Astrologė: šią savaitę kai kam lemta pakilti virš debesų

Keistų povandeninių srovių raizgalynėje bus sunku susigaudyti. Daugelis Zodiako ženklų šią savaitę susidurs su keblumais, iššūkiais, taisys praeities klaidas. Tačiau Skorpiono ženklo atstovai turi galimybę šią savaitę pradėti statyti savo piramidę, kurios viršūnė žada tikrą rojų, teigia strologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 7:17 PM

Avinas (03 21–04 19)

Nors viskas sekasi gerai ir atrodo, taip ir turi būti, iš tikrųjų taip nėra. Jums sekasi, tačiau tai nedžiugina, neneša pirmyn. Planai rutuliojasi sunkiai, klampiai. Ir gali būti, jog šio laiko sumanymai bus dar negreitai realizuoti. Tai pirmiausia pasakytina apie svarstymus, žingsnius ateities link. Kasdienybėje viskas paprasta – jokių naujovių, tik seniai patvirtintos tiesos. Rizikingi sumanymai bus tikrai susiję su galimais pavojais.

Jautis (04 20–05 20)

Niekas jums nepapasakos, kaip turite elgtis ir ką veikti. Turite savo nuomonę, planą ir motyvus. Labai šaunu. Jei jūsų planai susiję su užsieniu, bilietų pirkimu ar kitais panašiais organizaciniais klausimais, pasitikėkite tik savimi, nes tai jūs išmanote geriausiai. Jei tai šeimos reikalai, pirkiniai ir didelės išlaidos, reikia antrosios pusės patarimo. Prekės į skolą – prastas sprendimas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jums tai patinka: žaisti jausmais, spalvomis, leistis į nuotykius ir negalvoti, kas iš to išeis. Jei dar galite šėlioti – šėliokite. Kai pajusite, kad takas veda ne aukštyn, o į prarają, sustokite. Jūs puikiai jaučiate ribas, kiek galima, o kiek neverta. Todėl pasidžiaukite laimingais momentais, pasinaudokite visomis iškritusiomis progomis ir dalinkitės savo sėkme su tais, kuriems sekasi sunkiau. Artėjant savaitės pabaigai ieškokite ramesnės vietos.

Vėžys (06 21–07 22)

Vyksta šeiminiai pokalbiai, turto dalybos, mintyse sodinamos ir persodinamos tulpės. Viskas, kas susiję su namais, buitimi bei vaikų ateitimi, tampa itin sureikšminama. Nieko nuostabaus – tai klausimai, kuriems spręsti reikia daugiau lėšų, ilgalaikių įsipareigojimų. Pramogos nustumiamos į antrą planą, tačiau tai, kas suplanuota, neatšaukiama. Tie, kurie negali išvykti, lankosi teatre, skaito, keliauja mintimis.

Liūtas (07 23–08 22)

Kiekviename žingsnyje išnyra vis kas nors nauja, dar neįveikta, neišspręsta. Ir gali būti, kad tai nėra sudėtinga įveikti, – tai kaip naujas keisto žaidimo lygis: ką nors paimate, kam nors nunešate, o tas kas nors duoda jums raktus ir reikiamos durys atsidaro. Tačiau gali būti ir trukdžių, daromų labai artimų žmonių. Ir tada jau žaidimas stringa, išsitęsia, ir jūs vėl einate tuo pačiu maršrutu. Labiau atkreipkite dėmesį į teisinę pusę.

Mergelė (08 23–09 22)

Vis dar ieškoma tvirto atsakymo, griežtų sankcijų dėl jūsų pareiškimų. Ir negalite į tai nereaguoti, nes klaidos, už kurias esate baudžiami, realios ir tikrai jūsų. Pripažinti tai sudėtinga. Todėl iškyla nenumatytų ginčų, konfliktų ne tik darbuose, bet ir pačioje artimiausioje aplinkoje, kur bandote įsitvirtinti ar apginti savo pozicijas. Pažiūrėkite į tai lanksčiau, priimkite kritiką ir taisykite savo klaidas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Paslapčia, visai netikėtai ir neviešai užsimezga santykiai. Kai kam darbiniai, kai kam – labai asmeniški ir romantiški. Tačiau neužsižaiskite, išsiaiškinkite motyvus. Gali būti, jog jums tai – meilė, o kitiems – žaidimas. Labai tikėtina, kad ši savaitė tebus naujų darbų ir sumanymų preliudija. Noras pasirodyti viešumoje, būti matomiems labai didelis, galimybės – mažos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tai geras laikas ne tik pradėti statyti savo piramidę, bet ir imtis kitų, ilgalaikių, fizinių jėgų reikalaujančių darbų. Nepamirškite, kad viskas, ką dabar pradėsite, turės išliekamąją vertę. Kvadratinis piramidės pagrindas simbolizuoja žemę, o jos viršūnė – rojų. Tik nuo jūsų priklauso, ar liksite dykumoje, smėlyje, ar sieksite pakilti virš debesų. Tai apsisprendimas, kuris jus įkinkys į naujus darbus arba paliks be nieko.

Šaulys (11 22–12 21)

Jums atrodo, kad jūs galite valdyti situaciją ir kad tik nuo jūsų priklauso namiškių gyvenimas, tik jūs čia kuriate stebuklus. Taip atrodo tik jums. Gyvenimas turi savo taisykles, o jūsų artimieji – savo gyvenimą. Todėl nieko nuostabaus, kad bandydami viską sukontroliuoti ir diktuoti sąlygas jūs praleidžiate pačius pagrindinius dalykus – neįvertinate kitų žmonių poreikių. Mylėkite, o ne vaidinkite meilę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors savaitė gal ir ne tokia, kaip jūs norite, planai lieka planais, o pažadus reikia vykdyti. Todėl praleidę linksmą savaitgalį, dar ir pirmadienį negalėsite grįžti prie įprasto, kasdienio gyvenimo. Ir jei nežvejosite, negrybausite, tai vis tiek kokios nors ramios veiklos gamtoje rasite. Tiems, kurie mano, kad dabar pats geriausias laikas diplomatinėms deryboms, turės nusivilti – jums pažada, bet nevykdo. Todėl nesivarginkite.

Vandenis (01 20–02 18)

Vis dar išlieka aktyvus Bermudų trikampis: jūs, namai, darbai. Lyg ir patys sprendžiate, kaip ir kiek jums dirbti, kada atostogauti, o kada palankiau namuose sėdėti. Tačiau aplinkybės sukrinta taip, kad jūsų sprendimai tampa labiau panašūs į prisitaikymą. Ir čia jau tenka pasikliauti povandeninėmis srovėmis, sūkuriais ir atsitiktinumu. Apie naujoves ar pramogas, naujienas ir bandymus keliauti neverta net kalbėti.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūs puikiai suprantate, jog žmogui užtenka gero žodžio, šypsnio, vėlyvių puokštės, kad jis pasijustų laimingesnis. Stengiatės dėmesį parodyti draugams, giminaičiams, namiškiams. Aplinka reikalauja daugiau ir jums kartu reikia daugiau – būtina būti tokiam kaip visi. Nieko baisaus, iki šeiminių susibėgimų dar liko laiko, dar galėsite pabūti toks, kokio reikia. O dabar ieškokite gyvenimo prasmės paprastuose dalykuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.