, suprasite, kad gyvenimas gražus, laimingas ir sėkmingas. Pažintys (net ir internetinės) virs ilgalaikiais santykiais.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šeima. Kūrybingumas, idėjos ir nauja pradžia. Tiek daug suplanuota, tiek nedaug pajudėta, bet vis tiek viskas rutuliojasi jums reikiama linkme. Gal ne iš karto, bet jau įgauna formas artimiausio pusmečio darbai, sumanymai ir projektai. Apie Kalėdas galvoti anksti, bet jūs jau turite planų, tikslų ir net pradedate tai įgyvendinti. Ramiai miegoti gali neleisti rūpesčiai dėl šeimos. Laimė, su viskuo susitvarkysite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Atsakomybė. Keliai veda tolyn nuo namų. Vienus – į darbą, kitus – į platų pasaulį. Visiems reikia kažko daugiau, toliau, tačiau jūs negalite leistis į kelią vieni, jums būtinas patikimas bendramintis. Juo gali tapti jaunesnis draugas, giminaitis, bičiulis. Jums reikia ne tik pritarimo, patarimo, bet ir žmogaus, kuris išklausytų ir nebijotų kritikuoti. Kita vertus, sprendžiate tik jūs, todėl jūs ir atsakysite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Laimė. Gražiausias laikas yra tas, kurį praleidžiate malonioje kompanijoje, su mylimais žmonėmis, draugais ar užsiimdami tuo, kas patinka. Ši savaitė skirta malonumams. Nesvarbu, kokie jūsų darbai, rūpesčiai ar planai, bet turite rasti laiko laimei. Savaitė prabėgs greitai, o malonūs prisiminimai liks ilgam. Neapsikraukite tuo, kas nepatinka, įpareigoja ar slegia.

ŠAUYS (11 23–12 22)

Darbai. Bendri reikalai pradedami kartu, bet baigiami atskirai. Gali būti, kad šios savaitės pagrindinis klausimas – kaip atskirti draugystę nuo darbų. Aišku, sudėtinga, kai neturite su kuo pasikalbėti arba negalite niekuo pasitikėti. Sudėtingus darbus, pareigas reikia padalyti, nes nespėsite. Namiškiai nėra jūsų pagalbiniai darbininkai, jie taip pat turi darbų ir pareigų. Nepermeskite jiems savų problemų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Saldainiai. Raudonais vijokliais galima padabinti namus, po pabirusiais lapais paslėpti tai, ko nereikia ar nenorite matyti. Paslėpkite, nustumkite tolyn tai, kas trukdo. Pasilikite tik tai, kas džiugina, verčia mąstyti pozityviai, gyvenimą daro lengvesnį. Namų reikalai nutolsta, pareigų sumažėja arba jos jau neslegia. Trumpos kelionės ir pašnekesiai – šios savaitės saldainiai. Svarbu, kad nebūtų pernelyg lipnu.

VANDENIS (01 21–02 19)

Abejonės. Kas galėjo pamanyti, kad visi jūsų planai turės keistis, o žmonės, kuriais pasitikėjote, sukels tiek daug abejonių. Ši savaitė nėra sprendimų metas, greičiau apmąstymų ir abejonių, svarstymų ir nuogąstavimų. Sielos šiugždesys gali būti įveiktas tik šeimine vakariene, nedideliu rankdarbiu ar kitokia malonia veikla. Liežuvavimas į šį sąrašą nepatenka.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Polėkis. Daug netikrumo, bet dar daugiau kūrybos, idėjų, polėkio, žavesio. Viskas taip svarbu, įdomu ir kartu nestabilu. Sudėtinga viską atlikti laiku, nieko nepraleisti. Nėra vieno teisingo požiūrio ar tinkamo užsiėmimo. Viskas, kas dabar vyksta, yra vienodai svarbu. Vieni dalykai svarbūs gyvenimo patogumui, kiti – perspektyvoms, o treti tiesiog malonūs. Gyvenimas spalvingas ir žaižaruojantis, leiskite jam žibėti. Tikėkite meile.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.